Νέα

Την βίασε ο ξάδερφός της σε club!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Μπα μου είχε στείλει και βίντεο με δονητή κτλ....
Ο σύζυγος χαμπάρι....

:confused:
Καλα ρε τυπε, η τυπισσα γούσταρε κάργα να τον φαει και σου έστελνε βίντεο και εσυ εχεις τύψεις για το μπουκι που έδωσες;;:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Καλα ρε τυπε, η τυπισσα γούσταρε κάργα να τον φαει και σου έστελνε βίντεο και εσυ εχεις τύψεις για το μπουκι που έδωσες;;:confused:
Αν δεν ήταν ξάδερφη θα είχες δίκιο.
Ήμουν μαλάκας και γελοίος που ενέδωσα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ολες οι ξαδερφες ειναι γαμευσιμες, ειδικα οσες δεν μεγαλωσαν καπου κοντα/μαζι σας και δεν τις βλεπετε τελοσπαντων σαν αδερφες σας.
Απλα, δεν κανεις σχεδια για οικογενειες και μαλακιες, εκτος αν θες να μεγαλωνεις ενα μικρο κουασιμοδο.
Οποιος εχει υπερμουναρα ξαδερφη και πει οτι δεν της τον εδινε, ειναι ειτε ψευτης ειτε πουστης :happy:

Σε πολλα κρατη παντρευουν χωρις κωλυμα τα ξαδερφια, μαλακια τους μεν, απτην αλλη δεν ενοχλουν και κανεναν.
Κοινωνικο (και θρησκευτικο) καταλοιπο ειναι (τι θα πει η γειτονια και τετοιες πιπες), πολιτικο γαμο παντως ακομα και στην ελλαδα ΝΟΜΙΖΩ μπορουν να κανουν τα δευτερα ξαδερφια.

Και να το πουμε και αλλιως. Πες οτι εχεις γιο ή κορη. Σαν πατερας, ποσο ψηλα στην ιεραρχια της φρασης "αρκει να μην γαμιεται με _____" θα ειχες τα "ξαδερφια"? Αρκετα χαμηλα θα ελεγα, ψιλο στο πουτσο σου κιολας

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μουνόπανο.....

Θα δώσω κάποια στοιχεία του σκηνικού.
Εγώ φρεσκοχωρισμένος,καλοκαίρι 2018.
Μου λέει έλα εξοχικό,θα έχω και φίλες,μια σε είχε δεί σε έναν γάμο και γουστάρει πολύ.
(Αυτή που έλεγε εμένα δεν όταν την γνώρισα....)

Ξάδερφη αδύνατη,γυμναστηριακή 42 με 2 παιδιά.Κορμί τύπου Ντορέτας.Και μεγαλύτερο στήθος....
Άρρωστη γαύρος,σύζυγος οργανωμένος γαύρος,λίγο sub πιστεύω στο ερωτικό όπως τον έκοψα,δεν μιλάς όμως για μπάλα μαζί του.
Φίλη παντρεμένη επίσης 42,αδύνατη με μικρό στήθος αλλά ρόγα μεγάλη και κάγκελο....Κλώνος της Νόνης Δούνια αλλά χωρίς το πολυ γυμνασμένο κορμί,προσωπάρα,μαλλί κοντό,μελαχροινό.
Όποτε έβλεπα αυτή την γυναίκα γινόμουν πέτρα για τις επόμενες 3 ώρες τουλάχιστον,μόνο που την έβλεπα.(Δεν έβγαινα από την θάλασσα μέχρι να φύγουν για να μην γίνω ρόμπα).
Μορφωμένη,ευφυής,ετοιμόλογη και βλέμμα να με καρφώνει λάγνα σε όλο το κορμί και τα μάτια.....
Εγώ έβραζα....
Αυτά είτε στο εξοχικό της ξαδέρφης,είτε σε καφέ που πηγαίναμε,είτε στο Νιάρχος που τους έκανα κάποιες φορές πέρσοναλ...
Μαζί και τα ανιψάκια στην προπόνηση....
Ο άντρας της φίλης πάντα έλλειπε εξωτερικό κτλ.Δεν τον είχα γνωρίσει.

αναμενω νημα στις "ερωτικες ιστοριες" για αποπλανηση εξαδερφης:bigdick:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μουνόπανο.....

Μου λέει έλα εξοχικό,θα έχω και φίλες,μια σε είχε δεί σε έναν γάμο και γουστάρει πολύ.

Ξάδερφη αδύνατη,γυμναστηριακή 42 με 2 παιδιά.Κορμί τύπου Ντορέτας.Και μεγαλύτερο στήθος....
Άρρωστη γαύρος,σύζυγος οργανωμένος γαύρος,λίγο sub πιστεύω στο ερωτικό όπως τον έκοψα,δεν μιλάς όμως για μπάλα μαζί του.
Φίλη παντρεμένη επίσης 42,αδύνατη με μικρό στήθος αλλά ρόγα μεγάλη και κάγκελο....Κλώνος της Νόνης Δούνια αλλά χωρίς το πολυ γυμνασμένο κορμί,προσωπάρα,μαλλί κοντό,μελαχροινό.
Όποτε έβλεπα αυτή την γυναίκα γινόμουν πέτρα για τις επόμενες 3 ώρες τουλάχιστον,μόνο που την έβλεπα.(Δεν έβγαινα από την θάλασσα μέχρι να φύγουν για να μην γίνω ρόμπα).
Μορφωμένη,ευφυής,ετοιμόλογη και βλέμμα να με καρφώνει λάγνα σε όλο το κορμί και τα μάτια.....
Εγώ έβραζα....
Αυτά είτε στο εξοχικό της ξαδέρφης,είτε σε καφέ που πηγαίναμε,είτε στο Νιάρχος που τους έκανα κάποιες φορές πέρσοναλ...

Τι καραμπολα ήταν αυτή από τη φίλη στην ξαδέρφη? Τα ανηψιακια δεν τα σκέφτηκες..θα κλείνες ένα σπίτι και θα σε απόκληρων αν μετά...:2funny::2funny:
Να λες πάλι καλά που γλίτωσες τα χειρότερα..

piterpan85

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Φιλέ γράψε συνέχεια πως εγινε το σκηνικο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Οποιο μελος ειναι να βγει να το πει...

:(:(:(
Καλά αυτός που βίασε την ξαδέρφη του ( αν έχει γίνει όντως) εντελώς για δέσιμο...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Παγκοσμίως γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές και εδώ στο μπουρδέλο ασχολούμαστε όλη μέρα με το ποιος βίασε ή "βίασε" ποια :2funny::2funny::2funny:

Έχω βαρεθεί ρε τύποι να ακούω για μουνιά κωλιά βυζιά και πούτσους ανήλικων, ενήλικων και πεθαμένων στην τβ και παντού, τπτ άλλο δεν έχουν να ασχοληθούν? :shit::shit::shit:
Γιατί το λες? Ωραία θέματα είναι αυτά..:coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Μουνόπανο.....

Εγώ έβραζα....

:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:
Ντορεττα και Δουνια ..

συνέχισε :wanker::wanker::wanker:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
Μουνόπανο.....

Εγώ έβραζα....

Κατι νομιζω παρελειψες,δεν πειραζει.Εχει ο Νιπλης το βιδεο και θα ενημερωθουμε περαιτερω απο εκει:coffee::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Το λοιπόν η ξάδερφη είχε κρυφό γκόμενο και η φίλη της με κοντό μαλλί ψήθηκε(κάνα μήνα μου πήρε να την ξεμπλοκάρω,έτσι νόμιζα,μετά έμαθα ότι άρπαζε που και που)προς τέλη Σεπτέμβρη.
Βγήκαμε Λυκαβηττό για να μην έχουνε πρόβλημα με αδιάκριτα μάτια και καθώς δεν υπήρχε και άπλετος χρόνος για κάπου πιο μακριά...
Ο γκόμενος επίσης παντρεμένος με 3 παιδιά,γαμώ τα άτομα,γαύρος και αυτός και γνωστός του άντρα της φίλης....

Αφού ήπιαμε καφέ λέμε πάμε μια βόλτα.
Έ,πήγαμε στα αμάξια....
Ακολούθησε καλό φάσωμα,ήθελα να την γλύψω όλη την φίλη....
Εννοείται ότι έβγαλα.μπλούζα και έγλυψα από την μέση και πάνω για κανα μισάωρο....Εννοείται δάχτυλα μέσα και με τα ζουμιά στο στόμα της να τα γλύφει όλα.....
Εκείνη την στιγμή μας παίρνει η ξάδερφη και λέει με γκόμενο πάμε Αργυρό Μοσχάτο(εκεί δεν έχετε πρόβλημανα σας δουν?:think:)...
Εγώ πούτσα μου λέω,πάμε.
Με αμάξια είμασταν εγώ,ο γκόμενος και η φίλη...
Οι άντρες σπίτια με τα παιδιά.
(Πρέπει να το είχανε κάνει και άλλες φορές.Ο άντρας της ξαδέρφης κάποια μαλακια είχε κάνει με σαλιάρισμα με γκομενα και τον είχε υπό,ανετα σου λέει με τον ξάδερφο θα βγούμε και έναν φίλο του,οπότε υπήρχε εμπιστοσύνη:jerking:)...
Πάμε κτλ,ήπιαμε τα ποτάκια μας.
Λέμε πάμε τώρα.
Η φίλη σπίτι της,ο γκόμενος σπίτι του και εγώ πάω την ξαδέρφη(δεν πρέπει να γαμήθηκε πριν με αυτόν γιατί δεν πήγαν στο αμαξι,δεν ξέρω κιόλας).
Εμένα το μυαλό στην φίλη....
Την είδα σαν να έχει ενοχες(η φίλη),όταν χαιρετηθήκαμε όμως με φίλησε τρυφερά στο στόμα....

Στον δρόμο για το σπίτι μου λέει μπές στο παρκακι δεξιά από το Καραϊσκάκης και πάμε πίσω στην Σούδα που έχει ηρεμία να μιλήσουμε.

Στον δρόμο το χέρι της πάνω στο καβάλο,λέω τι κάνεις,τίποτα μου λέει....
Μου λέει σου αρέσει η φίλη μου?
Ναι...
Εγώ θα σου αρέσω πιο πολύ....
Από μικρή σε θέλω,σε σκεφτόμουν και έπαιζα και έχυνα κτλ(ρε πούστη μου λέω,ποτέ δεν είχαμε την στενή επαφη,παπαριές λέει)....
Με το που παρκάρω,ενώ είμαι σε αμηχανία,αντιστάθηκα κάνα 4αρι φορές,μετά χωρίς φιλί με γλύφει στον λαιμό,μετά ανεβάζει το πουκάμισο και με γλύφει στην κοιλιά και μετά κατεβάζει φερμουάρ και ξεκινάει αυτό που της είχα πεί ότι με τρελαίνει,ή πιπάρα με σάλια,φτυσιματατα κτλ(είχαμε μιλήσει από messenger τι μας αρέσει,εγώ στο φιλικό,αισθανόμουν άνετα)και της είχα πει τι έκανα με άλλες γκόμενές κτλ....
Δεν άντεξα και πολύ,κάνα 10λεπτο.....
Έχυσα με ένταση η αλήθεια....
Τα ήπιε όλα και στράγγιξε τα πάντα,vileda....
Εννοείται ότι μετά αισθανόμουν περίεργα....
Μου λέει το ήθελα πολύ μωρό μου....
Δεν απάντησα...
Την άφησα σπίτι,φεύγοντας άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια,λέω τί έκανες ρε μαλάκα....
Πριν φτάσω σπίτι είχε στείλει 3-4 μυν στο messenger...
Ερωτικά,μωρό μου κτλ....
Δεν απάντησα σε κανένα.
Η φίλη δεν έστειλε κανέναν μύν....
Αισθάνθηκα πολύ φτηνός,σαν να με χρησιμοποίησαν.....
Της έστειλα μύν ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ και ότι ήταν λάθος.
Δεν απάντησα σε κανένα άλλο μύνημα ουτε σε κάποιες κλήσεις.
Ούτε σε ένα μύνημα της φίλης μετά από μερικές μέρες "τι κάνεις"?
Από τότε έχουμε να μιλήσουμε...

Μάλιστα δεν ήρθε στην κηδεία του πατέρα μου πριν λίγο καιρό ενώ ήρθαν όλοι οι δικοί της.....

Όταν ο θείος μου και πατέρας της μου είπε μετά την κηδεία ότι σε αγαπώ σαν τον γιό που δεν έχω λύγισα....
πότε ρε μουνι προλαβες και εγραψες αυτο το σεντόνι ;; δακτυλογραφος ησουν ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories