Νέα

Tina Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald_Hump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
που ειναι η τινα χαθηκε, ε ???

OP
OP
Donald_Hump

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Την επισκεφτικα περυσι το καλοκαιρι. Καλη περιπτωση,καλη εμφανιση,θυλικια, ευκολη προσβαση μεσω μετρο/ηλεκτρικου και ανεση χρονου.
Στα μειον, το διαμερισμα, εχει κυριολεκτικα ποτισει απο τα τσιγαρα..καιγανε τα ρουθουνια μου...οταν εφτασα σπιτι τα ρουχα πεταχτικανε απευθειας στο πλυντηριο. Την συνυστω παντως, ειναι value for money approved!  :thumbsup:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αυτήν την κόβω για άτομο που μπορεί να αγαπήσει αληθινά και να είναι πιστή στο σύντροφό της.

Απότι έχω πλήροφορηθεί πρέπει να είναι η ίδια με αυτό το όνομα
και απόσα έχω διαβάσει πρέπει να αξίζει μια επίσκεψη.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Άσχετα με το αν και τι καπνίζει ο καθένας,φαίνεται πλασματάρα, αλλά Κύπρο ρε πούστη μου ???

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
και όμως.........
1ον χαλάρωσε,
2ον κοίταξε βαθειά μέσα στα μάτια της
3ον πες της "θέλω να γίνεις το κορίτσι μου"
4ον θα δεις που κουνά τα χείλια της και λέει "σε θέλω για πάντα δικό μου"

δωσε και μενα ρε θείο απ αυτό που καπνίζεις :P

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Τελικά ρε λεβέντες, τι γίνεται με την εν λόγο?? Είναι η ίδια? είναι Κύπρο ? ήταν Αθήνα ? μιλάμε για άλλες...Αυτό της Κύπρου πάντως,είναι καύλα !! Αν είναι έτσι,γιατί γράφει ότι είναι από Μπραζίλ το μωρό...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αυτή στην Κύπρο λέγεται Βανίνα , επομένως μας απασχολεί θεωρητικά.
Το νήμα είναι της Βάνας27 ή Τίνας27 και εκφράσηκαν οι συνάδελφοι.

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
και η τινα ειναι σουπερ!

την προτεινω !

ειναι πολυ καλη και την εχω αδικησει γιατι εχω καιρο να παω.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Είναι κάμποσες μέρες που επισκεύτηκα την εν λόγω...
Αργά σχετικά η ώρα,ήταν όλες πιασμένες,είχα απελπιστεί στα τηλέφωνα..τέλως πάντων την βρίσκω ελεύθερη.Δέχεται στο κουκάκι,στο ύψος του μετρό του Φιξ. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.Στις φώτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη,ειδικά σε αυτές που κάθεται στο μπαλκόνι.Να μην πολυλογώ,έκατσα γιατί ήθελα να γαμήσω απελπισμένα τρανς,δεν έβρισκα άλλη..οπότε...έκατσα...Συμαντικό ότι ήταν ντυμένη..Έκανα μπάνιο,μου ζήτησε στα καπάκια το 50άρι....Αφού μου πήρε μιά πίπα,έκατσε να την γαμήσω...Πως γάμησα,δεν ξέρω...εκτός τα πατσοκοίλια,άντε κάνεις πως δεν βλέπεις,αυτό που με χάλασε,το ότι ήταν και αξύριστη..τρελή ξενέρα...Την γάμησα,έχυσα και έχυσε παίζοντάς το πουλάκι της(κυριολεκτικά μέτριο)...σηκώθηκα και την έκανα...Ξενέρωσα με τον εαυτό μου και γενικά με την φάση..Μάλλον θα έπρεπε αντί να μου γυρίσει το 50άρι,να μου δώσει και ένα επιπλέον,επειδή την γάμησα και έχυσε κιόλας...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Αργά σχετικά η ώρα,ήταν όλες πιασμένες,είχα απελπιστεί στα τηλέφωνα..τέλως πάντων την βρίσκω ελεύθερη.Δέχεται στο κουκάκι,στο ύψος του μετρό του Φιξ. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.Στις φώτο πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη,ειδικά σε αυτές που κάθεται στο μπαλκόνι.Να μην πολυλογώ,έκατσα γιατί ήθελα να γαμήσω απελπισμένα τρανς,δεν έβρισκα άλλη..οπότε...έκατσα...Συμαντικό ότι ήταν ντυμένη..Έκανα μπάνιο,μου ζήτησε στα καπάκια το 50άρι....Αφού μου πήρε μιά πίπα,έκατσε να την γαμήσω...Πως γάμησα,δεν ξέρω...εκτός τα πατσοκοίλια,άντε κάνεις πως δεν βλέπεις,αυτό που με χάλασε,το ότι ήταν και αξύριστη..τρελή ξενέρα...Την γάμησα,έχυσα και έχυσε παίζοντάς το πουλάκι της(κυριολεκτικά μέτριο)...σηκώθηκα και την έκανα...Ξενέρωσα με τον εαυτό μου και γενικά με την φάση..Μάλλον θα έπρεπε αντί να μου γυρίσει το 50άρι,να μου δώσει και ένα επιπλέον,επειδή την γάμησα και έχυσε κιόλας...

κασκαντεριλικι δικε μου τρελο ..που πας ξυπόλητος στα αγκαθια ρε ρωτα πρωτα καποιος θα ξερει ......

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Βάτραχε, γι αυτήν την Τίνα που γράφει ο Πατρίκιος, κανείς δεν είχε δώσει πληροφορίες μέχρι σήμερα.Μη τον αδικείς.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.382
Πόντοι
606
Βάτραχε, γι αυτήν την Τίνα που γράφει ο Πατρίκιος, κανείς δεν είχε δώσει πληροφορίες μέχρι σήμερα.Μη τον αδικείς.
ρε φιλε την εχω δει 10 φορες στο δρομο οχι να παω κ ολας.....αυτο το αθλημα πρεπει να κυκλοφορείς κ ολας αλλιος βουτια απο ψηλα σε μολυβδενια θαλασσα

zitos1983

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0

Μ'αρεσει που σε διαβαζουμε και σαν ειδημων !!! Δεν θελω να σε προσβαλλω αλλα άλλη είναι η Τινα που αναφερόμαστε. Η εν λογω δεν ηταν ποτε στο Φιξ. Ηταν κατω Πατησια καποτε αν ξερεις ....

θελω να κανω γενικο σχολιο:

τελικα παιζει πολύ μουφα εδώ μεσα... Πολλοι λενε ότι παν με τρανς, λιγοι παν αληθινα, πολλοι το παιζουν αντράκλες στα πληκτρα, λιγοι και εκτος αυτων. Ειμαι μπερδεμένος με αυτό το σαϊτ.

ένα είναι σιγουρο, σχετικο με το τραγουδι του Λοϊζου "εχει σαν σταμπα την ζωη μου σημαδεψει"..... το υπολοιπο το τραγουδουν οσοι γνωριζουν το ασμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom