Νέα

Τι ύψος και βάρος έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να κανετε διαιτα;

• οχι στα αρχιδια μου και ετσι οπως ειμαι γαμαω

Ψήφοι: 39 24,4%
  • θελω αλλα πως;;;

Ψήφοι: 32 20,0%
  • οχι γιατι ειμαι λεπτος

Ψήφοι: 31 19,4%
  • οχι γιατι οι χοντροι την εχουν μεγάλη την ψολη

Ψήφοι: 19 11,9%
  • οχι γιατι ειμαι τουμπανο πολυ γυμνασμενος

Ψήφοι: 39 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    160
OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
είχα πάει σε διατροφολόγο, αλλά πλέον δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνω.
το πρωινό μου ήταν πάνω-κάτω το ίδιο
6πμ- 1 ποτήρι γάλα
10πμ- τοστ ή μπαγκέτα μαύρη
12πμ- φρούτο ή κριτσίνια

Μεσημέρι είχα απ' όλα 2 ημέρες όσπρια - λαδερό - ψάρι - κοτόπουλο - κρέας - 1 ημέρα ελεύθερη
βράδυ είχα σχετικά κάτι ελαφρύ.

γενικά έχω ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. δε μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά.
έχω βουλιμικές εξάρσεις. μπορεί να κάτσω να φάω μισό κιλό παγωτό. μπορεί να μη φάω γλυκό για 2 εβδομάδες. (όχι ότι δε θα το σκέφτομαι)
έχω κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να χάσω αυτά τα κιλά. αν και τις τελευταίες ημέρες έχω πάλι άσχημες τάσεις.  
αμα εισαι πολλες ωρες στο bou.com παντως θα ξεχνας το φαγητο πιστεψε με!

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δηλαδή εγώ είμαι για φούντο; 1,73-117 κιλα
πριν 1 χρόνο ήμουν 135
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 39,09

Είστε στον 3ο βαθμό παχυσαρκίας πρέπει να χάσετε βάρος με την βοήθεια κάποιου ειδικού.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
αμα εισαι πολλες ωρες στο bou.com παντως θα ξεχνας το φαγητο πιστεψε με!

λες ε;
πρέπει να το ξαναπάρω ζεστά γιατί τον τελευταίο καιρό το έχω γαμήσει πάλι. πρέπει μέχρι τον Απρίλιο που θα σκάσουν μύτη οι τουρίστριες να είμαι 100 αν και ο αρχικός στόχος ήταν να είμαι φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά δεν τα κατάφερα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
είχα πάει σε διατροφολόγο, αλλά πλέον δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνω.
το πρωινό μου ήταν πάνω-κάτω το ίδιο
6πμ- 1 ποτήρι γάλα
10πμ- τοστ ή μπαγκέτα μαύρη
12πμ- φρούτο ή κριτσίνια

Μεσημέρι είχα απ' όλα 2 ημέρες όσπρια - λαδερό - ψάρι - κοτόπουλο - κρέας - 1 ημέρα ελεύθερη
βράδυ είχα σχετικά κάτι ελαφρύ.
γενικά έχω ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. δε μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά.
έχω βουλιμικές εξάρσεις. μπορεί να κάτσω να φάω μισό κιλό παγωτό. μπορεί να μη φάω γλυκό για 2 εβδομάδες. (όχι ότι δε θα το σκέφτομαι)
έχω κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να χάσω αυτά τα κιλά. αν και τις τελευταίες ημέρες έχω πάλι άσχημες τάσεις.  

καλά τα λες, πρέπει να αποφανθεί ο διατροφολόγος.

κι εγώ αγαπώ τα γλυκά αλλά προσπάθησε να τα τρως στο τέλος γεύματος σαν επιδόρπιο. έτσι θα τρως λιγότερο αλλά θα κάνουν και μικρότερη ζημιά στα δόντια γιατί λόγω του γεύματος πριν το στόμα είναι γεμάτο σάλιο που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες (μου τόχει πει οδοντίατρος, τα γλυκά κάνουν μικρότερη ζημιά στα δόντια οταν ολοκληρώνουν γεύμα, να μην τρώγονται ξέμπαρκα) και επίσης να μην αντικαθιστάς γεύμα με γλυκό.

νάχαμε μια κρέμα καραμελέ ή ρυζόγαλο ε?

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 39,09

Είστε στον 3ο βαθμό παχυσαρκίας πρέπει να χάσετε βάρος με την βοήθεια κάποιου ειδικού.

κάνε λίγο και με το περσινό μου βάρος, να δω πόσο θα βγάλει...
πάντως η παχυσαρκία είναι μεγάλο θέμα. κυρίως ψυχολογικό. σε επηρεάζει πάρα πολύ γιατί παραμορφώνεσαι. δε σου κάνουν τα ρούχα σου κλπ
εγώ τα τελευταία 3 χρόνια από τα 100 πήγα 135 και τώρα στα 117

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μετραει και η ηλικια...ακομα αμα εισαι τουμπανο σαν τον λουκακου της τσελσι που ειναι 1.91 98kg ειναι χοντρος?

Romelu-Lukaku-1.jpg

ειναι θεμα και υψους τυπε....ενας αντρας 191cm που κανει πρωταθλητισμο στα 98 κιλα δεν ειναι χοντρος προφανως  :sunglasses:

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
καλά τα λες, πρέπει να αποφανθεί ο διατροφολόγος.

κι εγώ αγαπώ τα γλυκά αλλά προσπάθησε να τα τρως στο τέλος γεύματος σαν επιδόρπιο. έτσι θα τρως λιγότερο αλλά θα κάνουν και μικρότερη ζημιά στα δόντια γιατί λόγω του γεύματος πριν το στόμα είναι γεμάτο σάλιο που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες (μου τόχει πει οδοντίατρος, τα γλυκά κάνουν μικρότερη ζημιά στα δόντια οταν ολοκληρώνουν γεύμα, να μην τρώγονται ξέμπαρκα) και επίσης να μην αντικαθιστάς γεύμα με γλυκό.

νάχαμε μια κρέμα καραμελέ ή ρυζόγαλο ε?

Σωστός! έτσι είναι. εγώ μπορώ να μη φάω τίποτα και να είμαι μόνο με γλυκά!
Σήμερα είπα θα σταματήσω, αλλά από το πρωί έχω φάει 1 κίντερ σοκολάτα, 1 κίντερ μπουένο και 1 duplo.
Χωρίς το γεύμα και δείπνο. Το απόγευμα που πήγα στο μάρκετ πήρα μπάρες alpen που έχουν και μια στρώση σοκολάτας γιατί έχω καταλάβει ότι με ξεγελάνε ....  

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τις προάλλες έκανα ένα σπιτικό ρυζόγαλο gourmet. μέσα στο μείγμα γάλα ρύζι τόβρασα με λίγη βανίλια όχι άσπρη συνθετική βαννιλίνη αλλά εκχύλισμα φυσικό βανίλιας από ΑΒ και λίγο ξίσμα φλούδα πορτοκάλι.

όταν ήταν έτοιμο χτύπησα κρέμα γάλακτος σαντιγύ με ζάχαρη και το πέρασα μέσα στο ρυζόγαλο.

κάτι τέτοιο πρέπει να τρώγαν για γλυκό στον Όλυμπο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
από το πρωί έχω φάει 1 κίντερ σοκολάτα, 1 κίντερ μπουένο και 1 duplo.
Το απόγευμα που πήγα στο μάρκετ πήρα μπάρες alpen που έχουν και μια στρώση σοκολάτας γιατί έχω καταλάβει ότι με ξεγελάνε ....  

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

το kinder bueno καλό πάντως.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
τις προάλλες έκανα ένα σπιτικό ρυζόγαλο gourmet. μέσα στο μείγμα γάλα ρύζι τόβρασα με λίγη βανίλια όχι άσπρη συνθετική βαννιλίνη αλλά εκχύλισμα φυσικό βανίλιας από ΑΒ και λίγο ξίσμα φλούδα πορτοκάλι.

όταν ήταν έτοιμο χτύπησα κρέμα γάλακτος σαντιγύ με ζάχαρη και το πέρασα μέσα στο ρυζόγαλο.

κάτι τέτοιο πρέπει να τρώγαν για γλυκό στον Όλυμπο.

baby_eat_386_101308.jpg

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ΧΑχΑχαΧαΧΑΧΑ! Σωστό κι αυτό. Μόνο ο μαλάκας ο Βλάχος το δίνει στο μουνάκι στην διαφήμιση !

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. μικρός ήμουν μια χαρά. τώρα τα χάλασα!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
1.70 και κιλα χειμωνα 64-66 κιλα γραμμωσης 59-61  :grin:
ευχαριστω! :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
1,80 ... 75 κιλα.... και κανένα 2 κιλα φυσικό τρίχωμα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom