εσυ να υποθεσω ψηφισες οχι στα αρχιδια μου και ετσι οπως ειμαι γαμαω ?
όχι, απάντησα "θέλω αλλά πως"
γιατί για να ρίξω καμιά τουρίστρια παραπάνω θέλω και εμφάνιση!
εσυ να υποθεσω ψηφισες οχι στα αρχιδια μου και ετσι οπως ειμαι γαμαω ?
αμα εισαι πολλες ωρες στο bou.com παντως θα ξεχνας το φαγητο πιστεψε με!είχα πάει σε διατροφολόγο, αλλά πλέον δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνω.
το πρωινό μου ήταν πάνω-κάτω το ίδιο
6πμ- 1 ποτήρι γάλα
10πμ- τοστ ή μπαγκέτα μαύρη
12πμ- φρούτο ή κριτσίνια
Μεσημέρι είχα απ' όλα 2 ημέρες όσπρια - λαδερό - ψάρι - κοτόπουλο - κρέας - 1 ημέρα ελεύθερη
βράδυ είχα σχετικά κάτι ελαφρύ.
γενικά έχω ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. δε μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά.
έχω βουλιμικές εξάρσεις. μπορεί να κάτσω να φάω μισό κιλό παγωτό. μπορεί να μη φάω γλυκό για 2 εβδομάδες. (όχι ότι δε θα το σκέφτομαι)
έχω κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να χάσω αυτά τα κιλά. αν και τις τελευταίες ημέρες έχω πάλι άσχημες τάσεις.
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 39,09δηλαδή εγώ είμαι για φούντο; 1,73-117 κιλα
πριν 1 χρόνο ήμουν 135
αμα εισαι πολλες ωρες στο bou.com παντως θα ξεχνας το φαγητο πιστεψε με!
είχα πάει σε διατροφολόγο, αλλά πλέον δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πηγαίνω.
το πρωινό μου ήταν πάνω-κάτω το ίδιο
6πμ- 1 ποτήρι γάλα
10πμ- τοστ ή μπαγκέτα μαύρη
12πμ- φρούτο ή κριτσίνια
Μεσημέρι είχα απ' όλα 2 ημέρες όσπρια - λαδερό - ψάρι - κοτόπουλο - κρέας - 1 ημέρα ελεύθερη
βράδυ είχα σχετικά κάτι ελαφρύ.
γενικά έχω ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. δε μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά.
έχω βουλιμικές εξάρσεις. μπορεί να κάτσω να φάω μισό κιλό παγωτό. μπορεί να μη φάω γλυκό για 2 εβδομάδες. (όχι ότι δε θα το σκέφτομαι)
έχω κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να χάσω αυτά τα κιλά. αν και τις τελευταίες ημέρες έχω πάλι άσχημες τάσεις.
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 39,09
Είστε στον 3ο βαθμό παχυσαρκίας πρέπει να χάσετε βάρος με την βοήθεια κάποιου ειδικού.
τυπε μετραει και η ηλικια...ακομα αμα εισαι τουμπανο σαν τον λουκακου της τσελσι που ειναι 1.91 98kg ειναι χοντρος?
καλά τα λες, πρέπει να αποφανθεί ο διατροφολόγος.
κι εγώ αγαπώ τα γλυκά αλλά προσπάθησε να τα τρως στο τέλος γεύματος σαν επιδόρπιο. έτσι θα τρως λιγότερο αλλά θα κάνουν και μικρότερη ζημιά στα δόντια γιατί λόγω του γεύματος πριν το στόμα είναι γεμάτο σάλιο που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες (μου τόχει πει οδοντίατρος, τα γλυκά κάνουν μικρότερη ζημιά στα δόντια οταν ολοκληρώνουν γεύμα, να μην τρώγονται ξέμπαρκα) και επίσης να μην αντικαθιστάς γεύμα με γλυκό.
νάχαμε μια κρέμα καραμελέ ή ρυζόγαλο ε?
από το πρωί έχω φάει 1 κίντερ σοκολάτα, 1 κίντερ μπουένο και 1 duplo.
Το απόγευμα που πήγα στο μάρκετ πήρα μπάρες alpen που έχουν και μια στρώση σοκολάτας γιατί έχω καταλάβει ότι με ξεγελάνε ....
τις προάλλες έκανα ένα σπιτικό ρυζόγαλο gourmet. μέσα στο μείγμα γάλα ρύζι τόβρασα με λίγη βανίλια όχι άσπρη συνθετική βαννιλίνη αλλά εκχύλισμα φυσικό βανίλιας από ΑΒ και λίγο ξίσμα φλούδα πορτοκάλι.
όταν ήταν έτοιμο χτύπησα κρέμα γάλακτος σαντιγύ με ζάχαρη και το πέρασα μέσα στο ρυζόγαλο.
κάτι τέτοιο πρέπει να τρώγαν για γλυκό στον Όλυμπο.
μονο καλο τυπε? απορω γιατι το εχουν χωρισει στα 2 λες και υπαρχει κανεις που θα φαει μονο το ενα και το αλλο θα το αφησει για μετα! ;)
το kinder bueno καλό πάντως.
Φυσικο πουλοβερ1,80 ... 75 κιλα.... και κανένα 2 κιλα φυσικό τρίχωμα