ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.393
- Πόντοι
- 5.006
το πας το λοκάνικο αβέρτα , μερα χωρις αυτο δεν μπορεις.. και μετα λες για τον χυσε μέσα
το πας το λοκάνικο αβέρτα , μερα χωρις αυτο δεν μπορεις.. και μετα λες για τον χυσε μέσα
Να κεράσω μαν ?το πας το λοκάνικο αβέρτα , μερα χωρις αυτο δεν μπορεις.. και μετα λες για τον χυσε μέσα
Ένα μιλκο έπρεπε να πάρειςΠέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Δύο αλμυρά με λοκάνικο , δύο γλυκά double choco και σφίξιμο zero
Τι φουντουνια ρε μαν μπέμπης είσαι,πω ρε πουστηΓια το παιχνιδάκι ξυροκαρπια πατατάκια φουντουνια κοκακολα νορμαλ ,καλή διασκέδαση
Τι φουντουνια ρε μαν μπέμπης είσαι,πω ρε πουστη
Και κιςπακοτινια και δρακουλινια
Μην βρίζεις μαν επίπεδοσε λιγο θα μας πει και φοφικο ο κωλομπαρας .. ωπ σορρυ , κωλομπαρας μας βγηκε ο Dimi
Εγώ παίρνω πάντα τελευταία σοκολατούχο (από φάρμα κουκάκη) ή και κανένα όλυμπος και πίνω, milko δεν παίρνω γιατί δεν μου αρέσουν οι συσκευασίες... μόνο το παλιό κλασικό χάρτινο μου άρεσεΈνα μιλκο έπρεπε να πάρεις
Κουκάκη light πολύ καλύτερο στη γεύση από το πλήρες, δεν ξέρω γιατί...Εγώ παίρνω πάντα τελευταία σοκολατούχο (από φάρμα κουκάκη) ή και κανένα όλυμπος και πίνω, milko δεν παίρνω γιατί δεν μου αρέσουν οι συσκευασίες... μόνο το παλιό κλασικό χάρτινο μου άρεσε
Την παρηγγειλες ετσι την μπριζόλα η βαριοντουσαν να την ψήσουν πιο καλά;;;Aπλα και ταπεινα
Βραβευμένο γάλα με βραβειο γεύσης!!!Ντολμαδάκια αμπελόφυλλα με αυγολέμονο
Το φαγητό αυτό επιτρέπεται με κιμά, όχι σαν τα γεμιστά.
Κουκάκη light πολύ καλύτερο στη γεύση από το πλήρες, δεν ξέρω γιατί...
MediumΤην παρηγγειλες ετσι την μπριζόλα η βαριοντουσαν να την ψήσουν πιο καλά;;;