oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
:Φιλαράκο μου {Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που Γ…ε! Έχω γιατη αυτές της Ιερές Μέρες να είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???
εισαι χαζος η βλακας?
:Φιλαράκο μου {Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που Γ…ε! Έχω γιατη αυτές της Ιερές Μέρες να είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???
τρολεισαι χαζος η βλακας?
Αλυσιδας καταστηματων εκτονωσης,οχι ψιλικατζης.....σημερα δε που ειναι το τροπαριο της κασιανης περιμενω γερη εισπραξη.....Α! Μάλιστα! Κατάλαβα ιδιοκτήτης Μπουρδελου, είσαι? Σωστά έχεις και έξοδα!
Αλυσιδας καταστηματων εκτονωσης,οχι ψιλικατζης.....
τραπεζιτης οχι.....φρονιμιτης μαλλονΝαί, καλά. Περισσότερον πιστευτὸς θὰ εἴχατε καταστεῖ ἐὰν δηλώνατε τραπεζίτης.
Η καλύτερη περίοδος για ανακαίνιση, ή για διακοπές.Mεγαλο ζορι τρωνε και ο σουβλατζηδες αυτες τις μερες.
Τα εξοδα τρεχουν πποιος θα πληρωσει τα νοικια?
Ο Αρχιεπισκοπος?
Ξανά βάζω το ερώτημα.. δεν ξέρω.. πάντως αν πρέπει… χωρείς να έχω τίποτα με τα κορίτσια.. αλλά δυο ημέρες κλειστά δεν θα έβλαπτε…. > > > > > > > > > > > >
Ρε τυπε εδω επαρχια κλεινουν κανα 2 μερες νομιζω τη μεγαλη βδομαδα παρασκευη δν ξερω τι γινεται.Παντως εγω μια φορα πηγα Μεγαλη Τριτη.
Αμα φας πιτσα με τυρί εισαι αμαρτωλος και θα πας στην κόλαση αμα κανεις πουστια και φας πιτσα με φυτικό τυρί θα πας στον παράδεισο...Σημασία δεν έχει τι εισέρχεται αλλά τι εξέρχεται. Το άτομο δεν πρέπει να είναι θρησκευτικό αλλά πνευματικό . Τι σημαίνει αυτό? Σημασία δεν έχει άμα θα φας ένα πιτόγυρο αλλά το αν μπορείς να τιθασεύεις τις ορμές και ανάγκες σου στα θέλω σου δηλαδή να γίνεις κυρίαρχος του εαυτού σου. Όσοι δεν έχουν εγκράτεια είναι απλά πιόνια στις ορμές τους. Τώρα όσοι είναι κατά της αποχής ας το δούνε και από άλλη σκοπιά.
Άμα κάνεις λίγη αποχή ίσως καταφέρεις να ρίξεις και τις τιμές.
Καλό Πάσχα σε όλους
Μα και εγώ, για της δυο αυτές ημέρες λέω.. Μ. Πέμπτη. και Μ. Παρασκευή.. έλεος! χριστιανοί είμαστε.. δεν θα πάθουμε και τίποτα, ούτε οι πατρονοι, και πατρόνες, θα πεινάσουν…Ρε τυπε εδω επαρχια κλεινουν κανα 2 μερες νομιζω τη μεγαλη βδομαδα παρασκευη κ σαββατο,αθηνα δν ξερω τι γινεται.Παντως εγω μια φορα πηγα Μεγαλη Τριτη.
Μα και εγώ, για της δυο αυτές ημέρες λέω.. Μ. Πέμπτη. και Μ. Παρασκευή.. έλεος! χριστιανοί είμαστε.. δεν θα πάθουμε και τίποτα, ούτε οι πατρονοι, και πατρόνες, θα πεινάσουν…
σωστος ο ιπποτης.....Δεν κάνω τον Θρησκευόμενο. Αλλά πιστευω,ότι αυτές της Μερες. Οι ποιο ιερές του ΧρόνουΤην Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? Σαν Χριστιανοι, που ειμασται. Και οι Κοπελλες που εργαζωνται καλλα θα ειταναι, αυτές της μερες να είναι κλειστα. Και εμεις να μην γυρναμαι, τσαρκα. Αν όχι ολλες της μερες, εστω,ας σεβαστουν της δυο ημερες.Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη. Ελεος! Μην το παρακάνουμε! >
Εδω στην επαρχια τυπε δν εχουμε πακια...Για να αεριζονται τα σεντονια απο τις αλβανογυφτοπακικες οσμες....