You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τιna Bar/ Xαλάνδρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
το εμπορικο ειναι αυτο που εχει goodys στο ισογειο? λιγο πανω απο την κεντρικη πλατεια?
Όχι λέω για το εμπορικό στην Ανδρέα Παπανδρέου, είναι ο δρόμος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ' την Εθνικής Αντιστάσεως όπως κατεβαίνεις την Παπανικολή ερχόμενος από Αγία Παρασκευή. Η Ανδρέα Παπανδρέου καταλήγει στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου.
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Ό,τι παίζει σε όλα τα κωλόμπαρα ρε φίλε... Εξαρτάται βέβαια και απ' το πόσο καλός πελάτης είσαι, πόσα σκας/έχεις σκάσει στο παρελθόν, με ποια κοπέλα πας και πόσες φορές την έχεις κεράσει... Πάντως το καλοκαίρι που κυκλοφορούν όλες με μικροσκοπικά μαγιό και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στους καναπέδες του μαγαζιού η κατάσταση γίνεται πολύ προχώ για κωλόμπαρο... Σχεδόν σαν στριπτιζάδικο και πολλές απ' τις γυναίκες του μαγαζιού μόνο υποδεέστερες από στριπτιζάδικο δεν είναι... Άλλωστε η "Τίνα" είναι χρόνια τροφοδότης στριπτιζάδικων με "νέο αίμα" για όσους γνωρίζουν.
Αρα κανα μπαλαμουτι δεν παιζει ε? :-
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
οκ σορρυ. καταλαβα και το εμπορικο ειναι οπως κατεβαινεις απο Αγ. Παρασκευη στην Παπανδρεου στο δεξι σου χερι? στον δρομο που εχει λιγο πριν την πλατεια και καταστημα vodafone? εαν ναι ειναι πιο πριν να υποθεσωΌχι λέω για το εμπορικό στην Ανδρέα Παπανδρέου, είναι ο δρόμος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ' την Εθνικής Αντιστάσεως όπως κατεβαίνεις την Παπανικολή ερχόμενος από Αγία Παρασκευή. Η Ανδρέα Παπανδρέου καταλήγει στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
οκ σορρυ. καταλαβα και το εμπορικο ειναι οπως κατεβαινεις απο Αγ. Παρασκευη στην Παπανδρεου στο δεξι σου χερι? στον δρομο που εχει λιγο πριν την πλατεια και καταστημα vodafone? εαν ναι ειναι πιο πριν να υποθεσω
Ακριβώς εκεί που λες είναι. Το εμπορικό είναι στο αριστερό σου χέρι όπως διασχίζεις αυτόν το δρόμο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Αρα κανα μπαλαμουτι δεν παιζει ε? :-
Παίζει, πως δεν παίζει ρε φίλε... Αλλά φυσικά μην περιμένεις να πας πρώτη φορά, να πεις καλησπέρα και με τη μία να γραπώσεις μία και ν' αρχίσεις να την μπαλαμουτιάζεις... Τί διάολο για να συμμετέχεις σ' αυτό το thread θα έχεις κάποια εμπειρία από κωλόμπαρα.
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Παίζει, πως δεν παίζει ρε φίλε... Αλλά φυσικά μην περιμένεις να πας πρώτη φορά, να πεις καλησπέρα και με τη μία να γραπώσεις μία και ν' αρχίσεις να την μπαλαμουτιάζεις... Τί διάολο για να συμμετέχεις σ' αυτό το thread θα έχεις κάποια εμπειρία από κωλόμπαρα.
Χμμ, οχι ιδιαιτερα.. Απλα ρωταω γιατι μενω σχετικα διπλα στο χαλανδρι και δεν θα με χαλαγε μια εξορμηση.. Οποτε οποιοδηποτε ινφο για το πως πρεπει να 'κινηθω' θα βοηθουσε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Χμμ, οχι ιδιαιτερα.. Απλα ρωταω γιατι μενω σχετικα διπλα στο χαλανδρι και δεν θα με χαλαγε μια εξορμηση.. Οποτε οποιοδηποτε ινφο για το πως πρεπει να 'κινηθω' θα βοηθουσε
Ο.Κ. θα σου στείλω σε λίγο PM γιατί το κατάλαβα ότι δε σκαμπάζεις πολλά από κωλόμπαρα. Αν μένεις και Χαλάνδρι είναι ό,τι πρέπει για 'σένα, εγώ θα γινόμουν μόνιμος πελάτης, όχι ότι μένω μακριά δηλαδή τώρα... Αλλά εσένα είναι δίπλα σου απ' ό,τι κατάλαβα.
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
φιλαρακι παντως προσοχη... μπορεις πολυ ανετα να πας στις 1:00 με 100Ε και να φυγεις στις 1:30 με τρυπιες τσεπες χωρις να εχεις πιασει κωλο. θελει αυτοσυγκρατηση!!!!!
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Ο.Κ. θα σου στείλω σε λίγο PM γιατί το κατάλαβα ότι δε σκαμπάζεις πολλά από κωλόμπαρα. Αν μένεις και Χαλάνδρι είναι ό,τι πρέπει για 'σένα, εγώ θα γινόμουν μόνιμος πελάτης, όχι ότι μένω μακριά δηλαδή τώρα... Αλλά εσένα είναι δίπλα σου απ' ό,τι κατάλαβα.
ΟΚ, αναμενω κατευθυντηριες οδηγιες..
cleitone13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάντως ρε μάγκες αυτα που έχουν ακουστεί για τον Ανδρόνικο ισχύουν??περι γνωριμιών και τέτοια??η ίσχυαν πιο παλιά??
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Πάντως ρε μάγκες αυτα που έχουν ακουστεί για τον Ανδρόνικο ισχύουν??περι γνωριμιών και τέτοια??η ίσχυαν πιο παλιά??
Νομίζω ότι ισχύουν, βέβαια εγώ έχω να πάω και μια 4ετία. Μία φορά έχω πάει όλη κι όλη, όντως έχει 30άρες που ψάχνονται και είδα κι εγώ τότε σκηνικά να παίζουν αλλά η ατμόσφαιρα μου φάνηκε πολύ καταθλιπτική και δεν ξαναπάτησα. Πάντως ο "Ανδρόνικος" δεν αποτελεί θέμα του thread, αν θες παραπάνω πληροφορίες άνοιξε καινούριο (αν δεν υπάρχει ήδη).
primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1)βυζάκι τούμπανο. 2)βυζάρες πολύ μεγάλες για το σωματότυπό της 3)με τις βυζάρες 4)με μεγαλούτσικο βυζί κι ωραίο σώμα
ρε φιλε Womanaholic, μας αρρωστησες με τις βυζαρες... 4 λογοι για να επισκεφτω το μαγαζι...Αλλα δεν εχω την παραμικρη εμπειρια απο κωλομπαρα...μονο απο στριπτιζαδικα ξερω
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
ρε φιλε Womanaholic, μας αρρωστησες με τις βυζαρες... 4 λογοι για να επισκεφτω το μαγαζι...Αλλα δεν εχω την παραμικρη εμπειρια απο κωλομπαρα...μονο απο στριπτιζαδικα ξερω
Εντάξει μην τρελαίνεσαι, άλλωστε στα βορειανατολικά προάστια το καλύτερο κωλόμπαρο για βυζιά κατ' εμέ είναι ο "Γρύλλος" στην Αγία Παρασκευή, υπάρχει και thread, πολύ πιο καμμένο απ' την "Τίνα" βέβαια, με μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, αρκετά μπάζα κ.τ.λπ., εκεί πρέπει να ξέρεις ποια να ζητήσεις... Όσο για το άλλο που λες ότι δεν έχεις την παραμικρή εμπειρία από κωλόμπαρα παρά μόνο από στριπτιζάδικα δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημά σου κι εσένα κι όσων άλλων μου είπαν ακριβώς το ίδιο... Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, άλλωστε απ' τη στιγμή που έχεις εμπειρία από στριπτιζάδικα δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι ότι μπορεί να στα φάνε στο κωλόμπαρο κ.τ.λπ., ξέρεις να κινηθείς... Εγώ δηλαδή που μπήκα πρώτη φορά σε κωλόμπαρο στο νησί μου στα 16 ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ τί να πω; Φυσικά τότε όπως μπήκα βγήκα, δεν ήμουν ακόμη για τέτοια Αλλά και αρκετά χρόνια μετά που πήγα για την επίσημη πρώτη σε κωλόμπαρο πάλι μόνος πήγα, δε με πήρες κανένας απ' το χεράκι να πάμε μαζί να νιώθω ασφαλής, απλά είπα να δοκιμάσω να δω αν μ' αρέσει...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Επίσκεψη στην "Τίνα" προχθές το βράδυ κατά τις 3:30 με αφορμή το γεγονός ότι είχε γενέθλια η Αμαλία μαζί μ' ένα φίλο που έχει κόλλημα μαζί της... Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώσαμε ότι το μαγαζάκι έχει τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ γυναίκες, όχι μόνο για δεδομένα κωλόμπαρου αλλά και για δεδομένα στριπτιζάδικου ίσως! Αρχικά η Αμαλία ήταν πιασμένη από έναν 50άρη κοιλαρά λεφτά οπότε κέρασε ο φίλος μου την Ιωάννα κι εγώ μια καινούρια ομορφούλα ξανθιά 20χρονη Αλβανίδα βυζαρού την Αφροδίτη... Γενικά ήταν παρούσες 6 γυναίκες, η Κορνέλια (όταν πήγαμε ήταν μέσα απ' την μπάρα), η Αμαλία, η Ιωάννα, η Αφροδίτη η καινούρια η Αλβανίδα, η Γκούντι (κάπως έτσι νομίζω τη λένε, η γνωστή γκόμενα που δουλεύει μέσα απ' την μπάρα) και η Λουκία. Έχω αναφερθεί εκτενώς σε όλες σε προηγούμενο post μου εκτός απ' την Αφροδίτη που είναι καινούρια. Αρχικά λοιπόν καθήσαμε στο μπαρ εγώ με την Αφροδίτη και ο φίλος μου με την Ιωάννα. Σύντομα βγήκε η καψούρα μου η Κορνέλια απ' την μπάρα, με ρώτησε αν θα την κεράσω ποτό κι όταν της απάντησα θετικά με προέτρεψε να πάμε να καθήσουμε στους πιο "απόκρυφους" καναπέδες στο βάθος. Εκεί άρχισαν τα γνωστά φασώματα, γλειψίματα, χαμουρέματα κ.ο.κ. εγώ με την Κορνέλια, ο φίλος μου με την Ιωάννα αρχικά και μετά με τη Λουκία (η οποία μπορεί να είναι μεγάλη σε ηλικία και εμφανισιακά να μην έχει καμία σχέση με τα δεδομένα του μαγαζιού αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τούμπανο και ο κώλος της είναι πέτρα) και την Αφροδίτη στη μέση σε ρόλο μπαλαντέρ Κάποια στιγμή η Αφροδίτη έφυγε και η φάση συνεχίστηκε με Κορνέλια από μεριάς μου και ο φίλος μου με τη Λουκία. Για μία ακόμη φορά διαπίστωσα πόσο θανατηφόρο κορμί είναι η Κορνέλια, απορώ πως δεν την έχει τσιμπήσει τόσον καιρό κανένα στριπτιζάδικο, ίσως βέβαια να την κρατάει και η Τίνα με κάθε τρόπο γιατί το μωρό είναι φωτιά. Η Ιωάννα μου έκανε και πάλι εντύπωση αν και όχι όση την πρώτη φορά που την είδα. Η Αφροδίτη η Αλβανίδα πολύ ωραίο μωρό και με τρελές βυζάρες, επίσης με άριστα ελληνικά καθώς είναι στην Ελλάδα από 7 χρονών όπως μου είπε. Τέλος για μία ακόμη φορά διαπίστωσα ότι η κοπέλα που δουλεύει συνήθως μέσα απ' το μπαρ η Γκούντι (κάπως έτσι) είναι φοβερό μουνί αλλά για μία ακόμη φορά που φάνηκε κάπως ξινή, έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο θα είναι καλή παρέα αν και ένας φίλος του thread μου εξομολογήθηκε ότι στους καναπέδες χώνεται άσχημα (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Προς το τέλος κι ενώ η Κορνέλια μας είπε ότι η Αμαλία δε θα μπορούσε να μας δει γιατί είχε γίνει λιώμα απ' το ποτό μπόρεσε να έρθει τελικά και της ευχηθήκαμε και μας κέρασε και γλυκό (ήταν όμως όντως κόκκαλο). Στο τέλος έγινε μια μικρή παρεξήγηση με το λογαριασμό απ' τις γνωστές που γίνονται στα κωλόμπαρα, όχι κάτι το τρομερό. Εξ' αιτίας όμως αυτής και μετά από πολλές επισκέψεις στο εν λόγω μαγαζί έχω βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα για το πώς πρέπει να κινηθεί κανείς εκεί μέσα για να λάβει το καλύτερο δυνατό χωρίς να πετάξουν τα ευρόπουλα απ' τις τσέπες του όπως και το τί να προσέχει στην κάθε κοπέλα. Όποιος ενδιαφέρεται να του πω ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα καθώς δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.022
- Πόντοι
- 5.015
Επίσκεψη στην "Τίνα" το περασμένο Σάββατο κατά τις 4:00. Μπαίνω μέσα και παθαίνω ΠΛΑΚΑ, ήταν μέσα 15 πελάτες (!!!) με παρούσες 9 γυναίκες, η προσφορά μικρότερη της ζήτησης... Τόσο κόσμο στην "Τίνα" δεν έχω δει ποτέ μου τόσα χρόνια και γενικά σε κωλόμπαρο στην Αθήνα έχω να δω καιρό. Ευτυχώς μέχρι τις 4:30 άρχισε να αδειάζει σιγά - σιγά. Παρούσα η Τίνα αυτοπροσώπως (είχα να τη δω καιρό) και 3 νέες κοπέλες απ' τις οποίες δε θυμάμαι ονόματα, μία που μου είπαν ότι ήταν και παλιά αλλά είχε λείψει 3 χρόνια, μία σαραντάρα ξανθιά με τσίτα σώμα απ' ό,τι μου είπε το φιλαράκι μου που μίλησε για λίγο μαζί της και μια ψιλοαδιάφορη καινούρια Λευκορωσίδα, λίγο κρύα μου φάνηκε όταν ήρθε να μου ζητήσει να την κεράσω λίγο πριν φύγουμε. Με το που μπήκαμε καθήσαμε μπαρ, στο φίλο μου έτρεξε η Λουκία με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση και σ' εμένα μετά από λίγο προς μεγάλη μου έκπληξη ήρθε η Αφροδίτη, αυτό το ωραιότατο 20χρονο μωρό από Αλβανία με το φοβερό πρόσωπο και τις απίστευτες βυζάρες με την οποία είχα παρεξηγηθεί την τελευταία φορά. Τελικά μου εξηγήθηκε καλά και τζάμπα την είχα κακολογήσει, μου είπε ότι είχε κάποιες κόντρες με Κορνέλια - Αμαλία όταν είχε πρωτοέρθει στο μαγαζί αλλά τώρα είναι μια χαρά κι ότι το παραπάνω ποτό που νόμιζα ότι με φέσωσε η ίδια ήταν λάθος της Γκάλι. Παρεπιπτόντως η Γκάλι για μια ακόμη φορά είχε την ίδια ξινή φάτσα η οποία έγινε ακόμη ξινότερη κάποια στιγμή που την έσπρωξα κατά λάθος (κρίμα κι είναι ωραία γκόμενα, τέλος πάντων). Κορνέλια απούσα, η Αμαλία φασωνόταν μ' έναν 70άρη γέρο. Τέλος πάντων καθήσαμε κάμποση ώρα στο μπαρ με τις κοπέλες και σύντομα πήγαμε στους καναπέδες προκειμένου να γίνουμε πιο... αδιάκριτοι Στους καναπέδες έγιναν διάφορα όργια κυρίως από μεριάς της Λουκίας, η Αφροδίτη είναι τελικά λίγο χαμηλών τόνων και μαζεμένη, μου έβγαλε κάμποσες φορές στη φόρα τις βυζάρες της αλλά από εκεί και πέρα δεν είχε πολλά φασώματα κ.τ.λπ. Βέβαια η Αφροδίτη είχε και περίοδο εκείνη τη μέρα. Απ' τις πιο ωραίες ιδέες που είχαμε ήταν μια αλλαξοκωλιά που κάναμε με το φιλαράκι μου και μούνταρε αυτός την Αφροδίτη κι εγώ άρχισα στα χουφτώματα και στα γλειψίματα τη Λουκία. Κάποια στιγμή που σηκώθηκε η Λουκία πήγε η Ιωάννα απ' το φίλο μου να την κεράσει (χάθηκε να ερχόταν σε 'μένα που την έχω απωθημένο;) η οποία είχε πετάξει πάλι τα βυζιά έξω τα οποία σε συνδυασμό με το κορμί της επιβεβαίωσαν το απωθημένο μου γι' αυτή Παρεπιπτόντως οι κοπέλες κράτησαν ΠΑΡΑ πολλή ώρα το κάθε τους ποτό, σε μια ώρα κι ένα τέταρτο που καθήσαμε πήρε η καθεμιά τους μόλις 3 ποτά. Τελικά οι πιο ζημιάρες κι επικίνδυνες να σου φουσκώσουν εκεί μέσα το λογαριασμό είναι η Κορνέλια και η Αμαλία, γυναικάρες μεν, βεντέτες, αλλά αν δεν πάρεις τα μέτρα σου κάηκες... Εν τέλει ο Κώστας ξέχασε να μας κεράσει τα ποτά που μας χρωστούσε από την περασμένη φορά που είχαν χρεωθεί κατά λάθος στο λογαριασμό αλλά δε μας ένοιαξε γιατί ούτως ή άλλως πληρώσαμε 43 ευρώ έκαστος.
Έχω πάει 2 φορές τον τελευταίο μήνα για να αποκτήσω γνώμη για το μαγαζί αλλά μάλλον το συγκεκριμένο δεν με πάει.
Μία Δευτέρα πήγα κατά τις 11:30 και ακόμη δεν είχαν ουσιαστικά ανοίξει, τους λέω ανοιχτά ? μου λεν ..ναι περάστε, χαμηλώνουν και τα φώτα και καλά άνοιξαν για μένα. Ηπια 2 ποτά δικά μου και έφυγα, φυσικά μοναδικός πελάτης, λίγο κουβέντα με μία κοντή μελαχρινή ρουμάνα, δεν θυμάμαι όνομα, οποία μετά έφυγε από δίπλα μου και άρχισε να πάιζει πασιέντζα στο υπολογιστή του DJ. Ότι να ναι .... μουσική ανύπαρκτη φυσικά, προφανώς πήγα πολύ νωρίς και το κατάλαβα.
Τη δεύτερη φορά Σαββατο ή Παρασκευή δεν θυμάμαι ακριβώς πάω κατά τις 01:00. Μπαίνω μέσα ...εντάξει αυτή την φορά είχε ανοίξει αλλά ήμουν Μόνος δηλαδή ο μοναδικός πελάτης. Φυσικά ξενέρωσα για ακόμα μιά φορά, πήρα ένα ποτό για μένα, είχε κάτι κοπέλες αραγμένες στους καναπέδες να τα λένε μεταξύ τους, αλλά ψιλοαδιάφορες μου φάνηκαν, κανένα ενδιαφέρον να με κοιτάξουν να μου μιλήσουν. Μου λέει ο DJ ότι μπορεί μέχρι και τις 3:00 να μην έχει κανέναν μέσα και μετά τις 3 να πλακώσουν .
Αυτά ....εντάξη εάν είναι να περιμένω να πάει 3:00 για να πάω σε κωλόμπαρο γιατί τότε αρχίζει το "κεφι", έλεος δηλαδή
Μία Δευτέρα πήγα κατά τις 11:30 και ακόμη δεν είχαν ουσιαστικά ανοίξει, τους λέω ανοιχτά ? μου λεν ..ναι περάστε, χαμηλώνουν και τα φώτα και καλά άνοιξαν για μένα. Ηπια 2 ποτά δικά μου και έφυγα, φυσικά μοναδικός πελάτης, λίγο κουβέντα με μία κοντή μελαχρινή ρουμάνα, δεν θυμάμαι όνομα, οποία μετά έφυγε από δίπλα μου και άρχισε να πάιζει πασιέντζα στο υπολογιστή του DJ. Ότι να ναι .... μουσική ανύπαρκτη φυσικά, προφανώς πήγα πολύ νωρίς και το κατάλαβα.
Τη δεύτερη φορά Σαββατο ή Παρασκευή δεν θυμάμαι ακριβώς πάω κατά τις 01:00. Μπαίνω μέσα ...εντάξει αυτή την φορά είχε ανοίξει αλλά ήμουν Μόνος δηλαδή ο μοναδικός πελάτης. Φυσικά ξενέρωσα για ακόμα μιά φορά, πήρα ένα ποτό για μένα, είχε κάτι κοπέλες αραγμένες στους καναπέδες να τα λένε μεταξύ τους, αλλά ψιλοαδιάφορες μου φάνηκαν, κανένα ενδιαφέρον να με κοιτάξουν να μου μιλήσουν. Μου λέει ο DJ ότι μπορεί μέχρι και τις 3:00 να μην έχει κανέναν μέσα και μετά τις 3 να πλακώσουν .
Αυτά ....εντάξη εάν είναι να περιμένω να πάει 3:00 για να πάω σε κωλόμπαρο γιατί τότε αρχίζει το "κεφι", έλεος δηλαδή
Η ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,τη θυμαμαι απο τη δεκαετια 80,,,πιο συγκεκριμενα το 88 οταν ειχαν το καφε χαουζ στη χαιμαντα....με μακκρυ μαυρο μαλλι ηταν και ο αντρας της ηταν ενας που τον λεγαμε κοντογιαννιδη....ο κωστας ο ειναι ανιψιος τους...του ειχαμε δωσει και σε αυτον παρατσουκλι θηριο η τερας η κτηνος τον αποκαλουσαμε....ντομπρο,λαικο παιδι,καλη καρδια....αν και χαλανδραιος δεν εχω παει στο μαγαζι...!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις