Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
και για καφε εχω παει με φόρμα...ωραια φορμα με ωραιο φουτερακι αλλα δε θελω να καταληξω εκει...εγω θέλω να σου πω οτι αν εισαι ωραιος,δε κολανε σε αυτα οι γκόμενες.Εκτος και αν μιλαμε για μαγαζι η ραντεβου
Αναλογα τη περισταση τυπε . Οπως γουσταρεις αλλα ευπρεπως κατ εμε και περιποιημενος και να υποστηριζεις οτι φορας . Αντε οκ για καφε , βραδινη εξοδο με φορμα ή για ποτο ειναι διαφορετικο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αναλογα τη περισταση τυπε . Οπως γουσταρεις αλλα ευπρεπως κατ εμε και περιποιημενος και να υποστηριζεις οτι φορας . Αντε οκ για καφε , βραδινη εξοδο με φορμα κ για ποτο ειναι διαφορετικο
ε οχι ποτο η βραδινη εξοδο αλλα πάντα με ρουχα που με εκαναν να νιώθω ανετα,εβγαζα αλλο αερα...και αυτο ειναι που μετράει περισσότερο απο ολα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ε οχι ποτο η βραδινη εξοδο αλλα πάντα με ρουχα που με εκαναν να νιώθω ανετα,εβγαζα αλλο αερα...και αυτο ειναι που μετράει περισσότερο απο ολα
Πρεπει να αισθανεσαι καλα με αυτο που φορας σιγουρα γτ βγαινει προς τα εξω . Ξερεις το λαθος που κανουν μερικοι ? αντε οκ θελει καποιος να φοραει πανακριβα ρουχα ή να καταχρεωθει να παρει ενα αμαξι για να ριξει μια γκομενα , το κακο ειναι οτι μετα δημιουργει μια εικονα που πρεπει να την υποστηριξει και αν δε μπορεσει αυτο τον κομπλαρει . Για μενα εκτος απο τα αυτονοητα που λεμε ( αυτοπεποιθηση κ τολμη ,καθαριοτητα , συνετο ντυσιμο αναλογο της περιστασης κ ηλικιας ) πρεπει η σταση σου να αντιπροσωπευει αυτο που εισαι σαν ανθρωπος γενικοτερα κ να μη δημιουργει προσδοκιες που θα σε γεμισουν με αγχος αν δεν ανταπεξελθεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οπως ειχε πει και μια πρωην μου οταν τη πρωτοφασωσα..."αυτο το πουκαμισο και το αρωμα εκανε ολη τη βρωμοδουλεια..." by the way μαγκες...paco rabanne black xs..μου εδινε παντα ποντους και πιστευω δυσκολα μπορουσε να μου αντισταθει γυναικα με αυτο το αρωμα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πρεπει να αισθανεσαι καλα με αυτο που φορας σιγουρα γτ βγαινει προς τα εξω . Ξερεις το λαθος που κανουν μερικοι ? αντε οκ θελει καποιος να φοραει πανακριβα ρουχα ή να καταχρεωθει να παρει ενα αμαξι για να ριξει μια γκομενα , το κακο ειναι οτι μετα δημιουργει μια εικονα που πρεπει να την υποστηριξει και αν δε μπορεσει αυτο τον κομπλαρει . Για μενα εκτος απο τα αυτονοητα που λεμε ( αυτοπεποιθηση κ τολμη ,καθαριοτητα , συνετο ντυσιμο αναλογο της περιστασης κ ηλικιας ) πρεπει η σταση σου να αντιπροσωπευει αυτο που εισαι σαν ανθρωπος γενικοτερα κ να μη δημιουργει προσδοκιες που θα σε γεμισουν με αγχος αν δεν ανταπεξελθεις
δεν ειναι ανάγκη να ειναι ακριβα τα ρουχα για να το παιξεις καπως αλλα αρκει να αισθάνεσαι ωραια..το πως αισθάνεσαι παντα το νιωθει η γυναικα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
δεν ειναι ανάγκη να ειναι ακριβα τα ρουχα για να το παιξεις καπως αλλα αρκει να αισθάνεσαι ωραια..το πως αισθάνεσαι παντα το νιωθει η γυναικα
Η αυτοπεποιθηση ειναι το μεγαλυτερο οπλο σε εναν ανδρα και για να αισθανεσαι καλα πρεπει να υποστηριζεις οτι φορας κ το ολο λουκ συμφωνω . Απλα στα 36 μου δε θα ντυθω σαν 18αρης αμουστακος φοιτητης καποιες στοιχειωδεις διαφορες πρεπει να υπαρχουν . Αλλο τα ακριβα που λες εκει συμφωνω

Πολλα μπορεις να κρυψεις απο μια γυναικα εκτος απο την ελλειψη αυτοπεποιθησης την οποια τη μυριζονται οπως τα σκυλια μυριζονται το φοβο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Η αυτοπεποιθηση ειναι το μεγαλυτερο οπλο σε εναν ανδρα και για να αισθανεσαι καλα πρεπει να υποστηριζεις οτι φορας κ το ολο λουκ συμφωνω . Απλα στα 36 μου δε θα ντυθω σαν 18αρης αμουστακος φοιτητης καποιες στοιχειωδεις διαφορες πρεπει να υπαρχουν . Αλλο τα ακριβα που λες εκει συμφωνω
σαν 18ρης οχι...αλλα εγω στα 40 ομολογω οτι μου εχει μεινει ενα λουκ 25-30ρη δηλ..Μιλαω για καθημερινο ντυσιμο τωρα αν βγω εξω βραδυ η ραντεβου με γκόμενα,παντα πουκαμισακι.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
επισης βοηθαει και ενα καλο αυτοκινητο
και κατα προτιμηση παπουτσια louboutin
τρελενονται για την συγκεκριμενη μαρκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρώτη φορά ακούω την συγκεκριμένη μάρκα παπουτσιών ειλικρινά φιλαράκι...
Μονάχα ο συγκεκριμένος μου ήρθε στο νου όταν την διάβασα...
images

μαγκες επειδη ετοιμαζομαι για εξοδο-καμακι , κατι τελευταιο μην το ξεχασω ,
ΠΑΝΤΑ να ξυριζεται την περιοχη κατω απο το σαγονι .
Οι τριχες φαινονται σιχαμα στον λαιμο .
Εχω δει αρκετους και τις αφηνουνε και ουτε θηλυκη γατα δεν καθεται .
Καλα εννοειται και τις τριχες μυτη κτλπ .
το μουσι τριμαρισμενο παντα

και κατα προτιμηση τωρα που εχει κρυο ενα μπουφανακι moncler
ενα t-shirt gucci / dolce gabbana /louis vuitton / balmain
αν οχι μπουφανακι , να ξερετε οτι οι γκομενες τρελενονται για τα denim jackets η καποιο blazer
απο κατω ενα velvet μαυρο παντελονακι
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αφηνετε το τζιν η το παντελονι να πηγαινει μεχρι τον αστραγαλο σας
παντα θα το εχετε 10-15 εκατοστα πανω απο τον αστραγαλο
καμια αλυσιδα η κανενα δαχτυλιδι επισης θα βοηθησει

ρολοι μονο 3 μαρκες επιτρεπονται rolex , patek philippe η cartier
ολες οι υπολοιπες ειναι για πεταμα

αν βαλετε το ρολεξ μην βαλετε χοντρο μπουφαν , για να φαινεται το ρολεξ
κατα προτιμηση λεπτο τζακετ με το ρολεξ να προεξεχει

Απο κολωνιες να προτιματε την giorgio armani (black edition) .
καλη επιτυχια σε ολους τους καταδρομεις

Πρέπει να έχεις γαμήσει πολύ μουνί εσύ τύπε με αυτές τις συμβουλές ΔΕΝ εξηγείται διαφορετικά...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
σαν 18ρης οχι...αλλα εγω στα 40 ομολογω οτι μου εχει μεινει ενα λουκ 25-30ρη δηλ..Μιλαω για καθημερινο ντυσιμο τωρα αν βγω εξω βραδυ η ραντεβου με γκόμενα,παντα πουκαμισακι.
Και γω τυπε επειδη ειμαι της γυμναστικης εχω ενα σπορτιφ λουκ εκτος δουλειας πχ για σουπερμαρκετ ή για βολτα με την οικογενεια . Αλλο ομως στη δουλεια ή να συναντησω καποιον-α. Παντως σε καθε περιπτωση πρεπει να σαι ο ευατος σου γιατι αυτο σου δινει τη μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση κ να μη προσπαθεις να μπεις σε ρολους ( πχ οτι εχεις δηθεν φραγκα ή για τη ζωη σου παραμυθια να λες κα )

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Και γω τυπε επειδη ειμαι της γυμναστικης εχω ενα σπορτιφ λουκ εκτος δουλειας πχ για σουπερμαρκετ ή για βολτα με την οικογενεια . Αλλο ομως στη δουλεια ή να συναντησω καποιον-α. Παντως σε καθε περιπτωση πρεπει να σαι ο ευατος σου γιατι αυτο σου δινει τη μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση κ να μη προσπαθεις να μπεις σε ρολους ( πχ οτι εχεις δηθεν φραγκα ή για τη ζωη σου παραμυθια να λες κα )
πολλοι το παιζουν φραγκάτοι ενω δεν ειναι γιατι πιστευουν οτι ετσι θα ριξουν γκόμενα..μπορει και να το πετυχουν αλλα οπως εχω πει σε ενα φιλο.."προσεξε τι δολωμα θα ρίξεις γιατι θα πιάσεις και το ανάλογο ψαρι"και οντως εβρισκε ζωα που εκμεταλλευονταν την δηθεν οικονομικη ανεση. (περαν το οτι δε ξέρεις το ποσοστο επιτυχίας με τη γυναικα αν αφειλεται σε σενα η θελει τα λεφτα)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
μας τα χαλασε λιγο η βροχη σημερα , δεν πειραζει
το ρολοι εννοειται παντα στο αριστερο χερι για flex
ποτε στο δεξι
στο δεξι μονο bracelet (κατα προτιμηση silver gold οχι χρυσο ) και ενα δαχτυλιδι επιβλητικο (οχι πανω απο ενα δαχτυλιδι)
πας μετα στα ορια κλοουν-τραππερ.

στον λαιμο αποκλειστικα αλυσιδα (επισης silver gold)

απλα να τονισω κατι που νομιζω γραφτηκε λαθος
δεν χρειαζεται να εισαι ντυμενος προφανως 10Κ για να γαμησεις
αλλα εστω ακομα και αν δεν ειναι top brand , να ειναι ενα αξιοπρεπες ντυσιμο

δεν εχεις 350 ευρω για ενα απλο t-shirt gucci
οκ πηγαινε με ενα φτηνοτερο balmain 200 ευρω
ουτε για αυτο , πηγαινε με ενα versace couture στα 120-130 ευρω.

ακομα και gold digger να μην ειναι η αλλη , με ΦΟΡΜΑ δεν γαμας αξιοπρεπες μουνι.
Δεν το κανεις για τα μουνια.
Δειχνει ελλειψη σεβασμου στον εαυτο σου .

Για να ριξεις αξιοπρεπες μουνι , πρεπει πρωτα να επενδυσεις στον εαυτο σου ,
σε εμφανιση , σε γυμναστικη κτλπ .

Με φορμες θα ριχνεις τιποτα ξεπεσμενα μουνια στο μπουρναζι .

Πού ζεις ρεεέεεεε τύπε;;;;; ?
Οι μισοί απ'εδώ μέσα κρύβονται διότι χρωστάνε δάνεια.. οι άλλοι μισοί άντε να αγοράσουν κάνα μπλουζάκι από την λαϊκή ή κάνα πανηγύρι...
Κι εσύ μας τσαμπουνάς κάτι 300€ για ένα ριμαδομπλουζάκι...
*Πόσο φάουλ είσαι και φαίνεται που ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχεις πατήσει Μπουρνάζι όμως....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
γιατι δεν ντυνεσαι ετσι λοιπον?:thumbsup:

εφαρμοσμενο μοντελο επιτυχιας :erection:

ας με διαφωτισει καποιος τσακαλος......ΤΟ ΜΩΡΟ που νομιζα οτι μ 'εκανε UNMATCH ,εμφανιστηκε ξανα στα....ταιρια μου!

ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ????:think::confused::confused::confused::confused::confused:

Είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της και τον ξανά άνοιξε γι'αυτό σου έδειχνε σαν να σε είχε διαγράψει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
και γιατι να τον απενεργοποιησει για μιση μερα?:think: καινουρια κολπα ειναι αυτα :jerking2:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
"θα σε τιμωρησω μωρη νοσουσα"

και γιατι να τον απενεργοποιησει για μιση μερα?:think: καινουρια κολπα ειναι αυτα :jerking2:
θα έφαγε κανα πουτσο και ξου...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546

Stories