xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Πως δεν έχει....Η τρύπα σου τσίμπησε την πουστα της ξεκωλιάρα..Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Πως δεν έχει....Η τρύπα σου τσίμπησε την πουστα της ξεκωλιάρα..Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Έχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδεςΝα επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά εντάξει τότε κύριεΈχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδες
Είσαι πολύ κωλόπαιδο καλέ μου φίλε dimigoall χα χα χα χαΈχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδες
Αχχχ δεν καταλαβαινωΠως δεν έχει....Η τρύπα σου τσίμπησε την πουστα της ξεκωλιάρα..
Καλά μαλακίες ... Δεν ξέρεις τι σημαίνειΔεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά εντάξει τότε κύριε
Ναι μωρή παρθενωπη δεν καταλαβαίνεις ..Πουτάνα μόνο από σπέρμα ,πουτσα και χαστούκια καταλαβαίνεις εεε???Τσίμπα καμιά πουτσα τώρα να γεμίσεις το στόμα σου και σκάσε..Αχχχ δεν καταλαβαινω
ΜμμμμμσσσλλρρππΝαι μωρή παρθενωπη δεν καταλαβαίνεις ..Πουτάνα μόνο από σπέρμα ,πουτσα και χαστούκια καταλαβαίνεις εεε???Τσίμπα καμιά πουτσα τώρα να γεμίσεις το στόμα σου και σκάσε..
Βέρα αφού δεν τρως πίτσες σου αρέσει να τρως ντούντες;Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Μπορεί να βάλει κρέμα στην κωλοτρυπιδα για γαρνιτούρα. Θα ταιριάξει απόλυτα!Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
το εριξες στην μουσταλευρια δεν εχει μεινει μπουκαλι για μπουκαλι στου κουρτακηΚαλά μαλακίες ... Δεν ξέρεις τι σημαίνει
Σου έχουν κάνει την κωλοτρυπίδα χωνί του μούστου και δεν ξέρεις τι σημαίνει κωλομπαράς
Τσιμπα και μια δεύτερη πουτσα παλιορουφηχτρα!!Μμμμμμσσσλλρρππ
Ήταν μια στιγμή αδυναμιας
Ήταν μια στιγμή αδυναμιας
Ρε μλκ κλαιω
Βέρα μην με κλάνεις όταν σε ρωτάω κάτι, θες να βρεθούμε κάποια στιγμή;Ήταν μια στιγμή αδυναμιας
ΤΟΝ "δίνει" αλλού αυτόν το καιρό κύριε @ΝτουνταράςΒέρα μην με κλάνεις όταν σε ρωτάω κάτι, θες να βρεθούμε κάποια στιγμή;
Θα έρθω εγώ Αθήνα αφού περάσω από τον Κηφισό να γαμήσω κάτι μουνιά του ΟΠΑΠ...
Όλα τα έξυπνα κορίτσια με θέλουν...
Αλλά θα πάρω πρώτα άλλο κορίτσι γιατί είμαι συνεπής στις υποσχέσεις μου