professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.491
- Πόντοι
- 11.096
Καμία πατατουλα μαν δεν παίζει ;Ώρα για κάτι τις
Καμία πατατουλα μαν δεν παίζει ;Ώρα για κάτι τις
3 πίτες μαν καλά ειναι καλαμποκιούΚαμία πατατουλα μαν δεν παίζει ;
Πάρε και γκαζόζα κωλομπαρα να χωνέψειςΣήμερα μπριζόλες με φασολάκια και κάτι τυροπιτάκια, το βράδυ που παίζει ο γαύρος και θα πέσει γέλιο κάτι πιο εκλεκτό
Το αγγούρι είναι πολύ χοντροκομμένο το βράδυ ολόκληροΏρα για κάτι τις
Ετσι για την λιγούρα.Ώρα για κάτι τις
Στεγνό τελειως ειναι το μεσημεριανό. Ουτε σταγονα λαδι η σαλατα.Το αγγούρι είναι πολύ χοντροκομμένο το βράδυ ολόκληρο
Το αγγούρι είναι πολύ χοντροκομμένο το βράδυ ολόκληρο
Έχει ρε είναι από κάτω,λάδι μεσσηνιαςΣτεγνό τελειως ειναι το μεσημεριανό. Ουτε σταγονα λαδι η σαλατα.
Το λαϊκ για τις μπριζολες και τα συνοδευτικά και όχι για το γέλιο με το γαύρο...Σήμερα μπριζόλες με φασολάκια και κάτι τυροπιτάκια, το βράδυ που παίζει ο γαύρος και θα πέσει γέλιο κάτι πιο εκλεκτό
φετος εγινε αυτο το παιχνιδιΤο λαϊκ για τις μπριζολες και τα συνοδευτικά και όχι για το γέλιο με το γαύρο...
Πάω να δω σε επανάληψη το γκολ με Μάλμε για να ισιωσω.
Γιατί θα σε χαλάσει καργιολα????Ελπίζω να μην με ανεβασει και εδώ!
Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριεΓιατί θα σε χαλάσει καργιολα????
Πως δεν έχει....Η τρύπα σου τσίμπησε την πουστα της ξεκωλιάρα..Να επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Έχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδεςΝα επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα κυριε
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά εντάξει τότε κύριεΈχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδες
Είσαι πολύ κωλόπαιδο καλέ μου φίλε dimigoall χα χα χα χαΈχει μεγάλη σχέση με το νήμα μανδάμ γιατί εδώ μέσα είναι όλοι κωλομπαράδες
Αχχχ δεν καταλαβαινωΠως δεν έχει....Η τρύπα σου τσίμπησε την πουστα της ξεκωλιάρα..
Καλά μαλακίες ... Δεν ξέρεις τι σημαίνειΔεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά εντάξει τότε κύριε
Ναι μωρή παρθενωπη δεν καταλαβαίνεις ..Πουτάνα μόνο από σπέρμα ,πουτσα και χαστούκια καταλαβαίνεις εεε???Τσίμπα καμιά πουτσα τώρα να γεμίσεις το στόμα σου και σκάσε..Αχχχ δεν καταλαβαινω