ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.299
- Πόντοι
- 5.006
Και κιςπακοτινια και δρακουλινια
Και κιςπακοτινια και δρακουλινια
Μην βρίζεις μαν επίπεδοσε λιγο θα μας πει και φοφικο ο κωλομπαρας .. ωπ σορρυ , κωλομπαρας μας βγηκε ο Dimi
Κουκάκη light πολύ καλύτερο στη γεύση από το πλήρες, δεν ξέρω γιατί...Εγώ παίρνω πάντα τελευταία σοκολατούχο (από φάρμα κουκάκη) ή και κανένα όλυμπος και πίνω, milko δεν παίρνω γιατί δεν μου αρέσουν οι συσκευασίες... μόνο το παλιό κλασικό χάρτινο μου άρεσε
Την παρηγγειλες ετσι την μπριζόλα η βαριοντουσαν να την ψήσουν πιο καλά;;;Aπλα και ταπεινα
Βραβευμένο γάλα με βραβειο γεύσης!!!Ντολμαδάκια αμπελόφυλλα με αυγολέμονο
Το φαγητό αυτό επιτρέπεται με κιμά, όχι σαν τα γεμιστά.
Κουκάκη light πολύ καλύτερο στη γεύση από το πλήρες, δεν ξέρω γιατί...
MediumΤην παρηγγειλες ετσι την μπριζόλα η βαριοντουσαν να την ψήσουν πιο καλά;;;
Από πού της πήρες καντους μυνησηΗ κοτόπιτα που πήρα το πρωί μαζί με τη μανιταρόπιτα ήταν πνιγμένες στο αλάτι, και λύσσαξα στη δίψα. Ήπια ως τώρα τα λίτρα νερό που λέει ο άλλος παίκτης εδώ, χωρίς να έχω φάει τίποτα άλλο εκτός από σταφύλια.
Άλλη φορά νά ψωνίζετε από φουρναρισα κύριεΗ κοτόπιτα που πήρα το πρωί μαζί με τη μανιταρόπιτα ήταν πνιγμένες στο αλάτι, και λύσσαξα στη δίψα. Ήπια ως τώρα τα λίτρα νερό που λέει ο άλλος παίκτης εδώ, χωρίς να έχω φάει τίποτα άλλο εκτός από σταφύλια.
Ε πες κάτι παραπάνω για τη μιλφαρα, μην μας αφήνεις έτσιXτυπησα ενα μπιφτέκι με λίγες πατάτες για να ενισχυσω τα ταπεινά πλην όμως υπεροχα φασολακια τα οποία είχαν και συνοδεία τυριά και κασερια.
Για γλυκό ένα σοκολατένιο γλυκάκι από προσφάτως εορταζουσα μιλφαρα .