Αδερφέ, αν και νομίζω οτι τρολάρεις ας γράψω και εγώ την γνώμη/μαλακία μου:
α. Εννοείς κάποιοι να κλείσουν εθελοντικά τα μαγαζιά τους επειδή εσύ έχεις τέτοια άποψη; Και γιατί να σε ακούσουν για αυτές τις δύο ημέρες και όχι για κάποιες άλλες; Το χριστιαννόμετρό σου τι λέει για τα Χριστούγεννα; Είναι αρκετά μεγάλη γιορτή ή είναι ετσι κι έτσι οπότε να το κάνουν ημιαργία; 'Η την Μεγάλη Εβδομάδα είναι πένθος οπότε θα απαγορεύεται το γαμίσι ενώ μετά την Ανάσταση θα πρέπει να δουλεύουν διπλοβάρδια; Και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τι κάνουμε; Επιτρέπεται την ημέρα που έγινε η σύλληψη χωρίς την πράξη να πηγαίνουμε στα μπουρδέλα και να κάνουμε την πράξη χωρίς (ελπίζω) την σύλληψη;
Και άντε έβγαλες μπουρδελοημερολόγιο για ποιές από τις 365 μέρες είναι μεμπτό ή όχι να γαμάει ο κοσμάκης. Θα πρέπει να ακούσουν εσένα ή θα ρωτήσουν και τους υπόλοιπους 10.999.999 έλληνες;
β. Εννοείς οτι θα πρέπει να βγει κάποια διοικητική πράξη που να απαγορεύει την λειτουργία των μπουρδέλων Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή; Κάτι σαν την άδεια από την Νομαρχία για λειτουργία ή μη των μαγαζιών τις Κυριακές; Έτσι και άν θα γίνει της κακομοίρας. Και κάβλες να μην έχεις θα πηγαίνεις για την χαρά του απαγορευμένου, μόνο που θα σου κοστίζει η κάθε σάπια σαν μοντέλο της βικτώρια σήκρετ