Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Ντάξει πιστεύω αν κάποιος είναι διατεθειμμένος να χαλάει λεφτά για extra συνδρομές,coins κλπ., είναι εμφανίσιμος ΚΑΙ ανεβάζει καλές φωτογραφίες, βγάζει τα επαγγελματικά του στη φόρα (για να ξέρουν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάναν άεργο που τρωει κρουασαν και πατατακια για να ζησει) και με υπομονή φυσικά κάτι θα χτυπήσει από μέτριο και πάνω σε βάθος χρόνου....

Αλλά αυτα τα κάνεις και στην πραγματική ζωή πιο άνετα...

Προσωπικά δεν ειμαι για να κάνω επίδειξη που δουλεύω και ποσα παιρνω στα social, ουτε διαθέτω την κατάλληλη υπομονή, οπότε για μένα είναι ΟΧΙ!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μου κοστισε 65€ (συνολο για ενα χρονο, δλψ 5€/μηνα) το βρισκω πολυ καλη τιμη κ θα το ανανεωσω μαλλον στην ιδια τιμη οπως εχω το δικαιωμα.

Παρόλη την αποτυχια ,δεν το μετανοιωσα γιατι αν μου δωσει 1-2 γαμησια τον χρονο ,το εκανα αποσβεση
Έτσι. Γιατί διαβάζω κατά καιρούς πράγματα του στύλ: «δεν αξίζει, γιατί πρέπει να πληρώσεις» ή «οι περισσότερες είναι μάπα» κλπ. Λες κι ένα site πρέπει να είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ή με το που κάνεις εγγραφή να σου την πέφτουν όλες οι καλονές. Θέλει υπομονή και ψάξιμο και στο τέλος είσαι γενικά κερδισμένος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γνωριμια απο Tinder με τη Ζωη.Ειπε οτι παει σε νοσοκομεια και κανει μασαζ.Μου ζητησε να ερθει σπιτι μου ,αλλα πηγα σε ξενοδοχειο.Γυρω στα 25 ,μελαχρινη, απο Ναξο,.μενει εξαρχεια μετριο υψος ,μικρο βυζι στητο χωρις σουτιεν και ωραιο προσωπο .Ειχα κλεισει απο το τηλ 100 λεπτα μασας 70 ευρω και τα λεφτα τα ζητησε πριν αρχισει το μασαζ. Ξαπλωνω μπρουμητα μου κανει μασαζ χαλαρωτικο για κανα τεταρτο και γυριζω.Το μανιταρι ηταν ετοιμο να εκραγει.Με το που το βλεπει με ρωταει αν θελω φραπεδια της λεω ναι και μου ζητα αλλα 60!!!Της τα δινω και ξεκινα .Δε γδυθηκε ποτε.Μην ακουμπας βυζι,μη ακουμπας περιοχη μουνιου ,μη φιλας κλπ.Γενικα μου την εσπασε.Με το ζορι κατεβασε λιγο το μπλουζακι και χουφτωσα τα βυζακια της.Εχυσα και αντε γεια.130 συν 14 ταξι συν 15 ξενοδοχειο ,με επιασε κοτσο ....Το τηλ της ληγει σε 95. Μακρια απο την ελλεηνιδα μουφα!!!!
Μολις τωρα τη πετυχα και αρχισαμε ομιλια! Καλα που μπηκα σ αυτο το νημα και με εσωσες... :thumbsup:
Eπιβεβαιώνω!

Την γνώρισα τον Νοέμβριο. Μου είπε ότι μένει Κυψέλη, 25 χρονών, κάνει μασάζ. Μου είχε πει επίσης ότι είχε τρακάρει (έστειλε και φωτό και καλά του τρακαρισμένου!!!) και δεν μπορούσε να έρθει σπίτι μου κι έπρεπε να πάω εγώ. Εμένα μου είχε πει 50 ευρώ μασάζ, τίποτε άλλο. Μου έστελνε στο viber άσχετες ώρες, πολύ μεταμεσονύχτιες. Σε κάποια φάση την έκλασα εντελώς. Μου έχει στείλει και 2 βίντεο αλλά δεν μπορώ να μουτζουρώσω πρόσωπο εκεί.

Το τηλ τελειώνει σε ...295

Μακριά!!!

Συνημμένα

• IMG-20201127-WA0002.png
    IMG-20201127-WA0002.png
    415,9 KB · Εμφανίσεις: 82
  • IMG-20201127-WA0001.jpg
    IMG-20201127-WA0001.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 83

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Της είχα στείλει στο tinder και μιλήσαμε απο viber.
Μου έστειλε αρκετές φωτογραφίες, όλες ντυμένες, αλλά φαινόταν οτι έχει ωραίο κορμί και ήταν και περιποιημένη.
Μου ανέφερε οτι κάνει μασάζ 60€/ώρα και οτι θα περάσω καλά.
Όταν ρώτησα αν παίζει τίποτα παραπάνω απο μασάζ, απάντησε "Ναι, αν πληρώσεις".
Τελικά δεν πήρα λόγω φόβου για covid.
Το σκέφτομαι όμως, οπότε θα ρωτήσω απο πριν πόσο θα πληρώσω και τι θα περιλαμβάνει.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Φιλε μη χανεις το χρονο σου και τα χρηματα σου.Η κοπελα εχει προβλημα .Η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη.Θα σου σπασει τα αρχιδια το πολυ για μια φραπεδια.Δεν ακουμπας δε φιλας δε πηδας.Μακρια απο τη μουφα!!!! Λαδαδικα η call girl πιο τιμια λυση.εμενα με επιασε μαλακα.Μη της δινετε την ευκαρια να πιασει και αλλους.Νομιζει οτι το εχει χρυσο...ΟΥΣΤ! Ο μπαρμπαπηδουλας εχει δικιο και η φωτο που εχει βαλει ειναι δικια της.Τα φρυδια της ειναι σα του καραμανλη!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Της είχα στείλει στο tinder και μιλήσαμε απο viber.
Μου έστειλε αρκετές φωτογραφίες, όλες ντυμένες, αλλά φαινόταν οτι έχει ωραίο κορμί και ήταν και περιποιημένη.
Μου ανέφερε οτι κάνει μασάζ 60€/ώρα και οτι θα περάσω καλά.
Όταν ρώτησα αν παίζει τίποτα παραπάνω απο μασάζ, απάντησε "Ναι, αν πληρώσεις".
Τελικά δεν πήρα λόγω φόβου για covid.
Το σκέφτομαι όμως, οπότε θα ρωτήσω απο πριν πόσο θα πληρώσω και τι θα περιλαμβάνει.
Όπως είδες απο τον συναγωνιστή παραπάνω, παίζει 120 ευρώ για μασάζ και φράπα... και τα δύο αμφιβόλλου ποιότητας!!!

Δεν ξέρω αν ψήνεσαι!!!

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Νομίζω οτι είναι που θα σε πιάσει.
Θα ρωτήσω να δω τι θα μου πει, και θα ξεκαθαρίσω τι θέλω απο πριν.
Αν δεν μου αρέσουν αυτά που θα ακούσω, δεν κανονίζω.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Συγγνώμη ρε συναγωνιστή αλλά καλά να πάθεις ! Όταν στην έκατσε έπρεπε να μην δώσεις και άλλα λεφτά και να την απειλήσεις για την κοροϊδία! :idiot::

Γνωριμια απο Tinder με τη Ζωη.Ειπε οτι παει σε νοσοκομεια και κανει μασαζ.Μου ζητησε να ερθει σπιτι μου ,αλλα πηγα σε ξενοδοχειο.Γυρω στα 25 ,μελαχρινη, απο Ναξο,.μενει εξαρχεια μετριο υψος ,μικρο βυζι στητο χωρις σουτιεν και ωραιο προσωπο .Ειχα κλεισει απο το τηλ 100 λεπτα μασας 70 ευρω και τα λεφτα τα ζητησε πριν αρχισει το μασαζ. Ξαπλωνω μπρουμητα μου κανει μασαζ χαλαρωτικο για κανα τεταρτο και γυριζω.Το μανιταρι ηταν ετοιμο να εκραγει.Με το που το βλεπει με ρωταει αν θελω φραπεδια της λεω ναι και μου ζητα αλλα 60!!!Της τα δινω και ξεκινα .Δε γδυθηκε ποτε.Μην ακουμπας βυζι,μη ακουμπας περιοχη μουνιου ,μη φιλας κλπ.Γενικα μου την εσπασε.Με το ζορι κατεβασε λιγο το μπλουζακι και χουφτωσα τα βυζακια της.Εχυσα και αντε γεια.130 συν 14 ταξι συν 15 ξενοδοχειο ,με επιασε κοτσο ....Το τηλ της ληγει σε 95. Μακρια απο την ελλεηνιδα μουφα!!!!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Παρασκευη συναντηση με Annya 21 στο Prive. Ειπε οτι ειναι μιση απο Βλαδιβοστοκ και μιση απο Κρητη .Oι φωτο που εχει στο Tinder καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα.Μονο τα τατουαζ ειναι ιδια ,στα οποια εχει προσθεσει και αλλα. Αργησε μιση ωρα με ψευτικη δικαιολογια .Με το που μπηκε μου ζητησε το δωρακι της .Της δινω 100 και κατσουφιασε οποτε εδωσα 150.Χοντρη για τα δεδομενα μου ,δεν εβγαλε τα χοντρα παπουτσια της και το μουνι της μυριζε ασχημα.Στον αγωνα ουτε τα βασικα ,ολο μη και μη .Εβριζε αυτους που δε δινουν 150 ,εστελνε συνεχεια μηνυματα και μιλαγε στο κινητο. Κλαιω τα λεφτα μου ! Μακριαααα!!!!:vomit::vomit::vomit:

Συνημμένα

• annya 21.pdf
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 61

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγω πιστευω το tinder (και τα συναφη) για την Ελλαδα παντα ειναι μια μικρογραφια απο τα μικροκλαμπακια των νησιων το καλοκαιρι: καλο μουνι ελευθερο και να ψαχνεται μηδεν εις το πηλικο, οκτακοσιοι πεφτουλες οπως ειπε ο συναγωνιστης παραπανω και οι κλασσικες μια-δυο ελλεηνιδες ελευθερες (μετριες στην καλυτερη περιπτωση) που με τοση ζητηση γυρω τους την εχουν δει scarlett yohanson ναουμ....εαν δεν μπει η αγελη αγαμητων πιπινοειδων τουριστριων απο την Βορεια Ευρωπη να τα πιει και να κανει κεφαλι ......δεν προκειται να δεις την υγεια σου!
Πολυ σωστος!
Φυσικα και θα γαμησεις απο το τιντερ αλλα πρεπει να εχεις γαματο προφιλ. Ειχα δει καπου ενα αρθρο που ελεγε οτι το 10% των ανδρων πηδαει το 90% των γυναικων. Το υπολοιπο 90% των ανδρων παλευουν με τα χιλια ζορια για να πηδηξουν το 10% απο τα χειροτερα μπαζα.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν βγειτε εξω κ την πεφτετε αβερτα σε γκομενες θα εχετε τουλαχιστον 5 φορες μεγαλυτερη επιτυχια.

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
To αρθρο που ελεγα πιο πανω

Και ενα σχετικο βιντεο

Επισης το premium ειναι μια μαλακια κ μιση ρε μαγκες! Αμα εισαι σα γαμω το δια μου με χαλια φωτο οσο κ να πληρωσεις δεν προκειται να γαμησεις!
Το premium αξιζει μονο αμα ταξιδευεις και εισαι για λιγες μερες σε καποιο μερος.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Μολις τωρα τη πετυχα και αρχισαμε ομιλια! Καλα που μπηκα σ αυτο το νημα και με εσωσες... :thumbsup:
Eπιβεβαιώνω!

Την γνώρισα τον Νοέμβριο. Μου είπε ότι μένει Κυψέλη, 25 χρονών, κάνει μασάζ. Μου είχε πει επίσης ότι είχε τρακάρει (έστειλε και φωτό και καλά του τρακαρισμένου!!!) και δεν μπορούσε να έρθει σπίτι μου κι έπρεπε να πάω εγώ. Εμένα μου είχε πει 50 ευρώ μασάζ, τίποτε άλλο. Μου έστελνε στο viber άσχετες ώρες, πολύ μεταμεσονύχτιες. Σε κάποια φάση την έκλασα εντελώς. Μου έχει στείλει και 2 βίντεο αλλά δεν μπορώ να μουτζουρώσω πρόσωπο εκεί.

Μακριά!!!

Εχθες το μεσημερι με πηρε απο αλλο κινητο που ληγει σε 184 γιατι ειχα μπλοκαρει αυτο που ληγει σε 295 και μου ζητησε τα ρεστα :Δε ντρεπεσαι καθολου ,τι ειναι αυτα που γραφεις για εμενα ? Ντροπη σου κλπ.Παραλληλα εσβησε και αυτα που μου ειχε γραψει στο viber ,αλλα ευτυχως τα εχω κρατησει ολα, συν τις φωτο κλπ.Οταν μας δουλευουν και ζητανε για μια φραπεδια 60 εξτρα ειναι καλα .Οταν ζητανε παραπανω και δε τα δινουμε τοτε μας βριζουν.Δεν εχω κατι προσωπικα με καμμια ,απλα προσπαθω να προστατεψω συναγωνιστες για να μη τη πετανε και χαλανε τσαμπα τα χρηματα τους .Αυτη εχασε .Θα ειχε γνωρισει πολλους φιλους μου ,αν δε κοιταζε να κανει αρπαχτη . Καλο ΣΚ σε ολους .

lelak

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, το έχω για την πλάκα και στα τόσα χρόνια ελάχιστα πράγματα, έχετε το νου σας γιατί το τελευταίο διάστημα πολλά ταιριάσματα με ασιάτισες (Κίνα, Νότια Κορέα κτλ), σου προτείνουν επένδυση σε κρυπτονομίσματα και στον επιχειρηματικό τους κλάδο ζητώντας χρήματα μπροστά

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Eπιβεβαιώνω!

Μακριά!!!

