Νέα

Τιμολόγηση ερωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου αρέσει η προσέγγισή σου όμως με αυτή τη λογική γιατί να πάει κανείς σε μπουρδέλο. Εφόσον απότερος στόχος σε όλες τις περιπτώσεις είναι η "ανακούφιση" όπως πολύ γλαφυρά ορίζεις, γιατί να μη κάτσει κανείς να την παίξει απλά σπίτι του; Πιο φθηνά σε χρόνο και χρήμα θα του βγει.
Konsul+kali+i+malakia.jpg

ειναι θεμα προσεγγισης φιλε για μας τους διεθνιστες αναρχικους......το λεει και το συνθημα..... :2funny:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Επιτρεψτε μου να παραθεσω και εγω την αποψη μου...

Κατ αρχην στη Γερμανια η ποιοτητα των υπηρεσιων δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Σε περιβαλλον κατωτερο του μεσου ελληνικου στουντιο,με 50Ε σε ξεπετανε,κατα κανονα ετσι ειναι,λιγο μαλακια,τυπικη πιπα,λες και εχουν εκπαιδευτει ολες να κανουν τα ιδια,και ενα νεροβραστο γαμησι,μερικες φορες με περιορισμενο αριθμο στασεων.Στην Ελλαδα,υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα ξεπετας,αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα με 50Ε να σε στειλουν στα ουρανια.Στη Γερμανια ειναι ολο αξιοπιστια,σταθεροτητα στις υπηρεσιες,ευγενεια και τηρηση των κανονων.Και επειδη ειναι και απειρες σε αριθμο οι κοπελες,ξερουν οτι πιθανοτατα ετσι κι αλλιως δε θα ξαναπας,αρα δεν πολυκαιγονται να δωσουν το κατι παραπανω.

Επειτα,κατα τη γνωμη μου,γενικα στη ζωη ο καθενας πλαθει για τον εαυτο του τη φαντασιωση-ψευδαισθηση που τον κανει να αισθανεται καλυτερα και πιο ανετα.Γι αυτο για καποιος το περιβαλλον του μπουρδελου ειναι αποδεκτο,ενω αλλοι θελουν λιγη καθαριοτητα και γκλαμουρια παραπανω,για πρακτικους αλλα και 'ιδεολογικους' λογους,βλεπε στουντιο.

Επισης διαφωνω απολυτα με την αποψη οτι πληρωνεις την ανακουφιση,ανακουφιση βρισκεις και με το παλαμιδι σου...Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο το να φευγεις απο το δελο/στουντιο αφραγκος,ξεγκαβλωτος,και εχοντας την αισθηση οτι πηδηξες ενα κομοδινο.Για μενα πληρωνεις την εμπειρια,αλλοτε αξιζει,αλλοτε οχι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου το μουνι στην Ελλαδα ειναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, αξιζει να ζει κανεις στην Ελλαδα μονο και μονο για αυτον το λογο!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.291
Πόντοι
46.232
Ωραιο θεματακι για συζητησουλα!

Το 20ρικο κατα κυριο λογο που δινει καποιος σε ενα μπουρδελο ειναι (για μενα παντα) υπερβολικο καποιες φορες οταν μπορεις να περασεις καλα και με 10 ευραιους μονο.

Για Στουντιοκαταστασεις ειναι σκετη απαταιωνια πιστευω καθως η πληοψηφεια των ταμαχιων ειναι ξετατατζουδες.

Σωστη δουλεια γινεται ΜΟΝΟ στα Μασαζιδικα που με 60-80 ευραιους καθαρισες ΑΨΟΓΑ!
;) ;)σωστος ο μιλφοκυνηγος.....

Επισκέπτης
Τυποι μου το μουνι στην Ελλαδα ειναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, αξιζει να ζει κανεις στην Ελλαδα μονο και μονο για αυτον το λογο!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισης διαφωνω απολυτα με την αποψη οτι πληρωνεις την ανακουφιση,ανακουφιση βρισκεις και με το παλαμιδι σου...Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο το να φευγεις απο το δελο/στουντιο αφραγκος,ξεγκαβλωτος,και εχοντας την αισθηση οτι πηδηξες ενα κομοδινο.Για μενα πληρωνεις την εμπειρια,αλλοτε αξιζει,αλλοτε οχι.

Σε αυτο παλι θα διαφωνησω. Εγω παω στο μπουρδελο γιατι δεν γουσταρω να το κανω μονος μου πλεον καθολου, ουτε μια φορα. Με χαλαει ψυχολογικα η μαλακια ρε παιδι μου, πως να το πω! Ικανοποιηση λοιπον για μενα ειναι οταν φευγω απο το μπουρδελο και εχω τελειωσει με επαφη, το αν ηταν καλο το σεξ περναει σε δευτερη μοιρα στο μυαλο μου.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Σε αυτο παλι θα διαφωνησω. Εγω παω στο μπουρδελο γιατι δεν γουσταρω να το κανω μονος μου πλεον καθολου, ουτε μια φορα. Με χαλαει ψυχολογικα η μαλακια ρε παιδι μου, πως να το πω! Ικανοποιηση λοιπον για μενα ειναι οταν φευγω απο το μπουρδελο και εχω τελειωσει με επαφη, το αν ηταν καλο το σεξ περναει σε δευτερη μοιρα στο μυαλο μου.  :sunglasses:
Εγώ πάλι, αν φύγω από το μπουρδέλο και έχει παιχτεί καλό γαμήσι, το σκέφτομαι μετά σπίτι, φτιάχνομαι και τραβώ μαλακία...

Επισκέπτης
Εγώ πάλι, αν φύγω από το μπουρδέλο και έχει παιχτεί καλό γαμήσι, το σκέφτομαι μετά σπίτι, φτιάχνομαι και τραβώ μαλακία...

Το 2011 δεν εχω τελειωσει μονος μου ουτε μια φορα κανοντας σεξ 3 φορες τη βδομαδα.  :sunglasses:  Βεβαια παιζει ρολο και η ηλικια νομιζω, ειμαι 33. Στα 25 μου δεν ξερω αν θα μπορουσα να μεινω αμαλακιστος με αυτη τη συχνοτητα σεξ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σωστοτατος !!!!!!

Επισκέπτης
Το 2011 δεν εχω τελειωσει μονος μου ουτε μια φορα κανοντας σεξ 3 φορες τη βδομαδα.  :sunglasses:  Βεβαια παιζει ρολο και η ηλικια νομιζω, ειμαι 33. Στα 25 μου δεν ξερω αν θα μπορουσα να μεινω αμαλακιστος με αυτη τη συχνοτητα σεξ.
Περίπου την ίδια συχνότητα σεξ έχω κι εγώ και τυγχάνει πολλές φορές να βαράω μαλακία πριν και μετά το πήδημα.
Είμαι 31. Θα σου πω σε δυο χρόνια αν εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο ;)

Επισκέπτης
Περίπου την ίδια συχνότητα σεξ έχω κι εγώ και τυγχάνει πολλές φορές να βαράω μαλακία πριν και μετά το πήδημα.
Είμαι 31. Θα σου πω σε δυο χρόνια αν εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο ;)

Χαχα!  Μπα, εσυ μαλλον εισαι ονομα και πραμα...   :2funny:

Επισκέπτης
Χαχα!  Μπα, εσυ μαλλον εισαι ονομα και πραμα...  :2funny:
Μέχρι να τον κάψω φίλε και να γλιτώσει η τσέπη μου  :2funny:
Πάντως, δεν τραβάω μαλακία με τον τρόπο που τραβούσα έφηβος ας πούμε. Όταν έχω διάθεση αρκούν τρεις τέσσερις παλινδρομήσεις για να έρθει η ανακούφιση. Σαν να βρίσκεται ήδη το σπέρμα στο κεφάλι και παλεύει να βρει διέξοδο ένα πράμα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σε αυτο θα μου επιτρεψεις να διατηρησω καποιες επιφυλλαξεις....

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Οπως κάποιος συναγωνιστής είπε παλιότερα δεν πληρώνουμε για το γαμήσι. Πληρώνουμε για να μπορούμε να φεύγουμε ή να φεύγουνε μετά. Έτσι καθορίζονται και οι τιμές: μπαζάκι απο οίκο 10 ευρώ, μουνάρα call girl 200 ευρώ. :sunglasses:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οπως κάποιος συναγωνιστής είπε παλιότερα δεν πληρώνουμε για το γαμήσι. Πληρώνουμε για να μπορούμε να φεύγουμε ή να φεύγουνε μετά.

Ηταν + ατακα σε καποια ταινια αυτη ! ! :dancing:
Την πουτανα δεν την πληρωνεις για να τη γαμησεις,
αλλα για να φυγει αμεσως μετα το  :knockinb:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Σε σχέση με το εξωτερικό οι τιμές στην Ελλάδα μιά χαρά είναι,παράπονο μην έχουμε.Ο κανόνας βέβαια του 'ό'τι πληρώνεις παίρνεις' πολλές φορές θα έλεγα ότι δεν ισχύει (μπορεί να πληρώσεις τα κέρατα σου και να ξενερώσεις τη ζωή σου όπως μπορείς με το μίνιμουμ ποσό να βγάλεις καλά γούστα,στα πλαίσια του λογικού).

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καμια σχεση δεν εχει η ψυχικη ικανοποιηση του να τελειωνεις μεσα σε μουνι με τη μαλακυνση εγκεφαλου που προκαλει το να τελειωνεις μεσα στο χερι σου. Μα καμια ομως!

Μα εγω δε μίλησα για ψυχική ικανοποίηση.
Μίλησα για ορμονική ορμή και τη μεταβολή που φέρνει σ' αυτήν η εκσπερμάτωση.

Εννοείς ότι το γαμήσι στο μπουρδέλο σου δίνει ψυχική ικανοποίηση?
Με άλλους να περιμένουν στο σαλόνι, τη γκόμενα να θέλει να σε ξεπετάξει για να πάει στο επόμενο εικοσάρικο, και να αισθάνεσαι (μετά) ότι θέλεις να πας για ολική αποστείρωση γιατί έχεις έρθει σε επαφή με σημεία που έχει έρθει σε επαφή ένας ολόκληρος λόχος πριν από σένα?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Την πουτανα δεν την πληρωνεις για να τη γαμησεις,
αλλα για να φυγει αμεσως μετα

Και όπως κάποιος σοφός έλεγε, η μεγαλύτερη εφεύρεση της ανθρωπότητας δεν έχει γίνει ακόμα:

Είναι το κουμπί.
Το κουμπί (μπουτόν) που υπάρχει δίπλα στο κρεβάτι, και το οποίο το πατάς μετά το γαμήσι, και η γκόμενα "παφ" εξαφανίζεται.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το κουμπί μπουτόν αυτπάρχει στα μπουρδέλα.. ή μάλλον εκεί εξαφανίζονται χωρίς το κουμπί.. Επομένως υπάρχουν λύσεις παδιά...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το κουμπί μπουτόν αυτπάρχει στα μπουρδέλα.. ή μάλλον εκεί εξαφανίζονται χωρίς το κουμπί.. Επομένως υπάρχουν λύσεις παδιά...

Δεν είναι η αυθεντική εφεύρεση αυτό, αλλά δουλεύει.
Γι' αυτό και τη χρησιμοποιούμε.

Υποκατάστατο είναι, μας βολεύει όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom