Νέα

Την άποψή σας παρακαλώ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα metso1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
το κουβαδακι της και σε αλλη παραλια.........

η αγαμητη γυναικα γενιεται για να γαμαει τα νευρα των αλλων !
ουστ βρωμοσκυλο! 

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πω βρε παιδι μου... Αμα σε καυλωνει τοσο η κοπελα, απλα ξαναδοκιμασε για μια ΜΟΝΟ φορα ακομη. Τι εχεις να χασεις; Μπορει στα 2 αυτα χρονια να αλλαξε και να κανει και καμα σουτρα. Το πολυ πολυ μια μαλακια παραπανω. Τι ειχες τι εχασες ;)
  :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μη νομίζετε ότι όλες οι γυναίκες ψοφάνε να γαμηθούν από τα αντράκια.Υπάρχουνε και γυναίκες που δεν μπορούν να αντέξουνε την εισβολή του πέους, για πολλούς και διάφορους λόγους.Μπορεί μια τέτοια γυναίκα να είναι η λεγάμενη. Μπορεί ακόμα να είχε κάποια τραυματική εμπειρία κατά την πρώτη της δοκιμή και δεν θέλει τώρα να ακούσει ξανά για κάτι τέτοιο.
την εισβολη του πεους?ελεος πιπες ηξερε τα αλλα δεν..?επρεπε να δει το λογο ο φιλος αλλα κοπελα να παιρνει πιπα και να μην το κανει δεν το χω ξαναδει?εχω ακουσει το αντιθετο...να μην παιρνουν πιπα αλλα απο κοκο οκ...(φτου φτου μακρια απο μας).γιαρρακ εσενα εισβαλλει το πεος κοπελα μου?ελεος τι ειναι αυτα που λες....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μπράβο της γυναίκας. Φαίνεται να είναι δυναμική γυναίκα για να αντέχει στον πειρασμό του σεξ. Σου έψησε το ψάρι στα χείλη, που λέγει λόγος. Σε πήγαινε στη βρύση διψασμένο και σε γύριζε άποτο. Σου άλλαξε τα φώτα. Σου γύρισε  τον αδόξαστο, κατά μια άλλη έκφραση. Κι εσύ,παιδάκι μου, πείσμα που το `χεις;; Σώνει και καλά να την πηδήξεις.Αφού δεν θέλει η γυναίκα τι να κάνουμε; Άντε, μαλακίσου τώρα να σου περάσει η καύλα....

Οντως μπορει να ειναι πιο ξενερωτη ακομα και απο εσενα, αλλα τουλαχιστον αντι να γραφει τον πονο της στο bourdela.com κανει και μια πιπα να περασει η ωρα.

Εσυ εκει, με το λακη ( οχι τον χρηστη του site, τον "δαχτυλακη" λεω ) παρεα να γραφεις posts μπας και σε παρουμε στα σοβαρα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε κάτι μου θυμίζει  :grin:
είχα γράψει παλιότερα για μια πρώην, ωραίες πίπες, τον έβαζε μέσα μπρος-πίσω όλα καλά δεν έχω παράπονο, αλλά ντρεπόταν να τελειώσει.
η ντροπή ήταν ψυχολογικό πρόβλημα!
πήγαινε σε ψυχολόγους, γύριζε χειρότερη και με καινούριο βιβλίο ψυχολογίας παραμάσχαλα!
της έπιασα κουβέντα, προσπάθησα να βοηθήσω όπως μπορώ απο την μεριά μου.

οχι απλά δεν είδα προκοπή, κόντεψε να τρελάνει και εμένα!
αν αποφασίσεις να μείνεις μαζί της, θες να βοηθήσεις και αν παίζει ψυχολογικό να είσαι προετοιμασμένος για όλα.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγιναν πράματα και θάματα. Δεν λέω, κανά-δυό φορές τις έκανα τις "λαδιές" μου και στο παρελθόν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Όπως όλοι γνωρίζετε!!! είμαι στην ηλικία των πρώτων -ήντα. Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια...προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Απ τη μια σκέφτομαι ότι εντάξει να την κάνω άλλη μία φορά. Αλλά αν γίνει κάτι και μας μάθουν; Δεν θα ξέρω που να πάω να κρυφτώ. Απ την άλλη πως να απορρίψεις κάτι τέτοιο; Ξαναρωτώ: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πάσα συμβουλή θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Συναγωνιστές είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγιναν πράματα και θάματα. Δεν λέω, κανά-δυό φορές τις έκανα τις "λαδιές" μου και στο παρελθόν αλλά εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Όπως όλοι γνωρίζετε!!! είμαι στην ηλικία των πρώτων -ήντα. Την Παρασκευή το βράδυ, είχαμε βγει με μεγάλη παρέα με τις γυναίκες μας. Πήγαμε φάγαμε και μετά σε club. Εκεί πάνω στην αναμπουμπούλα, μου την "έπεσε" η...κουμπάρα. Βέβαια λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε, αλλά την επόμενη έλαβα τηλεφώνημα. Απάντησα ήξεις-αφήξεις. Δεν ήθελα ούτε να ενδώσω, ούτε να απορρίψω τέτοια...προσφορά. Η εν λόγω κυρία είναι καλοβαλμένη, λίγο μετά τα 30. Από τότε αναρωτιέμαι. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Απ τη μια σκέφτομαι ότι εντάξει να την κάνω άλλη μία φορά. Αλλά αν γίνει κάτι και μας μάθουν; Δεν θα ξέρω που να πάω να κρυφτώ. Απ την άλλη πως να απορρίψεις κάτι τέτοιο; Ξαναρωτώ: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πάσα συμβουλή θα εξεταστεί με τη δέουσα προσοχή.

δλδ θελεις αλλα φοβασαι μην μαθευτει?

ωραιοι ειστε...

πανευκολα το απορριπτεις.. αλλα επειδη δε θελεις βρισκεις δικαιολογιες...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
δλδ θελεις αλλα φοβασαι μην μαθευτει?

ωραιοι ειστε...

πανευκολα το απορριπτεις.. αλλα επειδη δε θελεις βρισκεις δικαιολογιες...
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

algida

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα εν στενώ, μη μπλέξεις.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Πρώτα πεθαίνει ο άνθρωπος και μετά η συνήθεια! Θα σε χτικιάσει πάλι!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πρώτα πεθαίνει ο άνθρωπος και μετά η συνήθεια! Θα σε χτικιάσει πάλι!
Λοιπόν: σήμερα ή εσείς το παίζετε Πυθείες ή εγώ δεν ξύπνησα καλά και δεν καταλαβαίνω . Τι εννοείς θα με χτικιάσει και μάλιστα πάλι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

τι δεν καταλαβες?

εσυ εχεις συντροφο αυτη εχει συντροφο εσεις οι 2 ειστε κ κουμπαροι κ ολοι ξερετε ο ενας τον αλλο
αυτη στην επεσε.. εσυ το θελεις αλλα φοβασαι μη μαθευτει (εδω παει το ωραιοι ειστε.. ειρωνικα το ειπα)

το μονο που σε απασχολει ειναι να μη μαθευτει οχι οτι θα κανεις την λαδια... γιατι αν οχι πολυ ευκολα θα την απερριπτες κ δεν θα τ αφηνες να αιωρειται...

οποτε πρεπει να σου βρουμε λυσεις για να μην το μαθει κανεις.............

Λοιπόν: σήμερα ή εσείς το παίζετε Πυθείες ή εγώ δεν ξύπνησα καλά και δεν καταλαβαίνω . Τι εννοείς θα με χτικιάσει και μάλιστα πάλι;

ο κακουλης μαλλον απαντησε στο αρχικο ποστ του τοπικ :P

algida

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνεις και θέλεις να μπλέξεις με τη κουμπάρα; :headbang: Άστο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885

Πάλι τα ίδια θα κάνει η γκόμενα, πάλι ντεκαβλέ καταστάσεις, πάλι σπασαρχιδιές και μαλακίες θα κάνει! Το χω πάθει και. Υστερα από μεγάλη "πείνα" ο άνθρωπος θυμάται μόνο τα καλά του/της πρώην συντρόφου του και όταν τελικά τα ξαναλένε κτλ κτλ τότε θυμούνται και οι δυο για ποιό λόγο χωρήσανε!!  :2funny: :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
τι δεν καταλαβες?

εσυ εχεις συντροφο αυτη εχει συντροφο εσεις οι 2 ειστε κ κουμπαροι κ ολοι ξερετε ο ενας τον αλλο
αυτη στην επεσε.. εσυ το θελεις αλλα φοβασαι μη μαθευτει (εδω παει το ωραιοι ειστε.. ειρωνικα το ειπα)

το μονο που σε απασχολει ειναι να μη μαθευτει οχι οτι θα κανεις την λαδια... γιατι αν οχι πολυ ευκολα θα την απερριπτες κ δεν θα τ αφηνες να αιωρειται...

Νομίζω ότι μάλλον δεν ήμουν σαφής. Το δίλλημά μου είναι: να την κάνω ΞΑΝΑ ή όχι;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
τι δεν καταλαβες?

Ετσι! Μόνος εσύ με καταλαβαίνεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Νομίζω ότι μάλλον δεν ήμουν σαφής. Το δίλλημά μου είναι: να την κάνω ΞΑΝΑ ή όχι;

κ μονο που το σκεφτεσαι *P

σοβαρα.. το  να την κανεις ξανα ορ νοτ δεν μπορουμε να στο απαντησουμε (δλδ θα πεταχτουν διαφοροι κ θα σου πουνε καντο κ μην το σκεφτεσαι ολες ειναι ετσι κ αλλιως κ αλλιωτικα κ τετοια παρομοια που λενε σε τετοιες περιπτωσεις) εσυ το ξερεις... παιζεις με τη φλογα παντως... οποτε σκεψου τι ειναι πιο σημαντικο για σενα, τι θελεις πραγματικα.. κ αν βασταει η καρδια σου να το κανεις ακομη με τη κουμπαρα σας.. προετοιμασου για τις συνεπειες ..

Ετσι! Μόνος εσύ με καταλαβαίνεις!

εχουμε αλλη επικοινωνια μεταξυ μας εδω στα συννεφα κ τα ταρταρα... :crazy:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
κ μονο που το σκεφτεσαι *P

σοβαρα.. το  να την κανεις ξανα ορ νοτ δεν μπορουμε να στο απαντησουμε (δλδ θα πεταχτουν διαφοροι κ θα σου πουνε καντο κ μην το σκεφτεσαι ολες ειναι ετσι κ αλλιως κ αλλιωτικα κ τετοια παρομοια που λενε σε τετοιες περιπτωσεις) εσυ το ξερεις... παιζεις με τη φλογα παντως... οποτε σκεψου τι ειναι πιο σημαντικο για σενα, τι θελεις πραγματικα.. κ αν βασταει η καρδια σου να το κανεις ακομη με τη κουμπαρα σας.. ετοιμασου για τις συνεπειες ..

εχουμε αλλη επικοινωνια μεταξυ μας εδω στα συννεφα κ τα ταρταρα... :crazy:

ετσι είναι: Hades dreams Heaven...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο...
Αν με πιανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom