Νέα

Την Τρίτη στις 5μμ..έχει μουνάκι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λόγω φορτωμένου εβδομαδιαίου προγράμματος έχει ποτέ χρειαστεί να

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ovvellixxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρά παιδιά καλώς σας βρήκα να είσαστε πάντα καλά σήμερα έχω πεθάνει στα γέλια
εύχομαι να τα πουμε συντομα μεχρι τότε ΚΑΛΑ να περνάτε όλοι σας  :)

ovvellixxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όσο για τον προγραμματισμό ξεχάστε το δεν ισχύει ότι είναι  θα έρθει!!! :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
όσο για τον προγραμματισμό ξεχάστε το δεν ισχύει ότι είναι  θα έρθει!!! :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειπαμε οι νεοι εξαιρουνται απο το να δινουν απαντησεις.

Μην το κουραζουμε.

Αφηστε καποιον που εχει αρκετη εμπειρια να μιλησει τουλαχιστον

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
482
Πόντοι
36
Όλα καλά και άγια, αλλά αν έχεις και κάποια παντρεμένη στο πρόγραμμα, ε , περιορίζεσαι όσο νάναι....  ;)

Ας πούμε βολεύει πολύ το 6-8, που "πάει για ψώνια" (και καλά) :sunglasses:

Δεν γίνεται να τάχουμε όλα δικά μας  :)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Μονο που δεν μιλαμε για φοιτητες(σηνυθως ανωριμοι σε θεματα παρακολουθησης)  :headbang:

αλλά για φοιτητριες .Που ακομα και μοντελα να ναι εμφανησιακα θελουν να ειναι επιμελείς

στα μαθηματα τους,ειτε εχουν εργασια ειτε εχουν απλη παρακολουθηση μαθηματος.

Τα κοριτσια ειναι πιο επιμελη σε αυτα τα θεματα και κανουν σωστο διαβασμα. ;)

Αλλος να μου πει καποια πιο σιγουρη απαντηση σε αυτο που ρωτησα?

Τα μοντέλα εμφανισιακά που έρχονται ανελιπώς στα μαθήματα δεν είναι θέμα επιμελούς είναι θέμα να τις προσέξει ο καθηγητής.Πάντα οι μουνάρες της τάξης μέχρι το πτυχείο έχουν πάρει τουλάχιστον έναν και μέτα όλα μέλι γάλα,και όσοι κάνουν μεταπτυχιάκα σε δύσκολές σχολές θα το έχουν παρατηρήσει μια ανομοιγένεια στους βοηθούς ορισμένων καθηγητών.Εκτός και αν θες να μου πείς .Και έχω δει προσωπικά να το κάνουν φίλες μου σε απίθανες σχόλες από Μετσόβιο μέχρι Μαθηματικό και ΑΣΟΕ...

Όσοι έχουν κάνει μεταπτυχιακό σε θετικές σχολές ελλάδα θα έχουν παρατηρήσει την στατιστική ανωμαλία που πάντα μία από τις 3 μουνάρες του έτους καταλήγει βοηθός καθηγητή....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ σωστή η παρατήρηση, και όχι μόνο για τις θετικές σχολές.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
Το έκανα στο πρώτο μου παιδί λόγω προγραμματισμένης ωορηξίας έπρεπε να γίνει συγκεκριμένο απόγευμα και μετά από 12 ωρες ξανά κ.ο.κ.
Αφησα λοιπόν το γραφείο και πηγα σπιτι ... ξενερα και γελιο ειχε.

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεσα σε σχεση δεν υπαρχει προγγραματισμος, δλδ σημερα στις 5 αυριο στις 8. αν υπαρχει ειναι χαλια η σχεση ή ειστε πολυ nerd.  στο γαμο ομως με παιδια (γιατι χωρις ισχυει οτι στη σχεση) ο προγραμματισμος εχει να κανει με το ποτε κοιμουνται τα παιδια, αν ειναι αρρωστα και ολα τα σχετικα που επιρεαζουν την ηρεμια, την ησυχεια και την ΚΟΥΡΑΣΗ!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δούλευα πολλές ώρες και μέχρι αργά και σε συνδυασμό με το δικό της ωράριο έχει τύχει διάστημα να πέφτει μονο σαββατιάτικο πήδημα.
αυτό και αν είναι ρουτίνα στη σχέση. σαν να χτυπάς κάρτα.
καμμιά φορά πηγαίναμε σε γαμιστρώνα μόνο και μόνο να αλλάξουμε παραστάσεις.
έχει τύχει και το χειρότερο, με το ίδιο ωράριο, εγω το σ/κ free αυτή να δουλεύει σάββατο μέχρι αργά και να έρχεται ψόφια.
μπαίνω στη θέση της και σκέφτομαι πως το τελευταίο που θα ήθελε θα είναι το σεξ. τι να το κάνω να πέσω πάνω της να τραβάω κουπί.
αν είναι να το χαρώ μόνο εγώ καλύτερα να ρίξω μια πηχτή  :jerking: θα ιδρώσω λιγότερο

κατα κάποιο τρόπο ναι, όταν πηγαίνει έτσι η βδομάδα και περιμένεις σ/κ να γαμίσεις, προγραμματισμός είναι.
και είναι πίκρα και για τους δύο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τελικά όπως φαίνεται από την ψηφοφορία ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να προγραμματίζουν το σεξ...άντε να δούμε που θα μας πάει η μπάλα...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μόνο όταν πρόκειται για τυφλό ραντεβού...  :boobies:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οσοι λετε οτι δεν προγραματιζεται το σεξ ειστε ψευτες.
Οταν κλεινεται ραντεβου με κανα CT τι κανετε?
Μεχρι και την διαρκεια κανονιζεται. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λόγω φορτωμένου εβδομαδιαίου προγράμματος έχει ποτέ χρειαστεί να προγραμματίσετε το σεξ σας???

http://[URL unfurl="true"]www.flippingheck.com/uploads/flipping/notebook.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σχεδον παντα αφου μονο με εκδιδομενες πηγαινω.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ειδικά πάντως για αυτή την Τρίτη 5μμ και αργά είναι!!! Τα υπόλοιπα μετά το ματσάκι!!!:)

gyrologos001

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για ενημερώστε μας, όσοι παντρεμένοι... Μετά από 2-3 χρόνια δεν είναι βαρετό να πηδάς συνέχεια την ίδια γυναίκα..ή προκειτε για κλισέ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486

Stories

Νέο!