Το λοιπόν η ξάδερφη είχε κρυφό γκόμενο και η φίλη της με κοντό μαλλί ψήθηκε(κάνα μήνα μου πήρε να την ξεμπλοκάρω,έτσι νόμιζα,μετά έμαθα ότι άρπαζε που και που)προς τέλη Σεπτέμβρη.
Βγήκαμε Λυκαβηττό για να μην έχουνε πρόβλημα με αδιάκριτα μάτια και καθώς δεν υπήρχε και άπλετος χρόνος για κάπου πιο μακριά...
Ο γκόμενος επίσης παντρεμένος με 3 παιδιά,γαμώ τα άτομα,γαύρος και αυτός και γνωστός του άντρα της φίλης....
Αφού ήπιαμε καφέ λέμε πάμε μια βόλτα.
Έ,πήγαμε στα αμάξια....
Ακολούθησε καλό φάσωμα,ήθελα να την γλύψω όλη την φίλη....
Εννοείται ότι έβγαλα.μπλούζα και έγλυψα από την μέση και πάνω για κανα μισάωρο....Εννοείται δάχτυλα μέσα και με τα ζουμιά στο στόμα της να τα γλύφει όλα.....
Εκείνη την στιγμή μας παίρνει η ξάδερφη και λέει με γκόμενο πάμε Αργυρό Μοσχάτο(εκεί δεν έχετε πρόβλημανα σας δουν?
)...
Εγώ πούτσα μου λέω,πάμε.
Με αμάξια είμασταν εγώ,ο γκόμενος και η φίλη...
Οι άντρες σπίτια με τα παιδιά.
(Πρέπει να το είχανε κάνει και άλλες φορές.Ο άντρας της ξαδέρφης κάποια μαλακια είχε κάνει με σαλιάρισμα με γκομενα και τον είχε υπό,ανετα σου λέει με τον ξάδερφο θα βγούμε και έναν φίλο του,οπότε υπήρχε εμπιστοσύνη
)...
Πάμε κτλ,ήπιαμε τα ποτάκια μας.
Λέμε πάμε τώρα.
Η φίλη σπίτι της,ο γκόμενος σπίτι του και εγώ πάω την ξαδέρφη(δεν πρέπει να γαμήθηκε πριν με αυτόν γιατί δεν πήγαν στο αμαξι,δεν ξέρω κιόλας).
Εμένα το μυαλό στην φίλη....
Την είδα σαν να έχει ενοχες(η φίλη),όταν χαιρετηθήκαμε όμως με φίλησε τρυφερά στο στόμα....
Στον δρόμο για το σπίτι μου λέει μπές στο παρκακι δεξιά από το Καραϊσκάκης και πάμε πίσω στην Σούδα που έχει ηρεμία να μιλήσουμε.
Στον δρόμο το χέρι της πάνω στο καβάλο,λέω τι κάνεις,τίποτα μου λέει....
Μου λέει σου αρέσει η φίλη μου?
Ναι...
Εγώ θα σου αρέσω πιο πολύ....
Από μικρή σε θέλω,σε σκεφτόμουν και έπαιζα και έχυνα κτλ(ρε πούστη μου λέω,ποτέ δεν είχαμε την στενή επαφη,παπαριές λέει)....
Με το που παρκάρω,ενώ είμαι σε αμηχανία,αντιστάθηκα κάνα 4αρι φορές,μετά χωρίς φιλί με γλύφει στον λαιμό,μετά ανεβάζει το πουκάμισο και με γλύφει στην κοιλιά και μετά κατεβάζει φερμουάρ και ξεκινάει αυτό που της είχα πεί ότι με τρελαίνει,ή πιπάρα με σάλια,φτυσιματατα κτλ(είχαμε μιλήσει από messenger τι μας αρέσει,εγώ στο φιλικό,αισθανόμουν άνετα)και της είχα πει τι έκανα με άλλες γκόμενές κτλ....
Δεν άντεξα και πολύ,κάνα 10λεπτο.....
Έχυσα με ένταση η αλήθεια....
Τα ήπιε όλα και στράγγιξε τα πάντα,vileda....
Εννοείται ότι μετά αισθανόμουν περίεργα....
Μου λέει το ήθελα πολύ μωρό μου....
Δεν απάντησα...
Την άφησα σπίτι,φεύγοντας άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια,λέω τί έκανες ρε μαλάκα....
Πριν φτάσω σπίτι είχε στείλει 3-4 μυν στο messenger...
Ερωτικά,μωρό μου κτλ....
Δεν απάντησα σε κανένα.
Η φίλη δεν έστειλε κανέναν μύν....
Αισθάνθηκα πολύ φτηνός,σαν να με χρησιμοποίησαν.....
Της έστειλα μύν ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ και ότι ήταν λάθος.
Δεν απάντησα σε κανένα άλλο μύνημα ουτε σε κάποιες κλήσεις.
Ούτε σε ένα μύνημα της φίλης μετά από μερικές μέρες "τι κάνεις"?
Από τότε έχουμε να μιλήσουμε...
Μάλιστα δεν ήρθε στην κηδεία του πατέρα μου πριν λίγο καιρό ενώ ήρθαν όλοι οι δικοί της.....
Όταν ο θείος μου και πατέρας της μου είπε μετά την κηδεία ότι σε αγαπώ σαν τον γιό που δεν έχω λύγισα....