καλησπέρα συναγωνιστές μου, ύστερα από καιρό!
Ειπώθηκαν ωραίες και σωστές κουβέντες τελευταία, έτσι είναι τα πράγματα είτε μας αρέσει, είτε όχι!
Με κίνδυνο να καταντήσω γραφικός, απλά θέλω να υπενθυμίσω στους νεότερους να προσέχουν πάρα πολύ καλά τα νώτα τους, και να έχουν το νου τους, καθώς το τίντερ μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο αν δε προσέχεις, με όλες αυτές τις άρρωστες που μαζεύει.
1) Όσο το δυνατό λιγότερα στοιχεία, αν είναι εύκολο ούτε το πραγματικό μας όνομα, ούτε καν να τις φέρουμε σπίτια μας. Αν είναι εύκολο, ξενοδοχείο. Αποφύγετε και τα δικά τους σπίτια.
2) Εμφανίσημες κι ελεύθερες 35άρες, να έχετε το νου σας. Από κάπου περίσσεψαν, και δε θέλετε να μάθετε τον λόγο! Προτιμάτε τις παντρεμένες, τις τουρίστριες και τις μικρότερες. Επίσης θα συναντήσετε αρκετες αυτής της ηλικίας που θα σας πουληθούν ως 'κυριλλέ' και ύγιείς' ενω πιθανότατα έχουν πάρει δυο λόχους, ίσα να λάβουν επιβεβαίωση. Το νου σας για ΣΜΝ.
3) Οι γυναίκες που θα γνωρίσουμε εκεί μέσα, δεν προορίζονται για τίποτα παραπάνω από γούστα. Ακόμα κι αν σας τύχει 'η περίπτωση' και αφεθείτε, να έχετε το νου σας. Μην επενδύετε πολύ χρόνο, ούτε κόπο σε καμμία περίπτωση. Τόσο όσο, κι αν κάτσει έκατσε.
4) Δεν είναι και λίγες που φυτοζωούν εκεί μέσα, έχοντας κάνει το τίντερ μέρος των δύστυχων ζωών τους. Θεωρήστε εξαρχής δεδομένο πως ταυτόχρονα μιλάει με άλλους 5 και είναι απλά θέμα προτεραιότητας και τύχης ποιος θα γαμήσει και θα φύγει πρώτος. Γίνετε εσείς αυτός και μην παρεκκλίνετε.
Τα ξαναλέω, γιατί έχουν συμβεί πολλά καθώς οι γυναίκες έχουν ξεφύγει.
Κι εγώ ο ίδιος έχω δει αρκετά (stalking, μια μου άφηνε επιστολές συνεχώς παντού με κίνδυνο εκτεθώ, παρενοχλήσεις και ψυχική βία κλπ.), αλλά τις προάλλες μου λεγε ένας πιτσιρικάς απάτη που του παιξε μια πιτσιρίκα πως ταχα γκαστρώθηκε κι του ζήτησε βοήθεια οικονομική για έκτρωση. Του στειλε εκεί φωτό ένα υπερηχογράφημα και την βρήκαμε στο γκουγκλ. Της είπε ότι θα πάει στο εκβιαστών αν τον ξαναενοχλήσει και εξαφανίστηκε.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να παίρνετε τις προφυλάξεις σας, γιατί τα ΣΜΝ πάνε σύννεφο!
Καλό βόλι