Νέα

Τι ξεφτιλισμένες δικαιολογίες λέτε στην γκόμενα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δηλαδή προσπαθείς να μην έχεις πρόβλημα στη σχέση σου

όχι ρε φίλε, αλλα αν η γκόμενα στα 20κάτι της δεν σε ικανοποιεί σεξουαλικά και θέλεις να ψάξεις για να γαμησεις αλλού τότε υπάρχει πρόβλημα ετσι δεν είναι; Στην τελική αν είναι να τρώω στην μαπα κάποια και να ψαξω να γαμησω απο 'δω και απο 'κεί ωστε να είμαι φουλαριστός, χεσε με, καλύτερα τα μπουρδελα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να ναι καλα η δικια σου η ενεργη... (απο το ιντερνετ)

Μην τσατιζεσαι ρε συ. Ειπαμε χαλαρα. Τι πετας κακιες τωρα?  :)

Αν αποφασισω να πω κακιες η κλινη σου θα ναι βαρια αποψε. Αποφασισα να σου πω την αληθεια. Εχεις ορεξη ; η να το γυρισουμε στις παπαριες και στα δηθεν πικροχολα σχολια εκατερωθεν; Σκεψου λιγο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
όχι ρε φίλε, αλλα αν η γκόμενα στα 20κάτι της δεν σε ικανοποιεί σεξουαλικά και θέλεις να ψάξεις για να γαμησεις αλλού τότε υπάρχει πρόβλημα ετσι δεν είναι; Στην τελική αν είναι να τρώω στην μαπα κάποια και να ψαξω να γαμησω απο 'δω και απο 'κεί ωστε να είμαι φουλαριστός, χεσε με, καλύτερα τα μπουρδελα.

μα να μήν ξενογαμάω βέβαια. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι τις πολύ σπανιες φορές που είχα κοπέλα, παρέμεινα πιστος, όσο και να ήθελα να τρέξω στα κοκκινα σπιτάκια για να τι διαφορετικό. Αλλωστε η γνώμη μου είναι οτι όταν καποιο ατομο της ηλικίας μου (κοντα στα 30) έχει γκόμενα και παει και γαμαει στα μπουρδέλα, μαλλον εχει καποιο πρόβλημα στην σχεση του... :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν αποφασισω να πω κακιες η κλινη σου θα ναι βαρια αποψε. Αποφασισα να σου πω την αληθεια. Εχεις ορεξη ; η να το γυρισουμε στις παπαριες και στα δηθεν πικροχολα σχολια εκατερωθεν; Σκεψου λιγο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαμιες , αγαμιες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΕΙΜΑΙ Ο μαυρος ΜΠΟΛΝΤΕΜΟΡΤ και τον ελεγχο το εχω εγω!

Καταλαβες μλκω?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

τι δεν καταλαβαίνεις μογγολοειδή φίλε μου να στο εξηγήσω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τι δεν καταλαβαίνεις μογγολοειδή φίλε μου να στο εξηγήσω.

Οπότε μογγολοειδέστατε φίλε μου σύμφωνα με αυτά που γράφεις - και δεν καταλαβαίνεις

αντιφάσκεις, διότι απλά ΔΕΝ πας παρότι..

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι τις πολύ σπανιες φορές που είχα κοπέλα, παρέμεινα πιστος, όσο και να ήθελα να τρέξω στα κοκκινα σπιτάκια για να τι διαφορετικό.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Οπότε μογγολοειδέστατε φίλε μου σύμφωνα με αυτά που γράφεις - και δεν καταλαβαίνεις

αντιφάσκεις, διότι απλά ΔΕΝ πας παρότι..

αυτό που δεν κατάλαβαίνεις είναι οτι όσο ικανοποιημένος και πλήρης είναι κάποιός, κάποια στιγμή το σκευτεται. Αλλωστε ο άντρας ποτέ δεν παυει να κοιτάζει αριστερα ή δεξια. Παρόλα αυτά, απο την στιγμή που υποτίθεται οτι έχω μια σχέση και αισθάνομαι καλύμμενος, τέτοιες σκέψεις παραμένουν στο μυαλό και δεν χρειάζεται να γίνουν πραγματικότητα. Πιθανών να μήν το διατύπωσα σωστα, ελπίζω να κατάλαβαινεις τωρα τι θέλω να πω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτό που δεν κατάλαβαίνεις είναι οτι όσο ικανοποιημένος και πλήρης είναι κάποιός, κάποια στιγμή το σκευτεται. Αλλωστε ο άντρας ποτέ δεν παυει να κοιτάζει αριστερα ή δεξια. Παρόλα αυτά, απο την στιγμή που υποτίθεται οτι έχω μια σχέση και αισθάνομαι καλύμμενος, τέτοιες σκέψεις παραμένουν στο μυαλό και δεν χρειάζεται να γίνουν πραγματικότητα. Πιθανών να μήν το διατύπωσα σωστα, ελπίζω να κατάλαβαινεις τωρα τι θέλω να πω.
δεν ειναι και αναγκη ενα παλιο και σεβαστο μελος να το λες και μογγολο....απαντα με επιχειρηματα ωραια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Εγώ κατάλαβα καλά. Αλλά πριν αρχίσουν τα όργανα με τους χαρακτηρισμούς που κάνεις :knuppel:, ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει. "Προσπάθησε" περισσότερο στην επόμενή σου σχέση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
απαντησα. Αλλωστε νομίζω οτι είμαι τόσο παλιός όσο και ο leonoro.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
δεν λέμε δικαιολογίες διότι δεν έχουμε γκόμενα είτε δεν μένουμε μαζί της!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εγώ κατάλαβα καλά. Αλλά πριν αρχίσουν τα όργανα με τους χαρακτηρισμούς που κάνεις :knuppel:, ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει. "Προσπάθησε" περισσότερο στην επόμενή σου σχέση

αφού κατάλαβες καλά τότε γιατι μου σπάς τα καμπανέλια; Οκ δεν το διατύπωσα σωστα γιατι δεν τα παω τόσο καλά με τον γραπτό λόγο, εντάξυ λύθηκε το θέμα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αφού κατάλαβες καλά τότε γιατι μου σπάς τα καμπανέλια; Οκ δεν το διατύπωσα σωστα γιατι δεν τα παω τόσο καλά με τον γραπτό λόγο, εντάξυ λύθηκε το θέμα;

:2funny: Συγνώμη που το μόνο μέσο που έχουμε είναι ο γραπτός λόγος.
Εν τέλει ευοδώθηκαν οι προσπάθειες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν απαντας εριναλ ε?????

Τι εγινε τωρα δεν γελας??? δεν εχει χαβαλε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom