You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την Τρίτη στις 5μμ..έχει μουνάκι...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Eννοειται πως οχι-Παντα οι ορμες και οι καυλες ειναι αποτελεσμα του ποσο μας φτιαχνει η συντροφος μας οποτε απο προσωπικη πειρα αναφερω οτι μεχρι και 8 φορες εχω γαμησει μεσα στο 24ωρο,κατι που τυχαινει σε πολλους
Να προγραμματιζεις το σεξ ειναι μια μεθοδος που παρακολουθουν Sex and the City και διαβαζουν Cosmopolitan ξυριζοντας το μουνακι τους αλλα Παρις Χιλτον ενω αρωματιζονται παραλληλα με το πανακριβο καυλε αρωμα που λανσαε στην αγορα η Ψωλε Χυλερ και ειναι ετοιμες μετα να κανουν τον αντρα σκλαβο και ειλωτα
Δεν μου εχει τυχει ποτε προγραμματισμενο σεξ,αλλο αν εννοεις οτι ΄΄αποψε θα γαμησω''
Να προγραμματιζεις το σεξ ειναι μια μεθοδος που παρακολουθουν Sex and the City και διαβαζουν Cosmopolitan ξυριζοντας το μουνακι τους αλλα Παρις Χιλτον ενω αρωματιζονται παραλληλα με το πανακριβο καυλε αρωμα που λανσαε στην αγορα η Ψωλε Χυλερ και ειναι ετοιμες μετα να κανουν τον αντρα σκλαβο και ειλωτα
Δεν μου εχει τυχει ποτε προγραμματισμενο σεξ,αλλο αν εννοεις οτι ΄΄αποψε θα γαμησω''
Ρε παιδιά πότε ειναι καλύτερα να κανεις σεξ?
Οταν η γκόμενα ειναι ξεκουραστη και εχει προγραματισει οτι αυριο θελει
η την μερα που θελετε εσεις (μπορει κουρασμενοι η οχι) απρογραματιστα και με ρισκο
να μην εχει τοσο ορεξη?
Για πειτε...οι εμπειροι παρακαλω..οχι οι νεοι. ;)
η την μερα που θελετε εσεις (μπορει κουρασμενοι η οχι) απρογραματιστα και με ρισκο
να μην εχει τοσο ορεξη?
έχεις point...και εδώ που τα λέμε...αυτό συμβαίνει..είτε σε καταστάσεις έγγαμου βίου είτε σε κατάσταση συμβιώσεις...(δεν ομιλώ για την περίοδο που κάποιος είναι φοιτητής και καραμπουτση...εκεί τα πραγμάτα είναι άνετα τουλάχιστον απο θέμα χρόνου......αλλά εντός της παραγωγικής διαδικασίας..)Ρε παιδιά πότε ειναι καλύτερα να κανεις σεξ?
να μην εχει τοσο ορεξη?
Ρε παιδιά πότε ειναι καλύτερα να κανεις σεξ?
να μην εχει τοσο ορεξη?
Αν περιμένεις πότε θα έχει διάθεση η γυναίκα μπορεί να καταλήξεις κολλητή της.
έχεις point...και εδώ που τα λέμε...αυτό συμβαίνει..είτε σε καταστάσεις έγγαμου βίου είτε σε κατάσταση συμβιώσεις...(δεν ομιλώ για την περίοδο που κάποιος είναι φοιτητής και καραμπουτση...εκεί τα πραγμάτα είναι άνετα τουλάχιστον απο θέμα χρόνου......αλλά εντός της παραγωγικής διαδικασίας..)
Παντως μου εχει τυχει και φοιτητριες να εχουν πολυ δυσκολο προγραμμα. :-
Αν ας πουμε μια κοπελα παει το πρωι στο πανεπιστημιο,εχει μαθημα μεχρι το απογευμα
μετα ισα-ισα παει σπιτι τρωει κατι και μετα εχει μεχρι της 10 το βραδυ
Αγγλικα Proficiency, μετα νοιωθει να ειναι ενα πτωμα και το μονο που θελει ειναι μια αγκαλια
και να κλεισει τα ματια της να κοιμηθει. :-
Πολλες φορες ακομα και οι φοιτητριες προτιμουν μια αλλη μερα της βδομαδας που δεν θα ειναι
τοσο κουρασμενες για να το ευχαριστηθουν. ;)
Ισχυει αυτο? ;)
Αυτές που λες είναι άκυρες από την αρχή, γιατί αν δε μπορεί να γαμηθεί τι τον θέλει τον άντρα; Για να την κρατάει αγκαλιά; Το πιθανότερο είναι ότι η γκόμενα δε γουστάρει και απλώς του παραχωρεί λίγο σεξ όσο χρειάζεται για να τον έχει του χεριού της.
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Υπαρχουν ελληνες φοιτητες να παρακολουθουν μαθηματα στο πανεπιστημιο?
Απ οσο θυμαμαι εγω ολοι στα κυλικεια και στις καφετεριες αραζουν
Υπαρχουν ελληνες φοιτητες να παρακολουθουν μαθηματα στο πανεπιστημιο?
Μονο που δεν μιλαμε για φοιτητες(σηνυθως ανωριμοι σε θεματα παρακολουθησης)
αλλά για φοιτητριες .Που ακομα και μοντελα να ναι εμφανησιακα θελουν να ειναι επιμελείς
στα μαθηματα τους,ειτε εχουν εργασια ειτε εχουν απλη παρακολουθηση μαθηματος.
Τα κοριτσια ειναι πιο επιμελη σε αυτα τα θεματα και κανουν σωστο διαβασμα. ;)
Αλλος να μου πει καποια πιο σιγουρη απαντηση σε αυτο που ρωτησα?
Κοίτα....μέσα σε μια σχέση και στα πλαίσια της αλληλοκατανόησης, συμβαίνει...Δεν μπορεί η σύντροφος σου να είναι σηκωμένη από τις 6πμ και να σκάει μύτη κατά τις 9μμ και εσύ να είσαι με το καυλί στο χέρι...Παντως μου εχει τυχει και φοιτητριες να εχουν πολυ δυσκολο προγραμμα. :-
Αν ας πουμε μια κοπελα παει το πρωι στο πανεπιστημιο,εχει μαθημα μεχρι το απογευμα
μετα ισα-ισα παει σπιτι τρωει κατι και μετα εχει μεχρι της 10 το βραδυ
Αγγλικα Proficiency, μετα νοιωθει να ειναι ενα πτωμα και το μονο που θελει ειναι μια αγκαλια
και να κλεισει τα ματια της να κοιμηθει. :-
Πολλες φορες ακομα και οι φοιτητριες προτιμουν μια αλλη μερα της βδομαδας που δεν θα ειναι
τοσο κουρασμενες για να το ευχαριστηθουν. ;)
Ισχυει αυτο? ;)
Σημειώνω βέβαια ότι οι γυναίκες είναι περίεργα όντα...δεν λειτουργούν με την ευκολία του άνδρα..
Βέβαια αυτό που λέω θα το καταλάβει μόνο κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία και μέσα σε σχέση ή γάμο.....
Todok οι άνθρωποι δεν κάνουν σχέσεις μόνο για να γαμήσουν και να γαμηθούν....Αυτές που λες είναι άκυρες από την αρχή, γιατί αν δε μπορεί να γαμηθεί τι τον θέλει τον άντρα; Για να την κρατάει αγκαλιά; Το πιθανότερο είναι ότι η γκόμενα δε γουστάρει και απλώς του παραχωρεί λίγο σεξ όσο χρειάζεται για να τον έχει του χεριού της.
Αυτές που λες είναι άκυρες από την αρχή, γιατί αν δε μπορεί να γαμηθεί τι τον θέλει τον άντρα; Για να την κρατάει αγκαλιά; Το πιθανότερο είναι ότι η γκόμενα δε γουστάρει και απλώς του παραχωρεί λίγο σεξ όσο χρειάζεται για να τον έχει του χεριού της.
Δεν μιλαμε να μην γουσταρει το σεξ.
Απλα για Τριτη -Πεμπτη που μπορει να θελεις εσυ
αυτη να προτεινει 2 αλλες μερες της βδομαδας. ;)
Και φυσικα μιλαμε για κοπελες που δεν θα σου αρνηθουν αν
το ζητησεις ,ακομα και αν ειναι κουρασμενες ;)
Todok οι άνθρωποι δεν κάνουν σχέσεις μόνο για να γαμήσουν και να γαμηθούν....
Άμα δεν ήταν το γαμήσι κανείς δε θα σκοτιζόταν για σχέσεις
Άμα δεν ήταν το γαμήσι κανείς δε θα σκοτιζόταν για σχέσεις
Νομιζω οτι τωρα μπορεις να πεις την γνωμη σου pio αναλυτικα
που εγινα πιο συγκεκριμενος στο προηγουμενο post ;)
Υγ. Και καθε αλλη γνωμη εμπειρου ανθρωπου καλοδεχουμενη ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις