Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.823
- Πόντοι
- 31.348
ΒραχάτιΑπό που μαν Μέγαρα?
ΒραχάτιΑπό που μαν Μέγαρα?
για φαγητο μιλαμε παιχτηΠίπα με πανσετακι είναι το καλύτερο
Και εγώ για φαγητό μιλάωγια φαγητο μιλαμε παιχτη
.
Φάε και κανένα αγγούρι καλυβιώτικα, είναι γερά και κρατάνε μέρες στο ψυγείοΔέχομαι, αν και το δίκαιο είναι αφού θα σε ταΐζω στο στόμα, να με ταΐσεις κι εσύ στο στόμα
Επειδή μιλάμε για φαγητό ελπίζω να μην αρχίσουν οι άλλοι τις γκρίνιες για εκτός θέματος...
Εγώ προς το παρόν δεν έχω φάει κάτι... από φαγητό εννοώ....
Λέω να φάω κάτι μπανάνες που έχω (όχι αλήθεια...) χαλάνε γρήγορα οι μαλακίες και μυρίζουν, και απλά λυπάμαι να τις πετάξω, είναι 3.
Και βραδάκι να παραγγείλω κανα σουβλάκι. Έχω βρεί, μου πρότεινε ένας (μάλλον αστυνομικός) που με γαμάει εδώ και χρόνια, ένα σουβλατζίδικο που λέγεται Πρίγκιπας, κάπως έτσι...
Είναι πανάκριβα... αλλά την άλλη φορά πήρα μία πίτα με πανσετάκι και ήταν τέλειο!
Να γλείφεις και τα δάχτυλα ...του μάγειρα που λέει ο λόγος ή τα δάχτυλα ποδιών του ντελιβερά αν είναι έλληνας νεαρός γυμνασμένος, γιατί η πλειοψηφία πλέον είναι πακιστανοί
Ε όλα μαζιΓια πίτσα πήγε ο τύπος μαν , όχι για να αγοράσει κότες
Καργα δε καταλάβεις τι λένε,σαν και σένα από ΣκαραμαγκάΣτα Μέγαρα έχει χωριάτες?
ελα βρε μουνοπανο μην σπαμμαρειςΕ όλα μαζι
Βρε αντε γαμησου και εσυ,τι μαλακιες τσιμπησες εσύ?ελα βρε μουνοπανο μην σπαμμαρεις
τσιπουρα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια Φλωρινης,καροταΒρε αντε γαμησου και εσυ,τι μαλακιες τσιμπησες εσύ?
Πάρε και μαγιονέζατσιπουρα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια Φλωρινης,καροτα
Πω ρε κατάντιαΔουλειές με ακίνητα στη Γλυφάδα και πέρασα γκουντις για κολατσιό ζήτησα ένα κόμπο γεύμα με μπέργκερ πατάτες κοκακολα νορμαλ και γλυκό που είδα στην οθόνη αλλά η κοπέλα μου είπε ότι είναι μόνο για μέλη, όταν όμως είδε τη θλιμμένη φατσούλα μου ίσως με πέρασε και για άστεγο μου είπε οκ. Και όλα αυτά με 6.50 ευρώ
Πω ρε πουστηΠέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Δύο αλμυρά με λοκάνικο , δύο γλυκά double choco και σφίξιμο zero
Πάρε και σως τυριού να ρίξεις από πάνωΠω ρε κατάντια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σπανακόπιτα σπιτική 2 κομματια μεγάλα μπυριτσα
Πέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Δύο αλμυρά με λοκάνικο , δύο γλυκά double choco και σφίξιμο zero