Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
για αλλη μιλάμε φίλε.. έχεις μπερδευτεί..Αυτή είναι η φίλη της
για αλλη μιλάμε φίλε.. έχεις μπερδευτεί..Αυτή είναι η φίλη της
Οκ !! Σόρρυ αδερφέ μου.Άλλωστε η ανταλαγή πληροφοριών μόνο θετικά έχει.για αλλη μιλάμε φίλε.. έχεις μπερδευτεί..
δεν υπαρχει λογος για συγγνωμες.. εχεις απολυτο δίκιοΟκ !! Σόρρυ αδερφέ μου.Άλλωστε η ανταλαγή πληροφοριών μόνο θετικά έχει.
καμία σχέση.. μακάρι νάταν αυτή..Απότι έχω πλήροφορηθεί πρέπει να είναι η ίδια με αυτό το όνομα
και απόσα έχω διαβάσει πρέπει να αξίζει μια επίσκεψη.
Απότι έχω πλήροφορηθεί πρέπει να είναι η ίδια με αυτό το όνομα
και απόσα έχω διαβάσει πρέπει να αξίζει μια επίσκεψη.
δωσε και μενα ρε θείο απ αυτό που καπνίζειςαυτήν την κόβω για άτομο που μπορεί να αγαπήσει αληθινά και να είναι πιστή στο σύντροφό της.
δωσε και μενα ρε θείο απ αυτό που καπνίζεις
Είναι κάμποσες μέρες που επισκεύτηκα την εν λόγω...
Αργά σχετικά η ώρα,ήταν όλες πιασμένες,είχα απελπιστεί στα τηλέφωνα..τέλως πάντων την βρίσκω ελεύθερη.Δέχεται στο κουκάκι,στο ύψος του μετρό του Φιξ. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.Στις φώτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη,ειδικά σε αυτές που κάθεται στο μπαλκόνι.Να μην πολυλογώ,έκατσα γιατί ήθελα να γαμήσω απελπισμένα τρανς,δεν έβρισκα άλλη..οπότε...έκατσα...Συμαντικό ότι ήταν ντυμένη..Έκανα μπάνιο,μου ζήτησε στα καπάκια το 50άρι....Αφού μου πήρε μιά πίπα,έκατσε να την γαμήσω...Πως γάμησα,δεν ξέρω...εκτός τα πατσοκοίλια,άντε κάνεις πως δεν βλέπεις,αυτό που με χάλασε,το ότι ήταν και αξύριστη..τρελή ξενέρα...Την γάμησα,έχυσα και έχυσε παίζοντάς το πουλάκι της(κυριολεκτικά μέτριο)...σηκώθηκα και την έκανα...Ξενέρωσα με τον εαυτό μου και γενικά με την φάση..Μάλλον θα έπρεπε αντί να μου γυρίσει το 50άρι,να μου δώσει και ένα επιπλέον,επειδή την γάμησα και έχυσε κιόλας...
ρε φιλε την εχω δει 10 φορες στο δρομο οχι να παω κ ολας.....αυτο το αθλημα πρεπει να κυκλοφορείς κ ολας αλλιος βουτια απο ψηλα σε μολυβδενια θαλασσαΒάτραχε, γι αυτήν την Τίνα που γράφει ο Πατρίκιος, κανείς δεν είχε δώσει πληροφορίες μέχρι σήμερα.Μη τον αδικείς.
Είναι κάμποσες μέρες που επισκεύτηκα την εν λόγω...
Αργά σχετικά η ώρα,ήταν όλες πιασμένες,είχα απελπιστεί στα τηλέφωνα..τέλως πάντων την βρίσκω ελεύθερη.Δέχεται στο κουκάκι,στο ύψος του μετρό του Φιξ. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.Στις φώτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη,ειδικά σε αυτές που κάθεται στο μπαλκόνι.Να μην πολυλογώ,έκατσα γιατί ήθελα να γαμήσω απελπισμένα τρανς,δεν έβρισκα άλλη..οπότε...έκατσα...Συμαντικό ότι ήταν ντυμένη..Έκανα μπάνιο,μου ζήτησε στα καπάκια το 50άρι....Αφού μου πήρε μιά πίπα,έκατσε να την γαμήσω...Πως γάμησα,δεν ξέρω...εκτός τα πατσοκοίλια,άντε κάνεις πως δεν βλέπεις,αυτό που με χάλασε,το ότι ήταν και αξύριστη..τρελή ξενέρα...Την γάμησα,έχυσα και έχυσε παίζοντάς το πουλάκι της(κυριολεκτικά μέτριο)...σηκώθηκα και την έκανα...Ξενέρωσα με τον εαυτό μου και γενικά με την φάση..Μάλλον θα έπρεπε αντί να μου γυρίσει το 50άρι,να μου δώσει και ένα επιπλέον,επειδή την γάμησα και έχυσε κιόλας...