Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jackmarrow

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Like
2
Πόντοι
0
δυστυχώς έχει πολλές απο ξένες χώρες και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ενώ του βάζεις απόσταση εντός 30χλμ για παράδειγμα και έχει και πολλές φωτογραφίες με αξιοθέατα , φύση και οτι να είναι.
Ναι και μένα μου κάνει εντύπωση αυτό, πριν καμία βδομάδα έγινα match με μια από Ουκρανία που ζει στην Γερμανία και δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα. Τι να πω

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.288
Πόντοι
201
Θα υπενθυμισω για να καταλαβουν καποιοι τι γινεται την προσωπικη μου εμπειρια. Μιλησα, γνωρισα, βγηκα και περασα καλα. Πολυ καλα.
Το στορι ηταν πως δεν ηταν μονη. Υπηρχε ο αντρας της κι ευτυχως το καταλαβα και σπασαμε.
Το tinder αυτο ειναι παιδια. Αυτη ειναι η φαση. Κυριως μεγαλυτερης ηλικιας που απιστουν η "βαρεμενες".
Πιτσιρικες νορμαλ δυσκολο. Εκτος αν δεν βλεπονται. Προσωπικη εμπειρια παντα.

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.288
Πόντοι
201
Υπαρχουν και χειροτερα παντως

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
1.JPG

Φαίνεται παντού χάλι μαύρο είναι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
καλησπέρα συναγωνιστές μου, ύστερα από καιρό!

Ειπώθηκαν ωραίες και σωστές κουβέντες τελευταία, έτσι είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει, είτε όχι!

Με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός, απλά θέλω να υπενθυμίσω στους νεότερους να προσέχουν πάρα πολύ καλά τα νώτα τους, και να έχουν το νου τους, καθώς το τίντερ μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο αν δε προσέχεις, με όλες αυτές τις άρρωστες που μαζεύει.

1) Όσο το δυνατό λιγότερα στοιχεία, αν είναι εύκολο ούτε το πραγματικό μας όνομα, ούτε καν να τις φέρουμε σπίτια μας. Αν είναι εύκολο, ξενοδοχείο. Αποφύγετε και τα δικά τους σπίτια.

2) Εμφανίσημες κι ελεύθερες 35άρες, να έχετε το νου σας. Από κάπου περίσσεψαν, και δε θέλετε να μάθετε τον λόγο! Προτιμάτε τις παντρεμένες, τις τουρίστριες και τις μικρότερες. Επίσης θα συναντήσετε αρκετες αυτής της ηλικίας που θα σας πουληθούν ως 'κυριλλέ' και ύγιείς' ενω πιθανότατα έχουν πάρει δυο λόχους, ίσα να λάβουν επιβεβαίωση. Το νου σας για ΣΜΝ.

3) Οι γυναίκες που θα γνωρίσουμε εκεί μέσα, δεν προορίζονται για τίποτα παραπάνω από γούστα. Ακόμα κι αν σας τύχει 'η περίπτωση' και αφεθείτε, να έχετε το νου σας. Μην επενδύετε πολύ χρόνο, ούτε κόπο σε καμμία περίπτωση. Τόσο όσο, κι αν κάτσει έκατσε.

4) Δεν είναι και λίγες που φυτοζωούν εκεί μέσα, έχοντας κάνει το τίντερ μέρος των δύστυχων ζωών τους. Θεωρήστε εξαρχής δεδομένο πως ταυτόχρονα μιλάει με άλλους 5 και είναι απλά θέμα προτεραιότητας και τύχης ποιος θα γαμήσει και θα φύγει πρώτος. Γίνετε εσείς αυτός και μην παρεκκλίνετε.

Τα ξαναλέω, γιατί έχουν συμβεί πολλά καθώς οι γυναίκες έχουν ξεφύγει.
Κι εγώ ο ίδιος έχω δει αρκετά (stalking, μια μου άφηνε επιστολές συνεχώς παντού με κίνδυνο εκτεθώ, παρενοχλήσεις και ψυχική βία κλπ.), αλλά τις προάλλες μου λεγε ένας πιτσιρικάς απάτη που του παιξε μια πιτσιρίκα πως ταχα γκαστρώθηκε κι του ζήτησε βοήθεια οικονομική για έκτρωση. Του στειλε εκεί φωτό ένα υπερηχογράφημα και την βρήκαμε στο γκουγκλ. Της είπε ότι θα πάει στο εκβιαστών αν τον ξαναενοχλήσει και εξαφανίστηκε.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να παίρνετε τις προφυλάξεις σας, γιατί τα ΣΜΝ πάνε σύννεφο!
Καλό βόλι

Ntesal

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
36
Πόντοι
0

Ειπώθηκαν ωραίες και σωστές κουβέντες τελευταία, έτσι είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει, είτε όχι!

Με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός, απλά θέλω να υπενθυμίσω στους νεότερους να προσέχουν πάρα πολύ καλά τα νώτα τους, και να έχουν το νου τους, καθώς το τίντερ μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο αν δε προσέχεις, με όλες αυτές τις άρρωστες που μαζεύει.

1) Όσο το δυνατό λιγότερα στοιχεία, αν είναι εύκολο ούτε το πραγματικό μας όνομα, ούτε καν να τις φέρουμε σπίτια μας. Αν είναι εύκολο, ξενοδοχείο. Αποφύγετε και τα δικά τους σπίτια.

2) Εμφανίσημες κι ελεύθερες 35άρες, να έχετε το νου σας. Από κάπου περίσσεψαν, και δε θέλετε να μάθετε τον λόγο! Προτιμάτε τις παντρεμένες, τις τουρίστριες και τις μικρότερες. Επίσης θα συναντήσετε αρκετες αυτής της ηλικίας που θα σας πουληθούν ως 'κυριλλέ' και ύγιείς' ενω πιθανότατα έχουν πάρει δυο λόχους, ίσα να λάβουν επιβεβαίωση. Το νου σας για ΣΜΝ.

3) Οι γυναίκες που θα γνωρίσουμε εκεί μέσα, δεν προορίζονται για τίποτα παραπάνω από γούστα. Ακόμα κι αν σας τύχει 'η περίπτωση' και αφεθείτε, να έχετε το νου σας. Μην επενδύετε πολύ χρόνο, ούτε κόπο σε καμμία περίπτωση. Τόσο όσο, κι αν κάτσει έκατσε.

4) Δεν είναι και λίγες που φυτοζωούν εκεί μέσα, έχοντας κάνει το τίντερ μέρος των δύστυχων ζωών τους. Θεωρήστε εξαρχής δεδομένο πως ταυτόχρονα μιλάει με άλλους 5 και είναι απλά θέμα προτεραιότητας και τύχης ποιος θα γαμήσει και θα φύγει πρώτος. Γίνετε εσείς αυτός και μην παρεκκλίνετε.

Κι εγώ ο ίδιος έχω δει αρκετά (stalking, μια μου άφηνε επιστολές συνεχώς παντού με κίνδυνο εκτεθώ, παρενοχλήσεις και ψυχική βία κλπ.), αλλά τις προάλλες μου λεγε ένας πιτσιρικάς απάτη που του παιξε μια πιτσιρίκα πως ταχα γκαστρώθηκε κι του ζήτησε βοήθεια οικονομική για έκτρωση. Του στειλε εκεί φωτό ένα υπερηχογράφημα και την βρήκαμε στο γκουγκλ. Της είπε ότι θα πάει στο εκβιαστών αν τον ξαναενοχλήσει και εξαφανίστηκε.
Καλό βόλι
Σαν να ακουω συμβουλες τακτικης απο τν προπονητή πριν τον αγωνα ενιωσα! Ωραιος παντως φιλε τα ειπες αψωγα!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.455
Πόντοι
1.196

Καλό βόλι
Πολύ τρομοκρατία ρε bro, οι μη παντρεμένοι σιγά μη δίνουμε ψευδώνυμα λες και είμαστε μέλη της 17 Νοέμβρη, take life easy.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Πολύ τρομοκρατία ρε bro, οι μη παντρεμένοι σιγά μη δίνουμε ψευδώνυμα λες και είμαστε μέλη της 17 Νοέμβρη, take life easy.
better be safe than sorry φίλε! Κάποιον λόγο έχω που τα λέω κι εγώ, μη με παρεξηγείς.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.455
Πόντοι
1.196
better be safe than sorry φίλε! Κάποιον λόγο έχω που τα λέω κι εγώ, μη με παρεξηγείς.
Δε σε παρεξηγώ αδελφέ, αλλά επειδή έχω αρκετές εμπειρίες από online dating ξεκινώντας χρόνια πριν βγουν τα apps, μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά. Αν δεν είσαι παντρεμένος, λίγο μυαλό και common sense να έχεις δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

Έχεις το δίκιο σου που τα λες.

Γίνεται εύκολα να προσπαθήσουν τυχαίες γκόμενες να εκβιάσουν πληρωμές.

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
941
Πόντοι
81
Εγώ πάντως συνεχίζω τα ραντεβού και μάλιστα τις τελευταίες 2 εβδομάδες βγαίνουν και τεφαρίκια.
target group να υπενθυμίσω εκ νέου οι άνω των 37 μέχρι 45, χωρισμένες με παιδάκια.
Ομορφες, καυλιάρες και με γούστο.
Νομίζω οτι σε 4 εβδομάδες να έχω γνωρίσει 5 είναι καλά.
Εντάξει παίζει ρόλο και οι φωτογραφίες που θα βάλεις να είναι αληθινές και πρόσφατες, να είσαι άνω του μετρίου εμφανισιακά τουλάχιστον και όταν γίνει match να μπορείς να γράφεις γρήγορα και έξυπνα.
Σπίτι μου έχω βάλει 2 και κανένα πρόβλημα, εντάξει δεν έβαλα και την 17 Ν , το ίδιο θα έκανα αν τις γνώριζα κάπου έξω.
Συνεχίζουμε!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως συνεχίζω τα ραντεβού και μάλιστα τις τελευταίες 2 εβδομάδες βγαίνουν και τεφαρίκια.
target group να υπενθυμίσω εκ νέου οι άνω των 37 μέχρι 45, χωρισμένες με παιδάκια.
Εντάξει παίζει ρόλο και οι φωτογραφίες που θα βάλεις να είναι αληθινές και πρόσφατες, να είσαι άνω του μετρίου εμφανισιακά τουλάχιστον και όταν γίνει match να μπορείς να γράφεις γρήγορα και έξυπνα.

Και προφανώς να ζεις και Αθήνα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.455
Πόντοι
1.196
Σπίτι μου έχω βάλει 2 και κανένα πρόβλημα, εντάξει δεν έβαλα και την 17 Ν , το ίδιο θα έκανα αν τις γνώριζα κάπου έξω.
Συνεχίζουμε!
Aν βλέπεσαι, δίνεις λίγο χρόνο στο app και δεν περιμένεις να γνωρίσεις την Cara Delevingne μπαίνουν γκολ.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Συνεχίζουμε!
Το καλύτερο target group έχεις.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Συνεχίζουμε!

Όποιος το δουλεύει το θέμα, κάνει πάντα και τζίρο. Παντού υπάρχουν κακογαμημένες, που θέλουν να καλογαμηθούνε.

Όρεξη να ´χεις. Αν τώρα το Τίντερ κάνει τη διαφορά στην Αθήνα αυτήν την εποχή, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Δεν το ξέρω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Εχω ανοίξει το Tinder στη δωρεάν εκδοχή σε τουριστική περιοχή. Δε βλέπω την ποιότητα που έβλεπα άλλα καλοκαίρια. Σε 3 μέρες ένα match απο Ελληνίδα σε διακοπές ,δε βλέπω να συναντιόμαστε, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Μάλλον την επόμενη εβδομάδα θα πάρω μία συνδρομή για ένα μήνα, μπας και γίνει φάση με καμιά τουρίστρια. Αν και το προηγούμενο καλοκαίρι που το έκανα αυτό τα αποτελέσματα με τουρίστριες ήταν καταστροφικά. Να δούμε φέτος μήπως αλλάξει το γούρι.

warrior1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
17
Πόντοι
0
παιδες ειμαι για μια εβδομαδα χωρις την κοπελα. αξιζει να αγορασω το tinder plus για μια εβδομαδα ή δεν κανει καμια διαφορα?

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Έχει αναφερθεί πολλές φορές και γράφετε τα ίδια και τα ίδια.
Μόνο αν πληρώσεις και έχεις μέρες για λίγο ψήσιμο με μηνύματα αυξάνονται κάπως οι πιθανότητες να γίνει δουλίτσα.
Μέσα σε 2-3 μέρες και με τη δωρεάν έκδοση μην περιμένετε κάτι.

MairoulaCrossaki

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2024
Like
7
Πόντοι
0
Εν ετει 2024 το τιντερ μπλοκάρει και διαγραφεί προφίλ από crossdresser...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom