Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ανωμαλία μεγάλη κουβαλάει ο κόσμος φιλαράκι μου ΜΗΝ το ψάχνεις...
:confused: :confused::confused::confused::confused:
δε νομίζω να εκτιμουν και πολυ την καλοσύνη μεσα σε τετοιους χώρους... :confused: ..ουτε το νορμαλ γενικα..οποτε θελει λιγο "πλαγειως"

• Like
Αντιδράσεις: msakis

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
δεν ειναι τοσο απλο τρελε
θελει ολο το πακετο
μεχρι το πολυ 35
οχι ασχημος
ντυμενος πενα μονο με brands ( gucci , versace , balmain , αντε και βαρια βαρια dolce gabbana , moncler ktlp)
ενα καλο λειτουργικο σωμα , οχι πατσοκοιλιες
και εισαι κομπλε
οσες ψαχνονται και αυτες βγαζουνε ματι
δεν ειναι επιστημη
Κοψε το sex and the city αδελφε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
επειδη βλεπω το γραψανε καποιοι , οτι εννοειται η περιποιηση κτλπ ειναι δεδομενο .
Δεν ειναι καθολου δεδομενο .
Οι περισσοτεροι δεν δινουνε καθολου εμφαση στο μεγαλυτερο τους οπλο , στο προσωπο .
Νομιζει καποιος οτι αν απλα μπει στο ντουζ ειναι οκ με ενα σαμπουαν και ενα αφρολουτρο.
Με αποτελεσμα η πλειοψηφια να μην καθαριζει ποτε το προσωπο . Καταληγεις να εισαι 40 και να φαινεσαι 60 .

Χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τζελ καθαρισμου προσωπου (εγω επιλεγω απο την Paula's choice)
περνας μετα μια με ενα lotion toner για να ετοιμασεις το προσωπο για τα επομενα σταδια
βιταμινη C μεσα στην ημερα , κατα προτιμηση βιταμινη C&E με φερουλικο οξυ (εγω προτιμαω της skin pharmaceuticals)
μια ενυδατικη κρεμα ( κατα προτιμηση sisley , shiseido )
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ !!! ( ακομα και αν χιονιζει εξω , παλι πρεπει να μπει αντηλιακη 365 μερες τον χρονο)
το 97% της γηρανσης προερχεται απο τις ακτινες του ηλιου .

2-3 φορες την εβδομαδα επισης χρειαζεται exfoliation , ειναι τα νεκρα κυτταρα απλα τα διωχνεις με χημικο τροπο χωρις scrub και τριψιματα
που πλαδαρευει το προσωπο

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ρετινολη πριν τον υπνο , της murad ειναι καλη , και φυσικα 1 φορα την βδομαδα μια μαυρη μασκα του tom ford την αφηνουμε για 10-15 λεπτα
και μετα ξεβγαζουμε.

Απο ολα αυτα και τιποτα να μην ακολουθησει καποιος , τα 3 πιο βασικα ειναι ο καθαρισμος του προσωπου με τζελ , η αντηλιακη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , και η ρετινολη το βραδυ.

Οποιος νομιζει οτι με ενα απλο ντουζ ξεμπερδεψε ειναι βαθια γελασμενος .
Το πας το γράμμα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
επισης ξεχασα να αναφερω οτι οποιος θελει να κανει μια γκομενα να σταζει
να παει με την molton brown black pepper edition
ειναι το πιο θειικο αφρολουτρο που εχω δοκιμασει μετα απο απειρες δοκιμες οτι υπαρχει στην αγορα
λιγο ακριβο 23-24 ευρω , αλλα αξιζει τα λεφτα του με χιλια .
Η γκομενα θα σας παρακαλαει να σας τσιμπουκωσει .
Ελα του γαμησες τη μανα. . Ελεος

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.504
Πόντοι
456
επειδη βλεπω το γραψανε καποιοι , οτι εννοειται η περιποιηση κτλπ ειναι δεδομενο .
Δεν ειναι καθολου δεδομενο .
Οι περισσοτεροι δεν δινουνε καθολου εμφαση στο μεγαλυτερο τους οπλο , στο προσωπο .
Νομιζει καποιος οτι αν απλα μπει στο ντουζ ειναι οκ με ενα σαμπουαν και ενα αφρολουτρο.
Με αποτελεσμα η πλειοψηφια να μην καθαριζει ποτε το προσωπο . Καταληγεις να εισαι 40 και να φαινεσαι 60 .

Χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τζελ καθαρισμου προσωπου (εγω επιλεγω απο την Paula's choice)
περνας μετα μια με ενα lotion toner για να ετοιμασεις το προσωπο για τα επομενα σταδια
βιταμινη C μεσα στην ημερα , κατα προτιμηση βιταμινη C&E με φερουλικο οξυ (εγω προτιμαω της skin pharmaceuticals)
μια ενυδατικη κρεμα ( κατα προτιμηση sisley , shiseido )
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ !!! ( ακομα και αν χιονιζει εξω , παλι πρεπει να μπει αντηλιακη 365 μερες τον χρονο)
το 97% της γηρανσης προερχεται απο τις ακτινες του ηλιου .

2-3 φορες την εβδομαδα επισης χρειαζεται exfoliation , ειναι τα νεκρα κυτταρα απλα τα διωχνεις με χημικο τροπο χωρις scrub και τριψιματα
που πλαδαρευει το προσωπο

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ρετινολη πριν τον υπνο , της murad ειναι καλη , και φυσικα 1 φορα την βδομαδα μια μαυρη μασκα του tom ford την αφηνουμε για 10-15 λεπτα
και μετα ξεβγαζουμε.

Απο ολα αυτα και τιποτα να μην ακολουθησει καποιος , τα 3 πιο βασικα ειναι ο καθαρισμος του προσωπου με τζελ , η αντηλιακη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , και η ρετινολη το βραδυ.

Οποιος νομιζει οτι με ενα απλο ντουζ ξεμπερδεψε ειναι βαθια γελασμενος .

υ.γ Προσθετω στο τελος οτι παρα πολλοι δεν ξερουνε ουτε καν να παιρνουνε την πετσετα και να καθαριζουνε το προσωπο τους.
Οταν παιρνεις την πετσετα δεν πας στο προσωπο και το τριβεις πανω κατω , το μονο που κανεις μακροχρονια ειναι να πλαδαρευεις το προσωπο σου
και να φαινεσαι κωλογερος σε βαθος χρονου. Κανεις απαλες κινησεις μεσα εξω χωρις να τριβεις αγαρμπα την πετσετα πανω κατω.
Εγω στα 32 μου και ολες οι γκομενες μου λενε οτι δεν φαινομαι ουτε 27 !!!
Καλά τα λες
Αλλά πως ξυρίζεσαι εσύ :think: ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μου αρεσει αρκετες φορες για να εφαρμοζω ολη την περιποιηση του προσωπου
να ξυριζομαι και να αφηνω το μουσι μονο περιφερειακα στυλ τζονυ ντεπ
διαφορετικα το τριμαρω αρκετα
Το τριμαρεις είπες. Με τι μάρκα η ξυριστική?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Αντε και κανονισες ραντεβουδακι μεσω tinder.

Και σκαει μύτη η αλλη με φόρμες κ αβαφτη.
Τι κανεις?

Α) αν εισαι αγαμητος ,κανεις την πάπια
Β) αν εισαι χορτασμενος πινεις τον καφε σου ,μιση ωρα και χαιρετας δια χειραψιας.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
με το ταξι οταν βγω δηλαδη τι θα φορέσω λες ? καμπαρντινα και γραβάτα?
Φορεσα τις καλτσες μου σημερα το πρωι.
Μετα το ξανασκεφτηκα και τις εβγαλα.
Εχω να παω σουπερμαρκετ σκεφτηκα.....

....φορεσα τις καλες, τις Pierre Cardin.

Ε μην παω και σαν λετσος

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αντε και κανονισες ραντεβουδακι μεσω tinder.

Και σκαει μύτη η αλλη με φόρμες κ αβαφτη.
Τι κανεις?

Α) αν εισαι αγαμητος ,κανεις την πάπια
Β) αν εισαι χορτασμενος πινεις τον καφε σου ,μιση ωρα και χαιρετας δια χειραψιας.
Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ρε φιλε πρωτο ραντεβου να σκασει με φορμες και αβαφτη ???
φιλε αν την παρεις αυτη , ειναι ικανη σε λιγα χρονια το σπιτι να το εχει πουτανα τελειως
θα πιανεις την μυτη σου για να μπεις μεσα

ΕΙΔΙΚΑ γυναικα που νοιαζονται πολυ για την εμφανιση τους
πες οι αντρες οχι και τοσο , αν και λαθος κατ εμε , γυναικα με φορμα πρωτο ραντεβου ??

τρεχααα
Γιατί θα τη παντρευτω?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Mύστη μου σε ευχαριστώ που μου έμαθες καινούρια πράγματα. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η εταιρεία Λαμπουτέν βγάζει μόνο γυναικεία παπούτσια (είναι πολύ διάσημες οι γόβες Λαμπουτέν που έχουν κόκκινη σόλα και φυσικά πανάκριβες). Μάλιστα στη Ρωσία υπάρχει ένα ποπ χιτάκι που ονομάζεται Λαμπουτέν παπούτσια.

Είδα τώρα ότι υπάρχουν και αντρικά Λαμπουτέν απλά είναι κάπως .... extreme για μένα. Men

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Τιτανομέγιστε δάσκαλε του στιλ ,απόγονε του Ζαμπούνη, διάδοχε του Γαβαλλά ,άνοιξε δικό σου νήμα και δίδαξέ μας στιλ. Εσύ είσαι αυτός που περιμέναμε. Έστω και στις καθυστερήσεις της χρονιάς είδαμε το φως το αληθινό.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τιτανομέγιστε δάσκαλε του στιλ ,απόγονε του Ζαμπούνη, διάδοχε του Γαβαλλά ,άνοιξε δικό σου νήμα και δίδαξέ μας στιλ. Εσύ είσαι αυτός που περιμέναμε. Έστω και στις καθυστερήσεις της χρονιάς είδαμε το φως το αληθινό.
Ρε τυπε στο μυαλο μου εισαι . Αυτο θα λεγα να ανοιξει νημα για συμβουλες , ο τυπαρας ειναι μια κατηγορια μονος του , ποιος Ζαμπουνης κ παπαρια . Συμβουλες για ανδρικο λουκ, περιποιηση , λαιφσταιλ και καμακι . Ο τυπος ειναι θεος , περιμενουμε νημα , εγω στηριζω

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μου εχει τυχει σε ραντεβου να μην ειναι καλα ντυμενη η αλλη
και στο τελος επεμενε κιολας λιγο πριν φυγουμε

μου λεει τι θες να κανουμε τωρα ?

της λεω δεν ξερω

μετα απο λιγο με ξαναρωταει "οποτε , τι θες να κανουμε τωρα?

της ξαναλεω δεν ξερω

με ρωτησε και τριτη φορα παλι την ιδια απαντηση πηρε, και σταματησε ,

και μετα την αφησα σπιτι της και δεν την ξαναειδα ποτε .
Αν ήταν ωραίο μουνι εγω θα τη γαμαγα κ ας είχε άσχημο ντύσιμο. Το περιεχόμενο είναι το θέμα, όχι το περιτύλιγμα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ρε φιλε πρωτο ραντεβου να σκασει με φορμες και αβαφτη ???
φιλε αν την παρεις αυτη , ειναι ικανη σε λιγα χρονια το σπιτι να το εχει πουτανα τελειως
θα πιανεις την μυτη σου για να μπεις μεσα

ΕΙΔΙΚΑ γυναικα που νοιαζονται πολυ για την εμφανιση τους
πες οι αντρες οχι και τοσο , αν και λαθος κατ εμε , γυναικα με φορμα πρωτο ραντεβου ??

τρεχααα
Να γαμησουμε θελουμε ρε τύπε όχι να παντρευτούμε. Από μπον βιβέρ που συστήθηκες, αρχίζεις να πυρφοριζεις. Κάτι δεν μου πάει καλά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom