Καλησπέρα... Βασικά οι περισσότερες που δέν είναι Ελληνίδες, σίγουρα δουλεύουν ώς βίζιτες, ή κονσομασιόν, ή πουτάνες στα μπού"!!! Έχω καταφέρει να βρεθώ με κάποιες απο mamba, ή badoo κυρίως, αλλα δυστυχώς "τα φτωχά" μου μανάρια" έψαχνας για στυλλάτους σπόνσορες"!!! Άχ τι κρίμα, χαχαχα! Συγκεκριμένα χθές ανέβηκα Μαραθώνα, να γνωρίσω μία μίλφ Σελένα απο badoo, η οποία υποδυόταν την πλούσια Ρωσίδα απο Μόσχα, και έγραφε στα μηνύματά της οτι δέν ψαχνει σχέση, απλά φιλία. Η γκόμενα ήταν κοντόχοντρη, υποδυόταν οτι εχει business στη Ρωσία κ οτι έχει τελειώσει οικονομικά, αλλα εγώ πιστευω οτι κανει ή ακριβές βίζιτες ή κονσομασιόν στις πλάζ της Νεας Μακρης κ του Μαραθώνα. Επιπης μου είπε οτι κ η μητέρα της βρισκόταν πίνοντας καφέ παραδίπλα στην άλλη πλάζ. Επίσης μου είπε οτι είναι γνωστή της Αννίτας-42 μίλφ απο mamba, που γαμιέται με εναν στρατιωτικό σε ξενοδοχεία, και δέν είναι 42, αλλα 47 με Profil Anna Telmanova σε badoo k mamba, και επίσης οτι είναι γνωστή με την Mariia Buniaeva απο mamba/badoo, η οποία κρατάει τα παιδιά της Αννας, κ κάνει όμως και βίζιτες, επίσημα με αγγελία στα γνωστα σαιτ κ με φωτογραφίες σώματος δίχως πρόσωπο. Τυχαία όλα αυτα συναγωνιστές μου, όλα τυχαία κυρίως!!!!έχω βγεί κ με άλλες μεσα απο τα σάιτ, όμως τα "μωράκια" μου ψαχνουν γεματες τσέπες, κ καλούς σπόνσορες μπάς κ βρούν κανα μαλάκα να τους κάνει κανα εικονικό γάμο, όπως έκανε η αμίρα απο διδύμου με μπατσο, και μπας της παντρευτει κανενας να παρουν αδεια παραμονής κ να φανε και μερικά ευρώ!!!!! Για αυτό μήν σκαζετε κ τόσο αν δεν σας απαντουν αυτες στα σαίτ ή σας μπλοκάρουν, επειδή ψαχνουν για άλλα πραγματα κ όχι απλα ενα γαμήσι ή σχέση. Ξυπνήσε κάποιοι" κ λίγο. Αν θέλετε να παίξουμε ενα κουίζ, στείλτε μου κοπέλες απο mambа, να σας πώ πού κ άν δουλευουν πουτάνες!!!! Μεγάλη βιζιτο-συλλογή το mamba.... Καλή συνεχεια σε όλους κ προσοχή μαγκες!!!!