You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την άποψή σας παρακαλώ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα metso1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγιναν πράματα και θάματα. Δεν λέω, κανά-δυό φορές τις έκανα τις "λαδιές" μου και στο παρελθόν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Όπως όλοι γνωρίζετε!!! είμαι στην ηλικία των πρώτων -ήντα. Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια...προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Απ τη μια σκέφτομαι ότι εντάξει να την κάνω άλλη μία φορά. Αλλά αν γίνει κάτι και μας μάθουν; Δεν θα ξέρω που να πάω να κρυφτώ. Απ την άλλη πως να απορρίψεις κάτι τέτοιο; Ξαναρωτώ: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πάσα συμβουλή θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.
H Π Ε Ι Ρ Α μου με τη κουμπάρα, λέει:
Just do it.
Αποκλείεται η κουμπάρα να μιλήσει.
Γιατί αν μιλήσει, αυτομάτως γίνεται πουτάνα.
Πρόσεξε μόνο μη μιλήσεις εσύ.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Kαλο σου απογευμα και θυμισου δεν εισαι στο καναλι τηs....εκκλησιαsΌλοι κύριοι είμαστε. Όπως και να 'χει τώρα θα την κάνω. Φίλοι και συναγωνιστές evilplasma, avatar, bitemeIaMfresh, life97 και λοιποί σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό απόγευμα.
ουτε στο...parea.....netlove.....amore
be a man
perpetouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
τελικά την έκανες την λαδιά;
Είναι όμως πολύ ωραίο νιμού με τα κόμπλεξ της όπως δείχνουν τα -- της. Είναι με λίγα λόγια η γκόμενα που σε ανάβω αλλά δε σε σβήνω!
Την συνάντησα τις προάλλες τυχαία μετά απο 2 χρόνια και είπαμε να πάμε για πότο οπού παλί έπαιξε μπαλαμούτι μέσα στο αμάξι (μόνο φιλιά κτλ) και δε ξέρω τώρα τι να κάνω... Λέω μπορεί να έχει αλλάξει τη στάση της ως προς το θέμα σεξ και να της κολλήσω και πάλι... Απ' την άλλη δε μπορώ να ξανααντέξω όλες τις δοκιμάσιες που πέρασα με αυτήν αν τελίκα συνεχίζει να έχει τα ίδια κουσούρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας?
Οσο σε παίρνει ΧΑΛΑΡΑ... κράτα την καβάτζα για πίπες ;)
Σωστος ο συναγωνηστης και απο την αρχη ξεκαθαρισε την θεση σου για αυτο δεν ειναι κακο καποιες φορες συνευρεσης για να φυγει το stress το αγχος και γενικα η καθημερινοτητα με εναν ωραιο πηδουλο με την κουμπαρα και στους δυο καλο θα κανει ;) ;) ;)H Π Ε Ι Ρ Α μου με τη κουμπάρα, λέει:
Just do it.
Αποκλείεται η κουμπάρα να μιλήσει.
Γιατί αν μιλήσει, αυτομάτως γίνεται πουτάνα.
Πρόσεξε μόνο μη μιλήσεις εσύ.
Συναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα.
.......................
Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα.
.......................
αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα.
.......................
Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Κρίμα είναι τέτοιο "ψημένο" μουνί να το φάει κάποιος άλλος. Δεν είναι καλύτερα να μείνει στην οικογένεια?
αυτες μεγαλε ειναι καβατσες ..
σαν τη λιρα αγγλιας τις φυλας για δυσκολες εποχες.
Εχει πεσει η λιρα αγγλιας κατα πολυ.. δε λεει μια πλεον.
μονο χρυσες λιριτσες... ;)
Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια... προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα την είχα ΗΔΗ καρφώσει μέσα σε καμιά τουαλέτα του club ή στο πάρκιγκ... τέσπα, αφού σου κωλοτρίβεται κ πάει γυρεύοντας... πάρε τις όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κ ξεπάτωσέ την στο γαμήσι σε κανένα καυλό ξενοδοχείο ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
τετοιυ ειδος χρυσος δεν πεφτη ποτε...Εχει πεσει η λιρα αγγλιας κατα πολυ.. δε λεει μια πλεον.
μονο χρυσες λιριτσες... ;)
η καβατζα εινε καβατζα για τα δυσκολα... που σιγουρα θα εθρουνε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αρχηγε ο κουμπαρος την κουμπαρα 3 φορες την βδομαδαΣυναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγιναν πράματα και θάματα. Δεν λέω, κανά-δυό φορές τις έκανα τις "λαδιές" μου και στο παρελθόν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Όπως όλοι γνωρίζετε!!! είμαι στην ηλικία των πρώτων -ήντα. Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια...προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Απ τη μια σκέφτομαι ότι εντάξει να την κάνω άλλη μία φορά. Αλλά αν γίνει κάτι και μας μάθουν; Δεν θα ξέρω που να πάω να κρυφτώ. Απ την άλλη πως να απορρίψεις κάτι τέτοιο; Ξαναρωτώ: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πάσα συμβουλή θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.
ορμα!
φατην!
Συναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγιναν πράματα και θάματα. Δεν λέω, κανά-δυό φορές τις έκανα τις "λαδιές" μου και στο παρελθόν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Όπως όλοι γνωρίζετε!!! είμαι στην ηλικία των πρώτων -ήντα. Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια...προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Απ τη μια σκέφτομαι ότι εντάξει να την κάνω άλλη μία φορά. Αλλά αν γίνει κάτι και μας μάθουν; Δεν θα ξέρω που να πάω να κρυφτώ. Απ την άλλη πως να απορρίψεις κάτι τέτοιο; Ξαναρωτώ: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πάσα συμβουλή θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.
Αν δεν υπαρχουν στην μεση παιδια γατια σκυλια και τετοιες μ@λ@κιες τοτε αντε με το καλο!!!
Και μετα αν σε βρουν το καλυτερο ειναι να παραδεχτεις πως ηταν λαθος.
Και ολα καλα!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Μεγαλε.....να μεινει στην οικογενεια....που να τρεχειs τωρα στα οξωτερικα??
Φατην κανονικα....Ενδυναμωνει τουs θεσμουs....διατηρει την οικογενεια ενωμενη!!!!!!!!Θα το κανειs που θα το κανειs....αs ειναι με καποια που θα την ξερειs
Φατην κανονικα....Ενδυναμωνει τουs θεσμουs....διατηρει την οικογενεια ενωμενη!!!!!!!!Θα το κανειs που θα το κανειs....αs ειναι με καποια που θα την ξερειs
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος ο τυπος!Μεγαλε.....να μεινει στην οικογενεια....που να τρεχειs τωρα στα οξωτερικα??
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει η φάση...Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια σε φοιτητικη εκδρομή στη μύκονο 1 ωραίο νιμού με το οποίο πέρασα σχετικά καλά για 2 μήνες!Γιατί σχετικά?Στα ++ της ήταν η πολύ ωραία εμφάνιση που αγγιζε το 9/10 στη δικιά μου κλίμακα και είναι ακόμη η πιο όμορφη γκόμενα που είχα ποτέ,ότι ήταν ώριμη/σοβαρή σχετικά κοπέλα.Επιπλέον έκανε ωραίες πίπες...
Στα -- ήταν η ολική άρνηση της ως προς το σεξ κάτι που καταντούσε ανυπόφορο όσο περνούσαν οι βδομάδες καθώς ξεκινούσε όλη η φάση με πίπες κτλ αλλά έμενε στάσιμη η φάση εκεί και έγω κόντευα να πεθάνω απτη κάβλα!Μάλιστα σε μία φάση θυμάμαι της είχα πει την φράση:"Καλύτερα την παίζω μόνος μου"!Το θεωρούσα γελείο να θες να είσαι με μία ώριμη κοπέλα(μεγαλύτερη απο μένα)και να τελειωνείς για 2 μήνες με το χέρι και οχι πάντα...Επιπλέον δε ξέρει να ντύνεται(η γιαγιά μου ντίνεται πιο ωραία και θυληκοπρεπώς απο αυτήν)...Είναι όμως πολύ ωραίο νιμού με τα κόμπλεξ της όπως δείχνουν τα -- της.Είναι με λίγα λόγια η γκόμενα που σε ανάβω αλλά δε σε σβήνω!
Την συνάντησα τις προάλλες τυχαία μετά απο 2 χρόνια και είπαμε να πάμε για πότο οπού παλί έπαιξε μπαλαμούτι μέσα στο αμάξι(μόνο φιλιά κτλ) και δε ξέρω τώρα τι να κάνω...Λέω μπορεί να έχει αλλάξει τη στάση της ως προς το θέμα σεξ και να της κολλήσω και πάλι...Απτην άλλη δε μπορώ να ξανααντέξω όλες τις δοκιμάσιες που πέρασα με αυτήν αν τελίκα συνεχίζει να έχει τα ίδια κουσούρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας?
Βουρ στον πατσα....
Δεν μπορει μετα απο τοσα χρονια θα εχει βελτιωθει....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις