ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.303
- Πόντοι
- 5.006
Πάρε και μαγιονέζατσιπουρα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια Φλωρινης,καροτα
Πάρε και μαγιονέζατσιπουρα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια Φλωρινης,καροτα
Πω ρε κατάντιαΔουλειές με ακίνητα στη Γλυφάδα και πέρασα γκουντις για κολατσιό ζήτησα ένα κόμπο γεύμα με μπέργκερ πατάτες κοκακολα νορμαλ και γλυκό που είδα στην οθόνη αλλά η κοπέλα μου είπε ότι είναι μόνο για μέλη, όταν όμως είδε τη θλιμμένη φατσούλα μου ίσως με πέρασε και για άστεγο μου είπε οκ. Και όλα αυτά με 6.50 ευρώ
Πω ρε πουστηΠέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Δύο αλμυρά με λοκάνικο , δύο γλυκά double choco και σφίξιμο zero
Πάρε και σως τυριού να ρίξεις από πάνωΠω ρε κατάντια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σπανακόπιτα σπιτική 2 κομματια μεγάλα μπυριτσα
Πέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
το πας το λοκάνικο αβέρτα , μερα χωρις αυτο δεν μπορεις.. και μετα λες για τον χυσε μέσα
Να κεράσω μαν ?το πας το λοκάνικο αβέρτα , μερα χωρις αυτο δεν μπορεις.. και μετα λες για τον χυσε μέσα
Ένα μιλκο έπρεπε να πάρειςΠέρασμα από Νανού και λέω δε μπουκάρω μέσα για τσίμπημα με μπάσκετ ?
Τι φουντουνια ρε μαν μπέμπης είσαι,πω ρε πουστηΓια το παιχνιδάκι ξυροκαρπια πατατάκια φουντουνια κοκακολα νορμαλ ,καλή διασκέδαση
Τι φουντουνια ρε μαν μπέμπης είσαι,πω ρε πουστη