Εχθες το μεσημερι με πηρε απο αλλο κινητο που ληγει σε 184 γιατι ειχα μπλοκαρει αυτο που ληγει σε 295 και μου ζητησε τα ρεστα :Δε ντρεπεσαι καθολου ,τι ειναι αυτα που γραφεις για εμενα ? Ντροπη σου κλπ.Παραλληλα εσβησε και αυτα που μου ειχε γραψει στο viber ,αλλα ευτυχως τα εχω κρατησει ολα, συν τις φωτο κλπ.Οταν μας δουλευουν και ζητανε για μια φραπεδια 60 εξτρα ειναι καλα .Οταν ζητανε παραπανω και δε τα δινουμε τοτε μας βριζουν.Δεν εχω κατι προσωπικα με καμμια ,απλα προσπαθω να προστατεψω συναγωνιστες για να μη τη πετανε και χαλανε τσαμπα τα χρηματα τους .Αυτη εχασε .Θα ειχε γνωρισει πολλους φιλους μου ,αν δε κοιταζε να κανει αρπαχτη . Καλο ΣΚ σε ολους .

Επραξες σωστοτατα τυπε.
Η έπαρση που εχουν (οι αντρες φταινε για αυτο) τις ωθει να εχουν την απαιτηση, να σε κοροιδευουν στα μουτρα, κι εσυ να το δεχεσαι ως φυσιολογικο, αλλα ουτε κ να ενημερωνεις τους αλλους.
Στα σκουπιδια γρηγορα καρχια

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.
Δηστυχώς είμαστε πολλά χιλιάδες χρόνια πίσω.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Μάγκες έχω πάθει πλάκα. Έχω 39 ματς στο τίντερ (πάνω από 35 είναι εκτός Ελλάδος εντωμεταξύ) και νόμιζα ότι κινείται λίγο η κατάσταση και ξύπνησαν οι Ελλεεινήδες καταλαβαίνοντας το σκοπό αυτής της εφαρμογής και έρχεται ο κολλητός μου για λίγες μέρες από Γερμανία και μου δείχνει ότι έχει 870 ματς (τα είδα στο κινητό του) και γαμάει αβέρτα φουλ μουνιά.

Έχεις αγοράσει συνδρομή φίλε ή χρησιμοποιείς την τσαμπέ έκδοση;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Eπιβεβαιώνω!

Μακριά!!!

Χα! Αλλη μια που μας διαβαζει χαρη σε καποιο πουστοπαιδο καλοθελητη σιγουρα!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Εγω εχω την συνδρομή στην γερμανια,
Εχω κανει πανω απο 2.000 likes , με 10-15 match το πολυ, οι 10 πουτανες που σοη λενε να μπεις στο σαητ τους, οι 4 δεν απαντησαν ποτέ κι ας ειχε γινει match, μονο μια ειχε την ευγενη καλοσυνη να συνομιλησει λιγο μαζι μου αλλα ξεκοψε σχεδον αμεσως αν κ της ειπα αυτα που ηθελε να ακουσει, πχ καθε ειδους "βοηθεια"
Τον πηχυ τον ειχα πολυ χαμηλα, ηλικα εως και 56 χρονων!!!
Δηλαδη τι πρεπει να βαλω για να γαμησω? 75αρες?

Δεν πιστευω τον φιλο σου.
Γερμανια ,χωρα αγαμιας σαν την ελλαδα. Στο live εχεις πιο πολλες πιθανοτητες

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Παιδιά καλησπέρα, το έχω για την πλάκα και στα τόσα χρόνια ελάχιστα πράγματα, έχετε το νου σας γιατί το τελευταίο διάστημα πολλά ταιριάσματα με ασιάτισες (Κίνα, Νότια Κορέα κτλ), σου προτείνουν επένδυση σε κρυπτονομίσματα και στον επιχειρηματικό τους κλάδο ζητώντας χρήματα μπροστά

Επιβεβαωνω αυτο που λες.Εχω μιλησει για πολλες μερες με 4 εως τωρα.Στο τελος ζητανε να επενδυσουν τα χρηματα μου.Δυστυχως βρισκουν θυματα,γιαυτο κανουν χλιδατη ζωη στην υγεια τους!!!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411

Εχεις δικιο.Ποτε δεν ειχα τοσα match με ελλεηνιδες φοιτητριες (και καλα)...Πολλα πιπινια παιζουν.Μου κανουν match 20 χρονα ενω ειμαι 46 .Φως φαναρι τι θελουν .Εχει πεσει ανεργια στην πιατσα ,οποτε ξυπνησαν και οι Ελλεηνιδες.Το θεμα ειναι οτι νομιζουν οτι το εχουν χρυσο και ζητανε 100 και πανω.Με 140 παιρνουμε μοντελα απο γραφεια.Προσοχη στις μουφες!!! Ακομα κλαιω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom