You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
τι να πω ρε μαγκες..
καθοσαστε και σας πασαρουν παραμυθια..
ο ιησους παιζει να χε παρει και περισσοτερες ιεροδουλες στην ζωη του απο εμας...
μη σε πω ανεβαζε και κριτικές
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Δεν είναι παντού. Στην Κρήτη τα περισσότερα κάνουν ανακαίνιση.Με την ίδια λογική γιατί είναι ανοιχτά τα σουβλατζίδικα, οι πιτσαρίες και οι χασαποταβέρνες;
sebastian2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
κανονικα θα επρεπε την μεγαλη εβδομαδα να το κανουνε τζαμπα οι πουτανες ετσι για αλλαγη και για να μπουνε και λιγο στο κλιμα των παθων του χριστου αυτο μαλιστα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
το τιμιο ειναι να ειναι ανοιχτα γιατι και οι κοπελες λογο πεινας κρισης δεν τις περνει για αργιες και τετοια πραγματα.οποιος θελει παει και γαμαει οποιος δε θελει δε γαμαει>Πάντως την Μ. Παρασκευή ο Επιτάφιος του Αγ. Παντελεήμονα να πέραση από τηνΦΥΛΗΣ! Ωραίος συνδυασμός! Τη να πω? Γα….τε! Αυτή η ημέρα είναι η ποιο κάλλη του χρόνου!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
:Φιλαράκο μου {Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που Γ…ε! Έχω γιατη αυτές της Ιερές Μέρες να είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???To πρόβλημα σου Ιππότη παιδί μου , ποιό είναι τελικά?
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
Και με δυο Μέρες θα σωθούν? Απλά οι Νταβάδες και η Μεγαλοπατρονες τα θελλουνανοιχτα! Ακόμα και Δεκαπε/στο ανοιχτα είναι!! Άσε ρε φιλέ!! Τρελαίνομαι απλά!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!το τιμιο ειναι να ειναι ανοιχτα γιατι και οι κοπελες λογο πεινας κρισης δεν τις περνει για αργιες και τετοια πραγματα.οποιος θελει παει και γαμαει οποιος δε θελει δε γαμαει
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εισαι και φαινεσαιΚαι με δυο Μέρες θα σωθούν? Απλά οι Νταβάδες και η Μεγαλοπατρονες τα θελλουνανοιχτα! Ακόμα και Δεκαπε/στο ανοιχτα είναι!! Άσε ρε φιλέ!! Τρελαίνομαι απλά!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
>Όντως για γέλια είναι μερικές απαντήσεις! :
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
Γιατι οι εκκλησιες ειναι ανοιχτες ολο το χρονο?
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
Φιλέ μου αυτό είναι δικό μου θέμα!. Δεν έκανα κήρυγμα σε κανέναν! Απλά και πάλιτο λέω! Γιατί αυτές της δυο ήμερες να είναι ανοιχτά τα ΣΠΙΤΑΚΙΑ?? Θα φτωχύνουν οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ? Και οι ΠΑΤΡΩΝΕΣ???Εισαι αθεος....τετοια ωρα αντι να ασχολεισαι με τα εργα του διαολου,θα επρεπε να εισαι στην εκκλησια...ιπποτη της κολασεως....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
και εμενα δικο μου....τα λεφτα που θα χασω αυτες τις μερες απο καθολικους,μουσουλμανους,βουδιστες,ινδουιστες,κομφουκιστες,αρχαιολατρες,αθεους αν κλεισω τα μαγαζακια μου,ποιος θα μου τα δωσει? ο Εφραιμ?Φιλέ μου αυτό είναι δικό μου θέμα!. Δεν έκανα κήρυγμα σε κανέναν! Απλά και πάλιτο λέω! Γιατί αυτές της δυο ήμερες να είναι ανοιχτά τα ΣΠΙΤΑΚΙΑ?? Θα φτωχύνουν οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ? Και οι ΠΑΤΡΩΝΕΣ???
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 34
- Πόντοι
- 246
Α! Μάλιστα! Κατάλαβα ιδιοκτήτης Μπουρδελου, είσαι? Σωστά έχεις και έξοδα!και εμενα δικο μου....τα λεφτα που θα χασω αυτες τις μερες απο καθολικους,μουσουλμανους,βουδιστες,ινδουιστες,κομφουκιστες,αρχαιολατρες,αθεους αν κλεισω τα μαγαζακια μου,ποιος θα μου τα δωσει? ο Εφραιμ?
Επισκέπτης
Mεγαλο ζορι τρωνε και ο σουβλατζηδες αυτες τις μερες.και εμενα δικο μου....τα λεφτα που θα χασω αυτες τις μερες απο καθολικους,μουσουλμανους,βουδιστες,ινδουιστες,κομφουκιστες,αρχαιολατρες,αθεους αν κλεισω τα μαγαζακια μου,ποιος θα μου τα δωσει? ο Εφραιμ?
Τα εξοδα τρεχουν πποιος θα πληρωσει τα νοικια?
Ο Αρχιεπισκοπος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K