γεια σας. ειναι το πρωτο θεμα που βαζω και θελω λιγη κατανοηση. οσο και αν εχω ψαξει δεν βρηκα κατι σχετικο. ξερεις μηπως κανενα τροπο να μπορεις να δεις ποιος σου κανει αναπαντητες ή σε παιρνει απο αποκρυψη. ξερω ακουγεται λιγο χαζο και μαλλον δεν υπαρχει αλλα ποτε δεν ξερεις. σπασανε τα νευρα μου εχθες το βραδυ και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε πολλους. αλλα μπορει(σχεδον σιγουρα) και καποιοι απο εδω να το κανουν....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τηλεφωνικές κλήσεις με απόκρυψη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolg15
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πρέπει να ζητήσεις από τον πάροχο να σου παρακολουθήσει τα εισερχόμενα τηλεφωνήματα. Αυτός μπορεί να το κάνει αλλά για να παρεις τα στοιχεία ενδέχεται να θέλεις εισαγγελική παραγγελία. Το ενδεχόμενο είναι λόγω του Νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (Τώρα αν πείς ότι ο Νόμος αυτός προστατεύει τον κάθε καρχηδόνιο που σε παίρνει τηλέφωνο μες την άγρια νύχτα ενώ εσένα που σου κάνει τα νεύρα παρτάλια όχι... τι να πώ?)γεια σας. ειναι το πρωτο θεμα που βαζω και θελω λιγη κατανοηση. οσο και αν εχω ψαξει δεν βρηκα κατι σχετικο. ξερεις μηπως κανενα τροπο να μπορεις να δεις ποιος σου κανει αναπαντητες ή σε παιρνει απο αποκρυψη. ξερω ακουγεται λιγο χαζο και μαλλον δεν υπαρχει αλλα ποτε δεν ξερεις. σπασανε τα νευρα μου εχθες το βραδυ και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε πολλους. αλλα μπορει(σχεδον σιγουρα) και καποιοι απο εδω να το κανουν....
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου αν αυτός/η που σου κάνει αναπάντητη έχει απόκρυψη δεν υπάρχει τρόπος να βρεις ποιος είναι εκτός και αν καλέσεις τον ΟΤΕ απ' όσο γνωρίζω.
karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κατι είχε ακουστεί για ένα προγραμματακι για το 6600 αρχικά!οι ψαγμενοί κατι θα έχετε ακούσει..
εμενα παντως που το κανω δεν εχει πιασει καμια φοραΑν το κανει συστηματικα σηκωσε το οσο το δυνατον πιο αμεσα κανοντας απολυτη ησυχια , αρκετες φορες την πατανε και δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει και δεν ακουγεται τπτ οποτε και προδιδονται...
ποιος ειναι? αυτον ψαχνουμε...εσυ ξερεις κατι???ρε παιδια ειναι δυνατον να πιστευετε οτι δεν μπορει να δει καποιος τις αποκρυψεις παντος τυπου?απλα πρεπει να πετυχετε τον καταλληλο ανθρωπο....
φιλαρακι αυτο που ζητας ΚΑΝΕΙΣ & ΠΟΤΕ δε θα στο απαντησει δημοσια σε ενα forum. Παντως..... ψαξτο στο εμποριο, ξερεις στα πιο μικρα μαγαζια ηλ/κων ειδων στο κεντρο. Θα εκπλαγεις με το τι υπαρχει & κυκλπφορει κανονικατατα!!!! τελος...γεια σας. ειναι το πρωτο θεμα που βαζω και θελω λιγη κατανοηση. οσο και αν εχω ψαξει δεν βρηκα κατι σχετικο. ξερεις μηπως κανενα τροπο να μπορεις να δεις ποιος σου κανει αναπαντητες ή σε παιρνει απο αποκρυψη. ξερω ακουγεται λιγο χαζο και μαλλον δεν υπαρχει αλλα ποτε δεν ξερεις. σπασανε τα νευρα μου εχθες το βραδυ και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε πολλους. αλλα μπορει(σχεδον σιγουρα) και καποιοι απο εδω να το κανουν....
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
επειδη ειχε προβλημα κολλητος μου προσφατα η λυση ειναι η εξης..
Πηρε τηλ την εταιρια στην οποια ειχε συμβολαιο (κινητης τηλ/νιας) και του εδωσαν μια διευθυνση στην οποια εχει εδρα μια υπηρεσια (της εταιριας) στην οποια πηγε και εκανε μια αιτηση . Δεν χρειαστηκε χαρτι εισαγγελεα. Απ οτι μου πε τον ενημερωσαν για τους αριθμους που τον ειχαν καλεσει για το χρονικο διαστημα που ζητησε.
Αποκρυψεις και τα λοιπα κουλα ειναι για εμας τους 'κοινους' θνητους. Αν παρεις την αστυνομια με αποκρυψη τι λετε, δεν θα εμφανιστει το νουμερο?????!?
Πηρε τηλ την εταιρια στην οποια ειχε συμβολαιο (κινητης τηλ/νιας) και του εδωσαν μια διευθυνση στην οποια εχει εδρα μια υπηρεσια (της εταιριας) στην οποια πηγε και εκανε μια αιτηση . Δεν χρειαστηκε χαρτι εισαγγελεα. Απ οτι μου πε τον ενημερωσαν για τους αριθμους που τον ειχαν καλεσει για το χρονικο διαστημα που ζητησε.
Αποκρυψεις και τα λοιπα κουλα ειναι για εμας τους 'κοινους' θνητους. Αν παρεις την αστυνομια με αποκρυψη τι λετε, δεν θα εμφανιστει το νουμερο?????!?
μπραβο κατατοπιστικοτατος.μας βοηθησες πολυφιλαρακι αυτο που ζητας ΚΑΝΕΙΣ & ΠΟΤΕ δε θα στο απαντησει δημοσια σε ενα forum. Παντως..... ψαξτο στο εμποριο, ξερεις στα πιο μικρα μαγαζια ηλ/κων ειδων στο κεντρο. Θα εκπλαγεις με το τι υπαρχει & κυκλπφορει κανονικατατα!!!! τελος...
ευχαριστω!!!!επειδη ειχε προβλημα κολλητος μου προσφατα η λυση ειναι η εξης..
karvelas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
υπάρχει τρόπος πάντως...
Επισκέπτης
σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει το εξης κανεις αιτηση και ο παροχος σου βλεπει ποιος σε πηρε αλλα δεν ενημερωνει εσενα τοποιος ειναι απλα παιρνει τον ιδιο και του κανει συστασεις και αν δεν συμοργωθει τοτε μπορει ο παροχος να κανει δικαστικη κινηση.
ομως αν αυτος που θα σε παρει και σου κανει τις κλησεις απο καρτοτηλεφωνο αυτα τα 99 στα 100 βγαζουν αποκρυψη τοτε ψαξε γυρευε.
ομως αν αυτος που θα σε παρει και σου κανει τις κλησεις απο καρτοτηλεφωνο αυτα τα 99 στα 100 βγαζουν αποκρυψη τοτε ψαξε γυρευε.
airjordan23
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εαν σου έκανε αναπάντητες στο σταθερό είναι εύκολο .Πας στον ΟΤΕ ,τους κανεις μια αίτηση που κοστιζει 10ευρο και μετα σου στελνουν λιστα ,χαρτι και καλαμαρι .Το αντισυλληπτικο που βαζουν ισχυει για 5 μερες και δουλευει ως εξης :Οταν σου κανει την αναπαντητη ,εσυ πρεπει να σηκωσεις το ακουστικο και να πατησεις κατευθειαν την βιεση η το αστερακι(δεν θυμαμαι) .Εαν ηταν οι αναπαντητες στο κινητο ,δεν ξερω εαν εκανες προωθηση στο σταθερο εαν δουλευε με αυτον τον τροπο και τον τσιμπαγες. Καλη επιτυχια.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Συμφωνω με τα παραπανω.Μια βασικη λεπτομερεια που πολλοι δεν καταλαβαινουν,ειναι πως οταν καποιος επιλεγει αποκρυψη για να μην φαινεται ο αριθμος,αυτος δεν φαινεται σ'αυτον που δεχεται το τηλεφωνημα,Ο παροχεας και βεβαια ξερει ποιο νουμερο ειναι!
Η εταιρεια τον εχει καταχωρημενο.Οποτε μπορεις κατι να βρεις.
Αλλα αν ειναι καρτοκινητο(στο οποιο δεν δηλωνεις ονομα) η' καρτοτηλεφωνο,τοτε τη πατησες.
Και το πιο πιθανο ειναι να ειναι το πρωτο.
Γι'αυτο σκεψου ποιος ισως σου κανει αυτες τις αναπαντητες.
Ποιος θελει να ακουσει που εισαι(γκομενα δηλαδη) η' ποιος φιλος σου ειναι πλακατζης.
Εγω ειχα παθει το ιδιο και ετσι εντοπισα το ατομο.
Πολλες φορες!
Η εταιρεια τον εχει καταχωρημενο.Οποτε μπορεις κατι να βρεις.
Αλλα αν ειναι καρτοκινητο(στο οποιο δεν δηλωνεις ονομα) η' καρτοτηλεφωνο,τοτε τη πατησες.
Και το πιο πιθανο ειναι να ειναι το πρωτο.
Γι'αυτο σκεψου ποιος ισως σου κανει αυτες τις αναπαντητες.
Ποιος θελει να ακουσει που εισαι(γκομενα δηλαδη) η' ποιος φιλος σου ειναι πλακατζης.
Εγω ειχα παθει το ιδιο και ετσι εντοπισα το ατομο.
Πολλες φορες!
ultraswien
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Κι εγω αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με τον φιλο παραπανω...η λυση?
μεσω ενος προγραμματος Blacklist s60 series νοκια το οποιο οταν δεχεται κλησεις το κινητο απο αποκρυψη το αφηνει να καλεσει και το κλεινει αυτοματα ακουγοντας ο επιδοξος φαρσερ τον ηχο του κατειλλημενου...ετσι περνουν μπουλο ολοι οι ανεπιθυμητοι και δεχεσαι κλησεις μονο απο οσα ατομα εχεις στον τηλεφωνικο σου καταλογο... ;)
μεσω ενος προγραμματος Blacklist s60 series νοκια το οποιο οταν δεχεται κλησεις το κινητο απο αποκρυψη το αφηνει να καλεσει και το κλεινει αυτοματα ακουγοντας ο επιδοξος φαρσερ τον ηχο του κατειλλημενου...ετσι περνουν μπουλο ολοι οι ανεπιθυμητοι και δεχεσαι κλησεις μονο απο οσα ατομα εχεις στον τηλεφωνικο σου καταλογο... ;)
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω εδω και 1μιση χρονο δεχομαι αναπαντητες τα βραδια κατα εποχες απο το ιδιο νουμερο..χωρις αποκρυψη αλλα με Q αριθμο..ειχα παει καιστην αστυνομια και μου χαν πει οτι με εισαγγελικη παρεμβαση ανοιγουν οι καταλογοι αλλα αν πεσεις σε καρτοκινητο ,που ειναι και το πιο πιθανο,δεν καταφερνεις τπτ..Πιστευα οτι αν αδιαφορησεις θα σταματησουν..Πλεον αφου μετα κι απο μηνες ολοκληρους με ξαναθυμαται μεσα στην νυχτα θα αναγκαστω να αλλαξω νουμερο που εχω σχεδον μια δεκαετια..Παντως οσοι το χουν ζησει αυτο το σκηνικο ιδιως επαλαμβανομενο με καταλαβαινουνε..Ποσο θα θελα να τον/την εχω μπροστα μου και να του/της γαμησεις οτι εχει και δεν εχει..
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδη οταν το κανα αυτο πηρε σπιτι!!!!Προτιμω πλεον τα βραδια να τοχω αθορυβο κι ασε να παιρνει οσο θελει..εχουνε βγαλει πλεον τηλεφωνικους καταλογους και στα κινητα και ο καθε μαλακας βρισκει τα παντα για σενα αν εχει εναν γνωστο...η μαλακια ειναι οτι δεν ειχα κανει αιτηση να μην ειναι μεσα στους καταλογους το ονομα μου..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις