Νέα

Την Μεγάλη Εβδομάδα! Γιατη είναι ανοιχτα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
να αλλαξεις και εσυ την φωτο σου ρε παιχτη Μεγαλη Εβδομαδα με φωτο πουτσα δεν λεει, και στο κατω κατω γαμιομαστε δεν κλεβουμε ουτε σκοτωνουμε
:tickedoff:Φιλέ τη σχέση, έχει η Φώτο με την Πουτσα? Και εγώ είμαι λάτρης των Σπιτιών! Δεν είμαι εναντίον κανενός! Ρώτησα γιατί Δυο Αγ.Μερες να μην είναι κλειστά τα σπιτάκια! Στο κατω,κατω,τοσες μέρες μενουνε.Τοτε θα οικονομήσουν???  :zfuck:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:tickedoff:Φιλέ τη σχέση, έχει η Φώτο με την Πουτσα? Και εγώ είμαι λάτρης των Σπιτιών! Δεν είμαι εναντίον κανενός! Ρώτησα γιατί Δυο Αγ.Μερες να μην είναι κλειστά τα σπιτάκια! Στο κατω,κατω,τοσες μέρες μενουνε.Τοτε θα οικονομήσουν???  :zfuck:

Εγω ρε τυπε αμα δε γαμησω Μεγαλη Πεμπτη δε μου παει καλα ο χρονος! Δηλαδη το θεωρεις σωστο να με παει σκατα ενας χρονος επειδη εσυ εισαι θεουσος?

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
Εγω ρε τυπε αμα δε γαμησω Μεγαλη Πεμπτη δε μου παει καλα ο χρονος! Δηλαδη το θεωρεις σωστο να με παει σκατα ενας χρονος επειδη εσυ εισαι θεουσος?
:tickedoff:Ρε φιλέ, δεν κάνω τον Θεούσο μέσα εδώ! Και εγώ Γα...ω,τον παίζω ! Γα. :fuck2:  όποτε γουστάρεις! Δεν κάνω τον κάποιον! Η ερώτηση μου είναι! Γιατί να είναι ανοιχτα τα Σπίτια  αυτές της  μερες!Ελεος!!! :tickedoff:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως επειδή υπάρχει μεγάλο κύμα άθεων ή ορθολογιστών (ή όπως αλλιώς θέλουν να αυτο-προσδιορίζονται), και επειδή οι υπόλοιποι που τολμάμε να πουμε πως είμαστε χριστιανοι (ή πρόβατα ή θεούσοι ή οπως αλλιώς μας χαρακτηρίζουν)...θα πρότεινα τα εξης..

Αν όντως το bourdela.com αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας..τότε η ελληνική κοινωνία είναι άθεη ή υποκριτικά χριστιανική.
Απορώ γιατι χρησιμοποιούνται απο το κράτος οι χριστιανικές γιορτές ως αργίες! Κυρίως οι σχολικές είναι ένα σκάνδαλο (και ελληνικό φαινόμενο που δε συναντας πουθενα στο εξωτερικο).
Πιστεύω θα έπρεπε να είναι εργάσιμες όλες οι χριστιανικές γιορτες (και οι 13ος και 14ος μισθος να λεγοταν πχ δώρο νέου χρόνου και δώρο πχ διακοπών...οχι Χριστουγέννων και Πάσχα!)
Γενικά το κράτος έχει επαναπαυτεί πάνω στη χριστιανική θρησκεία και πάνε χεράκι...

Οποιος θέλει ας γιορτάζει, μετά τη δουλεια του. Αλλωστε οι κοινωνίες είναι πια είτε πολυ-πολιτισμικές ή αποτελούνται απο ορθολογιστές δηλ άθεους. Δε βλέπω το λόγο να γιορτάζεται επισημα μια τέτοια γιορτή.
Το Πάσχα για τους Ελληνες ήταν πάντα δυναμιτάκια, κόκκινα αυγα και αρνι στη σουβλα/... Και όλοι γκρίνιαζαν για την εκκλησία..τώρα πια είναι της μόδας να λες δεν πιστεύω, α δε νηστεύω..είναι υποκρισίες αυτα για τους τραγοπαπαδες, τι πάει να πει Μ.Παρασκευη..αν θέλει κάποιος να είναι καλός να προσπαθεί κάθε μέρα του χρόνου κλπ.. Εχουν γίνει πολύ της μόδας κάποιες εκφράσεις στο στόμα ενός λαου που ήθελε πάντα να αυτοχαρακτηρίζεται τελευταίο προπυργιο της Ορθοδοξίας.

Κολοκύθια με τη ρίγανη τέκνα μου... (όπως λέει και σε ένα μυθιστόρημα του ο Καραγάτσης)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Φυσικά και ζούμε σε υποκριτική κοινωνία..Ποιός χριστιανισμός ? Ο καθένας νομίζει ό,τι η πίστη σε μια θρησκεία είναι À la carte..Ό,τι μας βολεύει το τηρούμε..για τα υπόλοιπα δε βγάζουμε άχνα!

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως επειδή υπάρχει μεγάλο κύμα άθεων ή ορθολογιστών (ή όπως αλλιώς θέλουν να αυτο-προσδιορίζονται), και επειδή οι υπόλοιποι που τολμάμε να πουμε πως είμαστε χριστιανοι (ή πρόβατα ή θεούσοι ή οπως αλλιώς μας χαρακτηρίζουν)...θα πρότεινα τα εξης..

Αν όντως το bourdela.com αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας..τότε η ελληνική κοινωνία είναι άθεη ή υποκριτικά χριστιανική.
Απορώ γιατι χρησιμοποιούνται απο το κράτος οι χριστιανικές γιορτές ως αργίες! Κυρίως οι σχολικές είναι ένα σκάνδαλο (και ελληνικό φαινόμενο που δε συναντας πουθενα στο εξωτερικο).
Πιστεύω θα έπρεπε να είναι εργάσιμες όλες οι χριστιανικές γιορτες (και οι 13ος και 14ος μισθος να λεγοταν πχ δώρο νέου χρόνου και δώρο πχ διακοπών...οχι Χριστουγέννων και Πάσχα!)
Γενικά το κράτος έχει επαναπαυτεί πάνω στη χριστιανική θρησκεία και πάνε χεράκι...

Οποιος θέλει ας γιορτάζει, μετά τη δουλεια του. Αλλωστε οι κοινωνίες είναι πια είτε πολυ-πολιτισμικές ή αποτελούνται απο ορθολογιστές δηλ άθεους. Δε βλέπω το λόγο να γιορτάζεται επισημα μια τέτοια γιορτή.
Το Πάσχα για τους Ελληνες ήταν πάντα δυναμιτάκια, κόκκινα αυγα και αρνι στη σουβλα/... Και όλοι γκρίνιαζαν για την εκκλησία..τώρα πια είναι της μόδας να λες δεν πιστεύω, α δε νηστεύω..είναι υποκρισίες αυτα για τους τραγοπαπαδες, τι πάει να πει Μ.Παρασκευη..αν θέλει κάποιος να είναι καλός να προσπαθεί κάθε μέρα του χρόνου κλπ.. Εχουν γίνει πολύ της μόδας κάποιες εκφράσεις στο στόμα ενός λαου που ήθελε πάντα να αυτοχαρακτηρίζεται τελευταίο προπυργιο της Ορθοδοξίας.

Κολοκύθια με τη ρίγανη τέκνα μου... (όπως λέει και σε ένα μυθιστόρημα του ο Καραγάτσης)

Αν όντως το bourdela.com αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας..
το σχολείο εχει αποτύχει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:tickedoff:Ρε φιλέ, δεν κάνω τον Θεούσο μέσα εδώ! Και εγώ Γα...ω,τον παίζω ! Γα. :fuck2:  όποτε γουστάρεις! Δεν κάνω τον κάποιον! Η ερώτηση μου είναι! Γιατί να είναι ανοιχτα τα Σπίτια  αυτές της  μερες!Ελεος!!! :tickedoff:

Οπωs δεν υπαρχει νομοs που να ακινητοποιει τα παντα τετοιεs μερεs λχ  ταξι, τρενα, αεροπλανα, βαπορια ....ετσι και σ αυτην την τεσπα "ειδικοτητα"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.201
Πόντοι
46.232
αν και εγώ προσωπικά την Μ.Εβδομάδα δεν πηγαίνω , δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το σκεπτικό να μην είναι ανοικτά ???
να θυμίσω πως δεν γαμάμε μόνο Έλληνες(που δέν είναι όλοι 100 % χριστιανοί)υπάρχουν Αλβανοί , ρουμάνοι ρώσοι μαυροι  πάκια κλπ.....
άρα δουλειά θα έχουν 

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
απλα δειτε το...

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
κάνε νηστεία κ στο γαμήσι ρε φίλε Μ.Βδομάδα ........επιλογή σου ειναι ......
οι μούνες θέλουν λεφτά κ πούτσο ......

allk

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Κοίτα να δεις...κατ'αρχήν όπως πολύ σωστά είπες,το πάσχα για τους έλληνες είναι αυτή η μαλακία με τα δυναμιτάκια,τα αρνιά,τα τσουρέκια,κτλ όπως πολύ σωστά είπες...η ημέρα του πάσχα για τον έλληνα είναι να πάνε 5΄ πριν τις 12 για να ακούσουν τον παπά που θα πει "χριστός ανέστη",να φέρουν το "άγιο" φως στο σπίτι,να τσουγκρίσουν τα αυγά και να φάνε μαγειρίτσα,να ταβλιαστούν και την επόμενη μέρα να τσακίσουν το αρνί παρέα με το κοκορέτσι...και μέσα σ'αυτά είναι η τσικνοπέμπτη όπου τρώνε κρεατικά γιατί το επιβάλλει το έθιμο η καθαροδευτέρα που ο κόσμος τρώει νηστίσιμα,πάλι γιατί το επιβάλλει το έθιμο,και φυσικά η μεγαλοβδομάδα όπου πάλι επειδή το επιβάλλει το έθιμο,αλλά και η θρησκεία αυτή τη φορά,νηστεύουν από το κρέας....αλλά τρώνε σαλάτες με μπόλικη μαγιονέζα :jerking:

Με λίγα λόγια το 99% των ελλ. χρ. ορθ. είναι αυτοί που πάνε κάθε πάσχα και χριστούγεννα εκκλησία και αυτές τις "άγιες" (κατ'αυτών) μέρες τους πιάνει ο πόνος,....και το υπόλοιπο 1% είναι σκληροπυρηνικοί βαρεμένοι,που ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του "κυρίου'

Και κάτι άλλο....ο browser μου χρησιμοποιεί ορθογραφικό έλεγχο....και επειδή γράφω τις λέξεις "πάσχα" και "χριστούγεννα" το πρώτο γράμμα με μικρό,μου τις βγάζει λανθασμένες....οπότε φανταστείτε πόσο τους έχει βαρέσει η θρησκεία κατακέφαλα :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:argue:Φιλαράκο! Με λίγα λόγια!{Μέσα στην Εκκλησεια[ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ} και στο Μπουρδελο! Παιδια η Κοπελα τα[ ΚΑΝΕΙ ΟΛΛΑ!] Τη Ωραίος συνδυασμός?? Τη λες?? :idiot:

Ρε τυπε δεν ειναι ολοι οσοι κατοικουν στον ελλαδικο χωρο χριστιανοι! Για μερικους απο μας δε σημαινει τιποτα το "σημερον κρεμαται επι ξυλου". Τι δεν καταλαβαινεις?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε τυπε δεν ειναι ολοι οσοι κατοικουν στον ελλαδικο χωρο χριστιανοι! Για μερικους απο μας δε σημαινει τιποτα το "σημερον κρεμαται επι ξυλου". Τι δεν καταλαβαινεις?

Σωστος

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
κάνε νηστεία κ στο γαμήσι ρε φίλε Μ.Βδομάδα ........επιλογή σου ειναι ......
οι μούνες θέλουν λεφτά κ πούτσο ......
:hammer:Φιλαράκο! Με λίγα λόγια!{Μέσα στην Εκκλησεια![ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ] και στο Μπουρδελο!! Παιδια η Κοπελα,τα ΚΑΝΕΙ ΟΛΛΑ! Τη Ωραίος συνδυασμός?? Τη λες?? :rockon:

OP
OP
Ippotis69

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
:hammer:Φιλαράκο! Με λίγα λόγια!{Μέσα στην Εκκλησεια![ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ] και στο Μπουρδελο!! Παιδια η Κοπελα,τα ΚΑΝΕΙ ΟΛΛΑ! Τη Ωραίος συνδυασμός?? Τη λες?? :rockon:
[/quo :thumbsup Πιστεύω έστω η Ελληνίδες να σεβαστούνε αυτές της Αγ. Μέρες! Να έχουν κλειστά τα σπιτάκια τους! :rockon:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
To πρόβλημα σου Ιππότη παιδί μου , ποιό είναι τελικά?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom