Νέα

Τις γκόμενες τις γαμάτε από τον κώλο με προφυλακτικό ή χωρίς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Τη μόνιμη σχέση μου της γαμάω τον κώλο όταν είναι στις γόνιμες μέρες της και δεν πρέπει να τελειώσω στο μουνί της. Έτσι, τελειώνω πάντα μέσα της, κάθε μέρα .Απλά όταν έχει γόνιμες μέρες -καμιά βδομάδα- τον τρώει κάθε μέρα και από τον κώλο και τελειώνω μέσα της. Είναι πεντακάθαρη και δεν φοράω προφυλακτικό, κάτι που το απολαμβάνουμε και οι δύο και από τις 3 τρύπες της, όπου τελειώνω μέσα της και γουστάρει τρελά. Η ερώτηση είναι εάν γαμάτε τον κώλο της συντρόφου-συζύγου χωρίς προφυλακτικό κι εάν αυτό αποτελεί συγκεκριμένη πρακτική στο σεξ μεταξύ σας. Επίσης, εάν τελειώνετε μέσα της, κατά πόσο το ζητάει η ίδια.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλος

κατουράς καθόλου;

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Φίλος

κατουράς καθόλου;
Στο ενδιάμεσο που γαμάω, ναι... εσένα!!!!! Ρε φίλε, θες να συμμετέχεις δημιουργικά σε μια ερώτηση, καλώς... δεν θέλεις;;; τι ειρωνεύεσαι;;;; Εδώ είναι ένα φόρουμ για να περνάμε καλά και να ανταλλάζουμε πικάντικες πληροφορίες... Απλά πράγματα... μερικοί περνάτε καλά με το να λέτε ειρωνείες για τους άλλους....

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Φίλος μαλακία κάνεις... το έντερο έχει μικρόβια που φυσιολογικά βρίσκονται εκεί και όταν περάσουν στην ουρήθρα ή στον κόλπο δημιουργούνε λοιμώξεις(ουρηθρίτιδες,σαλπιγγίτιδες κλπ.)

Μην μου πεις πλένεται είναι καθαρή και διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες  το παχύ έντερο έχει μήκος 8 μέτρα, δεν μπορεί να αποστειρωθεί.

Επίσης άμα δεν είχατε ως τώρα κάποια λοίμωξη απλά είστε τυχεροί..

Κώλο πάντα προφυλακτικό.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στο ενδιάμεσο που γαμάω, ναι... εσένα!!!!! Ρε φίλε, θες να συμμετέχεις δημιουργικά σε μια ερώτηση, καλώς... δεν θέλεις;;; τι ειρωνεύεσαι;;;; Εδώ είναι ένα φόρουμ για να περνάμε καλά και να ανταλλάζουμε πικάντικες πληροφορίες... Απλά πράγματα... μερικοί περνάτε καλά με το να λέτε ειρωνείες για τους άλλους....
Mας έχει ταράξει στις παπάτζες ρε βρωμύλο  τις τελευταίες μέρες!!!

imortas

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
218
Πόντοι
20
Πολύ επικίνδυνο και για τους δύο.. Το έντερο ΔΕΝ αποστειρώνεται και όσο καθαρό και να φαίνεται δεν είναι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλος μαλακία κάνεις... το έντερο έχει μικρόβια που φυσιολογικά βρίσκονται εκεί και όταν περάσουν στην ουρήθρα ή στον κόλπο δημιουργούνε λοιμώξεις(ουρηθρίτιδες,σαλπιγγίτιδες κλπ.)

Μην μου πεις πλένεται είναι καθαρή και διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες  το παχύ έντερο έχει μήκος 8 μέτρα, δεν μπορεί να αποστειρωθεί.

Κώλο πάντα προφυλακτικό.
όχι δεν είναι τυχεροι,
η στατιστικη και τα νουμερα είναι υπερ μας,
γαμαγα 7 χρονια σχεση μου που ξεπαρθενιασα ετσι ακαποτα και κωλο,
επισης και την τεως συζυγος και 5-6 άλλες αρκετα συχνα από κωλο ακαποτα,

και δεν κολλησα τιποτα από αυτά,

μια φορα κολλησα ουρολοιμωξη στην ζωη μου αλλα ηταν από άλλο λογο, ασχετα από τα ακαποτα πρωκτικα, σε τελειως διαφορετικη εποχη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ολες οσες ειχα μακροχρονιες σχεσεις ακα απο παντου.

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491

Μην μου πεις πλένεται είναι καθαρή και διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες  το παχύ έντερο έχει μήκος 8 μέτρα, δεν μπορεί να αποστειρωθεί.

Κώλο πάντα προφυλακτικό.

Δεν έχεις άδικο σε όσα λες, ισχύουν... παίρνουμε το ρίσκο, ναι...

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Πολύ επικίνδυνο και για τους δύο.. Το έντερο ΔΕΝ αποστειρώνεται και όσο καθαρό και να φαίνεται δεν είναι...

Δεν έχεις άδικο σε όσα λες, ισχύουν... παίρνουμε το ρίσκο, ναι...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.707
Πόντοι
5.946
κώλο μόνο ακα...
αν δεν κολλήσει λίγο σκατουλάκι στην ουρήθρα να μπεί το κωλοβακτηρίδιο να μας πάει στον προστάτη να μας τον ξεσκίσει τι κάνουμε?
μπρίκια κολλάμε? όσο ήμουν μικρός δεν καταλαβαινα τίποτα μετά τα 50 απανωτές προστατίτιδες απο κωλοβακτηρίδιο...
αλλά στα αρχίδια μου συνεχίζω ακα φορέβερ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Τις μακροχρόνιες σχέσεις ναι, ακάποτο. Αλλιώς τι να τις κάνω τις μακροχρόνιες σχέσεις;

Τώρα, όσον αφορά κωλογαμήσι, όχι, δεν κολλάς κάτι από το κωλογαμήσι, δηλαδή βακτήριο κλπ.

Ότι κολλάς από ακάποτο στο μουνί κολλάς και από ακάποτο στον κώλο.

Π

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.051
Πόντοι
6.256

Κώλο πάντα προφυλακτικό.
αφου ειπε ειναι πεντακαθαρη, τι αλλο να κανει δηλαδη

bldr81

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, πολύ επικίνδυνο, ακόμα και με μόνιμο σύντροφο. Και φυσικά συχνά υπάρχει και λίγο ή ελάχιστο αίμα από την τριβή εκεί μέσα. Δεν θα 'πρεπε χωρίς προφυλάξεις.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Σε καμία περίπτωση. Κι αν μπεις κωλαράκι ποτέ μετά από μπροστά χωρίς αλλαγή προφυλακτικού γιατί ρισκάρεις μόλυνση στη σύντροφό σου.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
Τυπε αυτά που περιγράφεις είναι light.
Εμεις οι χύστες του bou γαμαμε ακαποτα στο μετάξι και είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Βασική πηγή μακροζωιας η χλωριούχα φάντα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom