Επιτρεψτε μου να παραθεσω και εγω την αποψη μου...
Κατ αρχην στη Γερμανια η ποιοτητα των υπηρεσιων δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Σε περιβαλλον κατωτερο του μεσου ελληνικου στουντιο,με 50Ε σε ξεπετανε,κατα κανονα ετσι ειναι,λιγο μαλακια,τυπικη πιπα,λες και εχουν εκπαιδευτει ολες να κανουν τα ιδια,και ενα νεροβραστο γαμησι,μερικες φορες με περιορισμενο αριθμο στασεων.Στην Ελλαδα,υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα ξεπετας,αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα με 50Ε να σε στειλουν στα ουρανια.Στη Γερμανια ειναι ολο αξιοπιστια,σταθεροτητα στις υπηρεσιες,ευγενεια και τηρηση των κανονων.Και επειδη ειναι και απειρες σε αριθμο οι κοπελες,ξερουν οτι πιθανοτατα ετσι κι αλλιως δε θα ξαναπας,αρα δεν πολυκαιγονται να δωσουν το κατι παραπανω.
Επειτα,κατα τη γνωμη μου,γενικα στη ζωη ο καθενας πλαθει για τον εαυτο του τη φαντασιωση-ψευδαισθηση που τον κανει να αισθανεται καλυτερα και πιο ανετα.Γι αυτο για καποιος το περιβαλλον του μπουρδελου ειναι αποδεκτο,ενω αλλοι θελουν λιγη καθαριοτητα και γκλαμουρια παραπανω,για πρακτικους αλλα και 'ιδεολογικους' λογους,βλεπε στουντιο.
Επισης διαφωνω απολυτα με την αποψη οτι πληρωνεις την ανακουφιση,ανακουφιση βρισκεις και με το παλαμιδι σου...Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο το να φευγεις απο το δελο/στουντιο αφραγκος,ξεγκαβλωτος,και εχοντας την αισθηση οτι πηδηξες ενα κομοδινο.Για μενα πληρωνεις την εμπειρια,αλλοτε αξιζει,αλλοτε οχι.