ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Αφού είναι λουλούδες ρε μαν πως να το κανουμεΜην βρίζεις κράτα ένα επίπεδο
Αφού είναι λουλούδες ρε μαν πως να το κανουμεΜην βρίζεις κράτα ένα επίπεδο
Πω ρε πουστη αρχονταςμεριδα κοντοσουβλι
μεριδα κοκορετσι
4 πιτες κομμενες με σαλτσα απο πανω ειδικη μυστικη συνταγη
3 καιζερ
ενα τυλιχτο μονο ντοματα
μια πατατες οχι προκατ
1 κομματι πορτοκαλοπιτα με μπαλα παγωτο βανιλια μαδαγασκαρης
μισο σουφλε σοκολατα
2 από μπουτακι κοτόπουλο, λίγη πάπια με πορτοκάλι, πατάτες φούρνου, κασσεροπιτα, ντομάτα, μισή μπανάνα, μια πάστα, ολίγη φρουτοσαλάτα και γιαουρτακι για την δίαιτα.
Αυτή:Ποια είναι η Ιωάννα που κάνει ανακαινίσεις στην πισίνα τύπε
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες.... Ένα θα πω.... ΚΆΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ στο δωμάτιο......
Μη μου κολλας πολυ, θα βαλωακριβως οπως οταν ερχεται το γκαρσονι και αδειαζει οτι εμεινε απο τα πιατα του τραπεζιου σε ενα πιατο για να βαλει τα αλλα απο κάτω και να τα παει λατζα για πλυσιμο
Αυτο στις πατατες τι ειναι ;; άνηθος ;;;
η παπια ειναι αυτο το κομματι το μαυρο που ειναι σαν πυροτουβλο απο καλοριφερ του '74 και το βουτας μεσα στο χυμο πορτοκαλι που πηρες ;
κασσεροπιτα φανταζομαι περισσεψε απο το πρωινο και στην πασαρανε τωρα να την φας και οτι δεν φας θα στο δώσουν αυριο
Ηλιουπολη....Ναι στο Σκαραμαγκά
Μεγάλο πευκοΗλιουπολη....
εγινε...Μεγάλο πευκο
Μη μου κολλας πολυ, θα βαλωκουνημενεςφωτογραφιες απο κωλους
Την είδα τύπε , δεν την θέλω αυτή είναι μπετατζης, θα πάρω Τζούλια με τέσσερα κατοσταρικαΑυτή:
Δημοσίευση στο thread ''Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)'' Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Δεν πειράζει. Γούστα ειναι αυτά. Θα την βλέπουμε εμεις.Την είδα τύπε , δεν την θέλω αυτή είναι μπετατζης, θα πάρω Τζούλια με τέσσερα κατοσταρικα
Δεν τον γλυτώνεις ρε καργιολη τον κουνημενο κωλο.αυτο το φαγητο ειναι για μήνυση , φυλακη θα τους ειχα στειλει ολους
Εντωμεταξυ καταλαβα πως ειναι εκει το μπουρδελακι , ειναι αυτο που εχει την σχαρα μπροστα και περνας μπροστα απο τις βιτρινες και παιρνεις πιατα , γι αυτο εχεις την μπανανα σε πιατο
Μονο στο κυρίως πιανουν ενα πιατο , και λες τι να σου βαλουν μεσα , και για να μην ξοδευτουν τα μουνοπανα εχουν βαλει κατι πιατακια του κώλου , σου λεει ποσο να το γεμισει ο μαλάκας ο μπουφετζης το πιατο ..
μιση μπανανα ρε μαλακα σε πιατο , ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΕ ΠΙΑΤΟ
τοσο μικρη φωτο απορω πως την ειδες και εστειλες σωστα και δεν σου ξεφυγε να στειλεις τον δικο σου κωλο κουνημένοΔεν τον γλυτώνεις ρε καργιολη τον κουνημενο κωλο.
gamiesai.τοσο μικρη φωτο απορω πως την ειδες και εστειλες σωστα και δεν σου ξεφυγε να στειλεις τον δικο σου κωλο κουνημένο
Σε φίλους και vip άτομα την στέλνει σε υψηλή ανάλυσητοσο μικρη φωτο απορω πως την ειδες και εστειλες σωστα και δεν σου ξεφυγε να στειλεις τον δικο σου κωλο κουνημένο
Σε φίλους και vip άτομα την στέλνει σε υψηλή ανάλυση
φανταζομαι δεν λες για τον δικό του κωλο ;;;;