Το καλύτερο είναι να μην σε σκοτίζει η σχέση γιατί σου παρέχει και καλό γαμήσι...Άμα δεν ήταν το γαμήσι κανείς δε θα σκοτιζόταν για σχέσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την Τρίτη στις 5μμ..έχει μουνάκι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ovvellixxx
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια χαρά παιδιά καλώς σας βρήκα να είσαστε πάντα καλά σήμερα έχω πεθάνει στα γέλια
εύχομαι να τα πουμε συντομα μεχρι τότε ΚΑΛΑ να περνάτε όλοι σας
εύχομαι να τα πουμε συντομα μεχρι τότε ΚΑΛΑ να περνάτε όλοι σας
ovvellixxx
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όσο για τον προγραμματισμό ξεχάστε το δεν ισχύει ότι είναι θα έρθει!!!
όσο για τον προγραμματισμό ξεχάστε το δεν ισχύει ότι είναι θα έρθει!!!
Ειπαμε οι νεοι εξαιρουνται απο το να δινουν απαντησεις.
Μην το κουραζουμε.
Αφηστε καποιον που εχει αρκετη εμπειρια να μιλησει τουλαχιστον
Μονο που δεν μιλαμε για φοιτητες(σηνυθως ανωριμοι σε θεματα παρακολουθησης)
αλλά για φοιτητριες .Που ακομα και μοντελα να ναι εμφανησιακα θελουν να ειναι επιμελείς
στα μαθηματα τους,ειτε εχουν εργασια ειτε εχουν απλη παρακολουθηση μαθηματος.
Τα κοριτσια ειναι πιο επιμελη σε αυτα τα θεματα και κανουν σωστο διαβασμα. ;)
Αλλος να μου πει καποια πιο σιγουρη απαντηση σε αυτο που ρωτησα?
Τα μοντέλα εμφανισιακά που έρχονται ανελιπώς στα μαθήματα δεν είναι θέμα επιμελούς είναι θέμα να τις προσέξει ο καθηγητής.Πάντα οι μουνάρες της τάξης μέχρι το πτυχείο έχουν πάρει τουλάχιστον έναν και μέτα όλα μέλι γάλα,και όσοι κάνουν μεταπτυχιάκα σε δύσκολές σχολές θα το έχουν παρατηρήσει μια ανομοιγένεια στους βοηθούς ορισμένων καθηγητών.Εκτός και αν θες να μου πείς .Και έχω δει προσωπικά να το κάνουν φίλες μου σε απίθανες σχόλες από Μετσόβιο μέχρι Μαθηματικό και ΑΣΟΕ...
Όσοι έχουν κάνει μεταπτυχιακό σε θετικές σχολές ελλάδα θα έχουν παρατηρήσει την στατιστική ανωμαλία που πάντα μία από τις 3 μουνάρες του έτους καταλήγει βοηθός καθηγητή....
μεσα σε σχεση δεν υπαρχει προγγραματισμος, δλδ σημερα στις 5 αυριο στις 8. αν υπαρχει ειναι χαλια η σχεση ή ειστε πολυ nerd. στο γαμο ομως με παιδια (γιατι χωρις ισχυει οτι στη σχεση) ο προγραμματισμος εχει να κανει με το ποτε κοιμουνται τα παιδια, αν ειναι αρρωστα και ολα τα σχετικα που επιρεαζουν την ηρεμια, την ησυχεια και την ΚΟΥΡΑΣΗ!
δούλευα πολλές ώρες και μέχρι αργά και σε συνδυασμό με το δικό της ωράριο έχει τύχει διάστημα να πέφτει μονο σαββατιάτικο πήδημα.
αυτό και αν είναι ρουτίνα στη σχέση. σαν να χτυπάς κάρτα.
καμμιά φορά πηγαίναμε σε γαμιστρώνα μόνο και μόνο να αλλάξουμε παραστάσεις.
έχει τύχει και το χειρότερο, με το ίδιο ωράριο, εγω το σ/κ free αυτή να δουλεύει σάββατο μέχρι αργά και να έρχεται ψόφια.
μπαίνω στη θέση της και σκέφτομαι πως το τελευταίο που θα ήθελε θα είναι το σεξ. τι να το κάνω να πέσω πάνω της να τραβάω κουπί.
αν είναι να το χαρώ μόνο εγώ καλύτερα να ρίξω μια πηχτή θα ιδρώσω λιγότερο
κατα κάποιο τρόπο ναι, όταν πηγαίνει έτσι η βδομάδα και περιμένεις σ/κ να γαμίσεις, προγραμματισμός είναι.
και είναι πίκρα και για τους δύο.
αυτό και αν είναι ρουτίνα στη σχέση. σαν να χτυπάς κάρτα.
καμμιά φορά πηγαίναμε σε γαμιστρώνα μόνο και μόνο να αλλάξουμε παραστάσεις.
έχει τύχει και το χειρότερο, με το ίδιο ωράριο, εγω το σ/κ free αυτή να δουλεύει σάββατο μέχρι αργά και να έρχεται ψόφια.
μπαίνω στη θέση της και σκέφτομαι πως το τελευταίο που θα ήθελε θα είναι το σεξ. τι να το κάνω να πέσω πάνω της να τραβάω κουπί.
αν είναι να το χαρώ μόνο εγώ καλύτερα να ρίξω μια πηχτή θα ιδρώσω λιγότερο
κατα κάποιο τρόπο ναι, όταν πηγαίνει έτσι η βδομάδα και περιμένεις σ/κ να γαμίσεις, προγραμματισμός είναι.
και είναι πίκρα και για τους δύο.
Επισκέπτης
Λόγω φορτωμένου εβδομαδιαίου προγράμματος έχει ποτέ χρειαστεί να προγραμματίσετε το σεξ σας???
http://[URL unfurl="true"]www.flippingheck.com/uploads/flipping/notebook.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σχεδον παντα αφου μονο με εκδιδομενες πηγαινω.
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ειδικά πάντως για αυτή την Τρίτη 5μμ και αργά είναι!!! Τα υπόλοιπα μετά το ματσάκι!!!
gyrologos001
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για ενημερώστε μας, όσοι παντρεμένοι... Μετά από 2-3 χρόνια δεν είναι βαρετό να πηδάς συνέχεια την ίδια γυναίκα..ή προκειτε για κλισέ?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Μεγάλη μπουκιά φάε...Για ενημερώστε μας, όσοι παντρεμένοι... Μετά από 2-3 χρόνια δεν είναι βαρετό να πηδάς συνέχεια την ίδια γυναίκα..ή προκειτε για κλισέ?
Επισκέπτης
μετά τον 2ο μήνα παντρειάς η τον κώλο σου πιάνεις η της γυναίκας σου δεν έχει και μεγάλη διαφορά.Μεγάλη μπουκιά φάε...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.053
- Πόντοι
- 1.486
Τόσο νωρίς ρε Αρίωνα??Εγώ ήξερα στα πέντε χρόνια...μετά τον 2ο μήνα παντρειάς η τον κώλο σου πιάνεις η της γυναίκας σου δεν έχει και μεγάλη διαφορά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις