Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
απλα ρε μπρο πρεπει να εχεις και κατι να την ελκυεις την αλλη
δηλαδη ειναι το ιδιο ρε μαν να πας σε ενα ωραιο γκομενακι να κανεις καμακι με την φορμα και nike. παπουτσια απεριποιητος αξυριστος κτλπ ?
θα πει τι να παω με τον λετσο ?

θα πας κυριλε ντυμενος , περιποιημενος , τριμμενο μουσακι , λουμπουτιν παπουτσια , ενα καλο αμαξακι , και εισαι κομπλε
4-5 γκομενες θα ριχνεις την βδομαδα κατα μεσο ορο με περιπου 30 πεσισματα , και θα διαλεγες ποια θα γαμησεις απο τις 5.
Φυσικα την πεφτεις μονο σε μουνια που γουσταρεις , οχι σε σαυρες , γιατι ετσι αυξανεις τον μεσο ορο αλλα ριχνεις την ποιοτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σκεψου εσενα να σου σκασει η γκομενα , να βρωμαει το στομα της , να ειναι απεριποιητη , αβαφτη κτλπ
τι θα πεις ?
τι ωραιο καυλακι ?
Αν εισαι ωραίος δεν έχεις θέμα και με φόρμα να είσαι..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ε τι μας νοιάζουν ρε τύπε Γλυφάδα και Κολωνάκι,εκεί έτσι κι αλλιώς δεν θα βγούμε ποτέ
Κωλονακι έχω βγάλει 2 γκόμενες παλια.. Και δεν τις έλεγες γκλαμουρογκομενες

Τύπε, πάντα αυτός που έχει περισσότερες ωρες διαθέσιμες στο καμάκι έχει προβάδισμα. Αν κρατάει κ χρήματα για εξόδους, ταξίδια, ρούχα, αμάξια κλπ. αυτονόητο δεν είναι ότι ανοίγει κ η ψαλίδα ακόμα περισσότερο;
Η αλήθεια είναι ότι τα λεφτά δίνουν και μια αυτοπεποίθηση.. Και φυσικά αυτό βγαίνει προς τα έξω

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Προσφορά κ ζητηση κύριοι. Αυτό έχω να δηλώσω μόνο. Κ μετά, pure competition. Στα πάντα. Από skills, μέχρι τύχη, μέχρι στυλ, χρήμα, χρόνος κλπ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εγώ διαφωνώ εντελώς. Εκτός αν μιλάμε για εξαιρέσεις, τύπου extreme ομορφιάς/ύψους συν πολύ κυριλλέ φόρμες. Παράδειγμα ένας μπασκετμπολίστας, ναι θα μπορούσε να βγάλει έτσι. Ένας next door άντρας, δε νομίζω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγώ διαφωνώ εντελώς. Εκτός αν μιλάμε για εξαιρέσεις, τύπου extreme ομορφιάς/ύψους συν πολύ κυριλλέ φόρμες. Παράδειγμα ένας μπασκετμπολίστας, ναι θα μπορούσε να βγάλει έτσι. Ένας next door άντρας, δε νομίζω.
Οχι δε λεω ουτε να πας σε μαγαζί με φόρμα αλλά ουτε και να πας σε ραντεβού με φόρμα.. Αλλα έχω γνωρίσει με το σκυλο πχ βόλτα.. Με φόρμα ήμουν..

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.561
Πόντοι
8.345
το παντελονι ειναι κλοουν τελειως
καμια σχεση
δεν φοραω ποτε τετοια
νομιζω αυτην την στιγμη στην Αθηνα εχω το πιο κυριλε ντυσιμο με διαφορα
ακομα και Γλυφαδα που συχναζω κανεις δεν ντυνεται τοσο καλα

αυτα φοραγα σημερα για παραδειγμα

απλα με καλυτερη αλυσιδα στον λαιμο
και ysl suede boots

τι μαυρα χαλια blazer ειναι αυτο ρε τυπε, ελεος για ονομα του θεου και της παναγιας. αυτο οπως ελεγε και ο ζηκος ειναι για να σου πετανε οι πιτσιρικαδες ντοματια, που να σε παει καπνος

στην λαικη οι γυφτοι πουλαγανε τετοια το 90 20 ευρω και δεν περναμε οχι 2000. δεν εισαι καλοντυμενος να ξερεις , τα ακριβα ρουχα δεν κανουν τον παπα :priest: :priest: :priest:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Νομίζω σου εξήγησα τι εννοώ. Τώρα αν κανεις τζογκινγκ η έχεις σκύλο, μπαίνουν άλλοι παράμετροι εδώ. Ειδικά αν το μίτινγκ είναι στην ίδια φάση, δηλαδή κ αυτή με φόρμες, άβαφτη κλπ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αρκεί βέβαια να'σαι και νεαρος,αν είσαι 40 με φόρμα θα γελάνε μαζί σου
Γιατί? 40 είμαι τι πρεπει να φορέσω πχ για να παω σουπερ μαρκετ?

Η το σκυλί βόλτα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τύπε, πάντα αυτός που έχει περισσότερες ωρες διαθέσιμες στο καμάκι έχει προβάδισμα. Αν κρατάει κ χρήματα για εξόδους, ταξίδια, ρούχα, αμάξια κλπ. αυτονόητο δεν είναι ότι ανοίγει κ η ψαλίδα ακόμα περισσότερο;
Σωστος ειναι σε καποια που λεει ο τυπος gamiseta πχ αυτοπεποιηθηση , να ειναι καθαρος-περιποιημενος καποιος , να τολμαει να φλερταρει αλλα για τα αυτοκινητα και τις μαρκες και ολα τα αξεσουαρ που φοραει με λεπτομερειες ειναι πολυ υπερβολικος και καλο καποια πραγματα να παραλειπονται κιολας εχω την αισθηση ( πχ οτι 10Κ στοιχιζουν τα ρουχα του ) .
Αν τυχει και βρεθεις και εισαι με φορμα στο δρομο και δεις καποια που σου αρεσει οκ θα της τη πεσεις αλλα αν βγεις καπου ενα περιποιημενο λουκ αναλογα με τις δυνατοτητες σου και να σαι καθαρος και περιποιημενος ειναι αυτονοητα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Γιατί? 40 είμαι τι πρεπει να φορέσω πχ για να παω σουπερ μαρκετ?

Η το σκυλί βόλτα

Σουπερμαρκετ και σκύλο εντάξει,αλλά αν βγεις για καφέ ή πας στη δουλειά με φόρμα,ε δεν πάει σε 40αρη.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.561
Πόντοι
8.345
μας τα χαλασε λιγο η βροχη σημερα , δεν πειραζει
το ρολοι εννοειται παντα στο αριστερο χερι για flex
ποτε στο δεξι
στο δεξι μονο bracelet (κατα προτιμηση silver gold οχι χρυσο ) και ενα δαχτυλιδι επιβλητικο (οχι πανω απο ενα δαχτυλιδι)
πας μετα στα ορια κλοουν-τραππερ.

στον λαιμο αποκλειστικα αλυσιδα (επισης silver gold)

απλα να τονισω κατι που νομιζω γραφτηκε λαθος
δεν χρειαζεται να εισαι ντυμενος προφανως 10Κ για να γαμησεις
αλλα εστω ακομα και αν δεν ειναι top brand , να ειναι ενα αξιοπρεπες ντυσιμο

δεν εχεις 350 ευρω για ενα απλο t-shirt gucci
οκ πηγαινε με ενα φτηνοτερο balmain 200 ευρω
ουτε για αυτο , πηγαινε με ενα versace couture στα 120-130 ευρω.

ακομα και gold digger να μην ειναι η αλλη , με ΦΟΡΜΑ δεν γαμας αξιοπρεπες μουνι.
Δεν το κανεις για τα μουνια.
Δειχνει ελλειψη σεβασμου στον εαυτο σου .

Για να ριξεις αξιοπρεπες μουνι , πρεπει πρωτα να επενδυσεις στον εαυτο σου ,
σε εμφανιση , σε γυμναστικη κτλπ .

Με φορμες θα ριχνεις τιποτα ξεπεσμενα μουνια στο μπουρναζι .

ρολοι στο χερι με το οποιο γραφεις, υποσυνειδητα αυτο χρησιμοποιεις πρωτα για να κανεις κινησεις
bracelet και αλυσιδα φοραγανε στα 90s στο βιετναμ, ευχαριστω αλλα δεν θα παρουμε
t-shirt rainbow, σιγα μην δωσουμε 100 ευρω για 300 γραμμαρια βαμβακι επειδη καποιοι θελουν να βγαζουν χρημα απο τα κοροιδα για να μην φορανε ουτε οι ιδιοι αυτα τα t-shirt
ελλειψη σεβασμου ειναι να γινεσαι τσιρκο για να αισθανεσαι καποιος. δεν θα κανουμε και το συνετο ντυσιμο μειονεκτημα

στην τελικη αυτος που θα γαμησει οπως λεω εγω θα γαμησει με την αξια του, ο αλλος θα γαμησει για το περιτυλιγμα, χωρις αυτο μπορει να φαει και πορτα σε μπουρδελο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σωστος ειναι σε καποια που λεει ο τυπος gamiseta πχ αυτοπεποιηθηση , να ειναι καθαρος-περιποιημενος καποιος , να τολμαει να φλερταρει αλλα για τα αυτοκινητα και τις μαρκες και ολα τα αξεσουαρ που φοραει με λεπτομερειες ειναι πολυ υπερβολικος και καλο καποια πραγματα να παραλειπονται κιολας εχω την αισθηση ( πχ οτι 10Κ στοιχιζουν τα ρουχα του ) .

Αν τυχει και βρεθεις και εισαι με φορμα στο δρομο και δεις καποια που σου αρεσει οκ θα της τη πεσεις αλλα αν βγεις καπου ενα περιποιημενο λουκ αναλογα με τις δυνατοτητες σου και να σαι καθαρος και περιποιημενος ειναι αυτονοητα
Ο γαμησε τα εννοείται είναι υπερβολικός. Εγώ απλά είπα κάποια defaults. Τέλος αν γουσταρεις μια πολύ, εννοείται της την πέφτεις κ ας είσαι με φόρμες, εγώ μίλησα για τις πιθανότητες κ για το όλο στήσιμο.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.561
Πόντοι
8.345
Ο γαμησε τα εννοείται είναι υπερβολικός. Εγώ απλά είπα κάποια defaults. Τέλος αν γουσταρεις μια πολύ, εννοείται της την πέφτεις κ ας είσαι με φόρμες, εγώ μίλησα για τις πιθανότητες κ για το όλο στήσιμο.
καθαρος και περιποιημενος πρεπει να εισαι ακομα και με τις κοπελες του χωρου αυτο εννοειται. ακομα και να μην πας να την πεσεις να εισαι περιποιημενος.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εννοείται αυτό, ούτε καν χρειάζεται να γραφτεί.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
καθαρος και περιποιημενος πρεπει να εισαι ακομα και με τις κοπελες του χωρου αυτο εννοειται. ακομα και να μην πας να την πεσεις να εισαι περιποιημενος.
Αυτα περι καθαριοτητας - περιποιησης τα ζηταμε απο τις γυναικες κ ετσι πρεπει να μαστε κ μεις . Κ το ντυσιμο καλα λεει ο target πρεπει να ναι συνετο κ αναλογο της περιστασης ( κ της ηλικιας θα προσθεσω ) .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σουπερμαρκετ και σκύλο εντάξει,αλλά αν βγεις για καφέ ή πας στη δουλειά με φόρμα,ε δεν πάει σε 40αρη.
με το ταξι οταν βγω δηλαδη τι θα φορέσω λες ? καμπαρντινα και γραβάτα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
και για καφε εχω παει με φόρμα...ωραια φορμα με ωραιο φουτερακι αλλα δε θελω να καταληξω εκει...εγω θέλω να σου πω οτι αν εισαι ωραιος,δε κολανε σε αυτα οι γκόμενες.Εκτος και αν μιλαμε για μαγαζι η ραντεβου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom