Ρε τι έπαθα με σένα σήμερα...όλο αμφιβολίες μου βάζεις.γιατι? λεω τη σκληρη αληθεια χαχαχαχα
φανταζομαι οτι τη δικια σου την θελεις γι αυτο το σκεφτεσαι αν θα την κανεις τη λαδια ή οχι
ε αμα την κανεις κ με τη κουμπαρα... φυσικα κ προετοιμασου για το τι μπορει να ακολουθησει
δεν με λες η κουμπαρα κ η δικια σου ειναι φιλες? καλες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την άποψή σας παρακαλώ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα metso1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdelo-gentleman ή αλλιώς gentleman της πούτσας!
Γλομπεο-gentleman
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
bourdelo-gentleman ή αλλιώς gentleman της πούτσας!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Ενα και ενα κανουν δυο.
Αν τη θελεις τον τροπο θα τον βρης αν οχι παρε το επομενο λεωφορειο,εχη πολλα.
τώρα τελευταία τα λες καλά! Keep walking...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ρε τι έπαθα με σένα σήμερα...όλο αμφιβολίες μου βάζεις.
Φιλαρακο ....ορμα οσο ειναι καιροs
Και η ντροπη ....μιση τηs κουμπαροκαυλιτσαs και η αλλη μιση του κουμπαρου
Αs μοιραστουνε την ντροπη αναμεταξυ τουs
χιχιχιχι
βρε τωρα που παω να τον κανω καλο αγγελακι... να μετανοησει.. θα μου τον χαλασετε???
Σε παρακαλω ο καθενας στο τομεα του....
Ξερεις οτι για να υπαρχει καλο η κακο πρεπει να υπαρχει και το αντιθετο του..
Εσυ εισαι το "καλο" αρα να αφησεις το "κακο" ως εχει. Κινδυνευει η ισορροπια...
Περιεργως η απαντηση μου ισχυει και για το νεο θεμαKlain είσαι εκτός θέματος. Από το Νο 27 post και μετά είναι αυτά που κουβεντάζουμε σήμερα
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Θα γίνω καλός όταν πάρει πρωτάθλημα ο Βάζελος!!
Αν το καλοσκεφτείς ναι. Να μετανοιώνεις γι' αυτά που έκανες κι όχι γι' αυτά που δεν έκανες.Περιεργως η απαντηση μου ισχυει και για το νεο θεμα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γενικα θα συμφωνησω με την μπαιτ!αν η οικογενεια σου ειναι σημαντικη για σενα μη το κανεις... δε μπορω να καταλαβω γτ κανενας μας δε βαζει τον εαυτο του στην θεση του αλλου;δηλαδη αν μαθεις πως η γυναικα σου εκανε μια δυο φορες την λαδια θα ενιωθες καλα??δε το νομιζω...θελω να πιστευω πως η οικογενεια ειναι κατι πολυ σοβαρο κ ομορφο!και δε χαλαει για μια''κουμπαρα..''!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ρε τι έπαθα με σένα σήμερα...όλο αμφιβολίες μου βάζεις.
ε τοτε επρεπε να μας πεις... οτι θες να σου λεμε μονο οτι ολα οκ.. καντο κ μη σε νοιαζει... *P
μπορει να παιζουν τα εξης:
1. την εβαλε η γυναικα σου κ σε περνανε απο τεστακια... εχετε παντρευτει ή ακομη?
2. δεν την εβαλε η γυναικα σου κ οντως γουσταρει το γκομενακι.. μετα ομως κολλαει τα παιρνει που δεν την θελεις αλλο θεωρει οτι την κοροιδεψες κ τα τιναζει ολα σ τον αερα.. να ειμαστε απο καπου να βλεπουμε αν συμβει αυτο χαχα
3. γουσταρεις γουσταρει κανετε λιγο σεξακι κ αυτο ηταν.. ο καθενας στα σπιτια του μετα κ σαν να μην εγινε τπτις
κακουλη μηπως εχουμε αλλαξει ρολους?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μέχρι τώρα-παρά τη μικρή συμμετοχή- μπορώ να πω ότι οι απόψεις διίστανται (είδες avatar είμαι και μορφωμένος κι όχι χαζούλης όπως πιστεύεις).
Αρχιζω και σε βρισκω ρομαντικουλη και διστακτικουλη....
Πρεπει να το προλαβειs οσο ειναι στα αρχη ...στα πρωτα σταδια
Πρωτα παρε ενα depon....σκεψου το μονο 5 λεπτα και μετα ορμα
Μονο ετσι καταπολεμειται η ασθενεια αυτη
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το εχω βαλει σκοπο να σας κανω ολους αγγελακια μεχρι να φυγω απο δω
ο κακος θα μπει σε ανεργια mode χαχαχαχα
Στο 1 έχω να απαντήσω ουουου, εδώ και 22 χρόνια (είπαμε είμαι στα πρώτα ήντα). Το δεύτερο φοβάμαι, αλλά το τρίτο ΜΕ αρέσει.ε τοτε επρεπε να μας πεις... οτι θες να σου λεμε μονο οτι ολα οκ.. καντο κ μη σε νοιαζει... *P
1. την εβαλε η γυναικα σου κ σε περνανε απο τεστακια... εχετε παντρευτει ή ακομη?
2. δεν την εβαλε η γυναικα σου κ οντως γουσταρει το γκομενακι.. μετα ομως κολλαει τα παιρνει που δεν την θελεις αλλο θεωρει οτι την κοροιδεψες κ τα τιναζει ολα σ τον αερα.. να ειμαστε απο καπου να βλεπουμε αν συμβει αυτο χαχα
3. γουσταρεις γουσταρει κανετε λιγο σεξακι κ αυτο ηταν.. ο καθενας στα σπιτια του μετα κ σαν να μην εγινε τπτις
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
ε τοτε επρεπε να μας πεις... οτι θες να σου λεμε μονο οτι ολα οκ.. καντο κ μη σε νοιαζει... *P
ΠΟΤΕ γλυκειά μου, απλώς τώρα τελευταία αντιμετωπίζω πολλά και κρατάω το "φαρμάκι" μου για άλλους, άσε που οι "συμπάθειές" μου στο site δεν είναι μέσα...
Μέχρι τώρα-παρά τη μικρή συμμετοχή- μπορώ να πω ότι οι απόψεις διίστανται (είδες avatar είμαι και μορφωμένος κι όχι χαζούλης όπως πιστεύεις).
Δε πιστεψα ποτε οτι εισαι χαζουλης, ενας λογικος ανθρωπος εισαι.
Με ειλικρινια θα σου απαντησω ομως και με καλη διαθεση, απλα εισαι λιγο χεστακος.
Το σκεφτεσαι πολυ για να το κανεις και δυστυχως αυτα τα πραγματα γινονται στη στιγμη γιατι μετα πουφ ξεφουσκωσε. Αν δεν εισαι σιγουρος γι'αυτο μην το κανεις παρε τη γυναικα σου και καντε καλυτερο σεξ απ'οτι θα εκανες με την κουμπαρα.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
22 χρονια ε//????πωπωωω....εγω σου απαντησα πιο πισω..αλλα τωρα που διαβασα κ τα 22χρονια επειμενω περισοοτερο...Στο 1 έχω να απαντήσω ουουου, εδώ και 22 χρόνια (είπαμε είμαι στα πρώτα ήντα). Το δεύτερο φοβάμαι, αλλά το τρίτο ΜΕ αρέσει.
Avatar, δεν το σκέφτομαιο εδώ και καιρό! Μόλις χθες ξεκίνησε όλη η φάση.Δε πιστεψα ποτε οτι εισαι χαζουλης, ενας λογικος ανθρωπος εισαι.
Με ειλικρινια θα σου απαντησω ομως και με καλη διαθεση, απλα εισαι λιγο χεστακος.
Το σκεφτεσαι πολυ για να το κανεις και δυστυχως αυτα τα πραγματα γινονται στη στιγμη γιατι μετα πουφ ξεφουσκωσε. Αν δεν εισαι σιγουρος γι'αυτο μην το κανεις παρε τη γυναικα σου και καντε καλυτερο σεξ απ'οτι θα εκανες με την κουμπαρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις