Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.642
Πόντοι
12.056
Από εδώ η κυρία @verasub που δεν γνωρίζει την λέξη κωλομπαράς :coffee:

1730207880861.jpeg
φιλε αλκοοολικε η εννοια του κωλομπαρα ειναι αυτος που κατα βαση γαμαει ανδρικους κωλους :D: μηπως για αυτο γυροφερνεις τον χυσε μεσα :think:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886
Τελευταία τροποποίηση:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.907
Πόντοι
1.346
Κανένα πρόβλημα @dimigoall , έτσι κι αλλιώς ένα ζουζούνι έχει ήδη στοχοποιηθεί :headbaning1:
Καλό απόγευμα, τηγάνισα 3 αυγά Κοπανακίου (είχα βράσει 3 πριν μερικές ημέρες) αλλά καήκαν οι χοληστερίνες, δεν έφτιαξα μακαρόνια λόγω 2ης Ιταλίας :sunglasses:
Ο τζογαδόρος πρέπει να προσέχει τι τρώει, μην του βγουν σε ξυνό τα στοιχήματα, γιατί έχει υποχρεώσεις προς τα καλά κορίτσια :eyebrows:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.642
Πόντοι
12.056

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886
Μέσα σε όλα ή Όλα μέσα, ποιο είναι το σωστό; Μπερδεύτηκα :confused:
Λοιπόν . :coffee:

Τύπε θα σε χρειαστώ από 15 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου περίπου , απογευματινές ώρες , 5-8 περίπου , να μου ξεσκονίζεις :effemine: τους κουραμπιέδες γιατί δεν μου αρέσει η πολύ ζάχαρη και να με ταϊζεις στο στόμα :coffee:
Προσφέρω 5€ την ώρα και απεριόριστα γλυκά , κουραμπιέδες μελομακάρονα κτλ ( ότι φάς εκεί όμως κουφάλα όχι να πάρεις και για το σπίτι :tooth: )

Διαπραγματεύσεις στην προσφορά μου δεν δέχομαι :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.642
Πόντοι
12.056

Τύπε θα σε χρειαστώ από 15 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου περίπου , απογευματινές ώρες , 5-8 περίπου , να μου ξεσκονίζεις :effemine: τους κουραμπιέδες γιατί δεν μου αρέσει η πολύ ζάχαρη και να με ταϊζεις στο στόμα :coffee:
Προσφέρω 5€ την ώρα και απεριόριστα γλυκά , κουραμπιέδες μελομακάρονα κτλ ( ότι φάς εκεί όμως κουφάλα όχι να πάρεις και για το σπίτι :tooth: )

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556

Πρόσεχε όταν θα σε ταιζει στο στόμα μη σου χώσει τίποτε άλλο

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86

Δέχομαι, αν και το δίκαιο είναι αφού θα σε ταΐζω στο στόμα, να με ταΐσεις κι εσύ στο στόμα
Επειδή μιλάμε για φαγητό :confused: ελπίζω να μην αρχίσουν οι άλλοι τις γκρίνιες για εκτός θέματος...

Εγώ προς το παρόν δεν έχω φάει κάτι... από φαγητό εννοώ....
Λέω να φάω κάτι μπανάνες που έχω (όχι αλήθεια...) χαλάνε γρήγορα οι μαλακίες και μυρίζουν, και απλά λυπάμαι να τις πετάξω, είναι 3.
Και βραδάκι να παραγγείλω κανα σουβλάκι. Έχω βρεί, μου πρότεινε ένας (μάλλον αστυνομικός) που με γαμάει εδώ και χρόνια, ένα σουβλατζίδικο που λέγεται Πρίγκιπας, κάπως έτσι...
Είναι πανάκριβα... αλλά την άλλη φορά πήρα μία πίτα με πανσετάκι και ήταν τέλειο!
Να γλείφεις και τα δάχτυλα ...του μάγειρα που λέει ο λόγος :confused: ή τα δάχτυλα ποδιών του ντελιβερά αν είναι έλληνας νεαρός γυμνασμένος, γιατί η πλειοψηφία πλέον είναι πακιστανοί :vomit:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Δέχομαι, αν και το δίκαιο είναι αφού θα σε ταΐζω στο στόμα, να με ταΐσεις κι εσύ στο στόμα
Επειδή μιλάμε για φαγητό :confused: ελπίζω να μην αρχίσουν οι άλλοι τις γκρίνιες για εκτός θέματος...

Λέω να φάω κάτι μπανάνες που έχω (όχι αλήθεια...) χαλάνε γρήγορα οι μαλακίες και μυρίζουν, και απλά λυπάμαι να τις πετάξω, είναι 3.
Και βραδάκι να παραγγείλω κανα σουβλάκι. Έχω βρεί, μου πρότεινε ένας (μάλλον αστυνομικός) που με γαμάει εδώ και χρόνια, ένα σουβλατζίδικο που λέγεται Πρίγκιπας, κάπως έτσι...
Είναι πανάκριβα... αλλά την άλλη φορά πήρα μία πίτα με πανσετάκι και ήταν τέλειο!
Να γλείφεις και τα δάχτυλα ...του μάγειρα που λέει ο λόγος :confused: ή τα δάχτυλα ποδιών του ντελιβερά αν είναι έλληνας νεαρός γυμνασμένος, γιατί η πλειοψηφία πλέον είναι πακιστανοί :vomit:
Πίπα με πανσετακι είναι το καλύτερο

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.323
Πόντοι
22.886

Τις μπανάνες πως λες να τις φάς μαν ?
Κανονικά από το στόμα η έτσι

1730211504754.gif

Σαν τον κολλητό σου τον @πολυζωης :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom