Νέα

Την παλεύετε ,με την κοπέλα σας; Τις βαριέστε;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ena Vima Mprosta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Γεια χαρά παίδες!
Μια ζωή είχα μάθει να κάνω σχέσεις του μήνα ,είτε "φασώματα" ευκαιριακά (της μίας νύχτας, ή μιας βδομάδας) και φυσικά ξόδευα αμέτρητα λεφτά στα μπουρδέλα ;) ;)

Τώρα είμαι με μια κοπέλα εδώ και 3 μήνες κι έχουμε κάνει μπολικα πράγματα μαζί, όχι μόνο στον σεξουαλικό τομέα,αλλά έχουμε μοιραστεί και στιγμές. Βγαίνουμε πολύ συχνά έξω, με παρέες,για φαγητό, ταξιδάκια κτλ, αλλά πολλές φορές την βαριέμαι τρελά.

Τη γουσταρω τη κοπέλα, αλλά πολλές φορές μου λείπει η ελευθερία μου, οι καφρίλες με τους φίλους μου. Περνάω καλύτερα συζητωντας με εναν φίλο για ποδόσφαιρο,αμαξια και γκόμενες, παρα ακούγοντας τη γκρίνια, τα παράπονα και τα "κολλήματα" της δικιάς μου για γυναικείας φύσης θεματάκια).

Νιώθω πως έχει χαθεί η καύλα του πρωτου διμηνου. Τωρα χτυπάει το κινητο μου, και δεν ενθουσιαζομαι οπως στις αρχες.

Θέλω οι πιο εμπειροι σε σχεσεις να μου απαντήσουν.

Τις παλεύετε εσείς τις κοπέλες σας;;;
Πως γίνεται να μη βαριέσαι μαζί της (εκτός απ'την ώρα που κανεις σεξ);;  ;) ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τα ίδια ακριβώς νιώθω κι εγώ με τους γκόμενους.
Αν βρεις λύση σφύρα μου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γεια χαρά παίδες!
Μια ζωή είχα μάθει να κάνω σχέσεις του μήνα ,είτε "φασώματα" ευκαιριακά (της μίας νύχτας, ή μιας βδομάδας) και φυσικά ξόδευα αμέτρητα λεφτά στα μπουρδέλα ;) ;)

Τώρα είμαι με μια κοπέλα εδώ και 3 μήνες κι έχουμε κάνει μπολικα πράγματα μαζί, όχι μόνο στον σεξουαλικό τομέα,αλλά έχουμε μοιραστεί και στιγμές. Βγαίνουμε πολύ συχνά έξω, με παρέες,για φαγητό, ταξιδάκια κτλ, αλλά πολλές φορές την βαριέμαι τρελά.

Τη γουσταρω τη κοπέλα, αλλά πολλές φορές μου λείπει η ελευθερία μου, οι καφρίλες με τους φίλους μου. Περνάω καλύτερα συζητωντας με εναν φίλο για ποδόσφαιρο,αμαξια και γκόμενες, παρα ακούγοντας τη γκρίνια, τα παράπονα και τα "κολλήματα" της δικιάς μου για γυναικείας φύσης θεματάκια).

Νιώθω πως έχει χαθεί η καύλα του πρωτου διμηνου. Τωρα χτυπάει το κινητο μου, και δεν ενθουσιαζομαι οπως στις αρχες.

ποιος σε εμποδιζει???σχεση εχετε δεν ειστε σιαμαιοι.24/7 μαζι δε γινεται προφανως.ο καθε ανθρωπος εχει ζωη πριν απο την σσχεση του και την συνεχιζει κααι κατα την διαρκεια αυτης.με καποια λογικα ορια φυσικα...

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν εισαι τυπος για σχεση βρε ανθρωπε τι ψαχνεις τωρε;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Μην το ψαχνεις με οποια και να πας θα τη βαρεθεις.Απλα παιζει το διαστημα μπορει σε 1 μηνα μπορει και σε 1 χρονο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γελαω και μονο στην σκεψη του τι εχει να ειπωθει σε αυτο το θεμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια χαρά παίδες!

τυπε η κοπελα ειναι ελλεεινιδα?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να βγαινεις κ με αλλους παρεα για να μη βαριεσαι τυπε..

OP
OP
Ena Vima Mprosta

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
όντως δεν είμαι τύπος για σχέση,αλλά τα 30 δεν απέχουν και πολύ και κάποια φάση θέλω να γίνω και πρέπει.
την  συγκεκριμένη κοπέλα την γουσταρα πολύ πριν τα φτιάξουμε,αλλά τώρα έχω αρχίσει και ξενερώνω.

και όντως δεν είμαι της σχέσεις, αλλά έχω περάσει πολλά χρόνια χωρίς κοπέλα...
καλά τα μπουρδέλα, φοβερά, αλλά κάποια φάση θέλω και κάτι πιο "στερεο", πιο συμπαγές.
υπήρχαν φορές που μετά από ενα μπουρδελοπήδημα, ένιωθα τελειώς άδειος....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Eαν το γκομενακι ειναι μελαχρινο, 1,72-1,75 με 3αρι βυζι δωστο μου 2-3 νυχτες ν αναθερμανω την σκεση σας

Επισκέπτης
Kαπως ετσι νιωθω κι εγω στις σχεσεις τυπε. Αλλα υπαρχουν πιο ειδικοι να αναλυσουν το θεμα.
Η λουκριτια εκανε την εμφανιση της περιμενε και τον αλλο ειδικο mr axaxouxas.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με τα "πρεπει"σχεσεις δε κρατανε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Kαπως ετσι νιωθω κι εγω στις σχεσεις τυπε. Αλλα υπαρχουν πιο ειδικοι να αναλυσουν το θεμα.
Η λουκριτια εκανε την εμφανιση της περιμενε και τον αλλο ειδικο mr axaxouxas.
ναι ναι...εγω σε πειραξα...ολοι οι ειδικοι απο το πουθενα εδω μεσα ειναι οκ.
αφου καμια φορα μπερδευομαι και νομιζω οτι γραφω στο teleiespantotinessxeseis.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom