argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 9.297
Ευγε,ειδικά για το ΚΡΕΜΜΥΔΙ !Μόνο μια μεγάλη σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, ψιλοκομμένη ντομάτα, ελιές, μαϊντανό, και κρεμμυδάκι για μεσημέρι.
Ευγε,ειδικά για το ΚΡΕΜΜΥΔΙ !Μόνο μια μεγάλη σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, ψιλοκομμένη ντομάτα, ελιές, μαϊντανό, και κρεμμυδάκι για μεσημέρι.
Ήρεμα μανΠω ρε πουστη ανάσα δε μπορούμε να πάρουμε
Σκασαμε τι ηρεμα ρε μαν παϊδάκια χοντρο σταβλισιες μπιφτέκια λουκανικο τζολια πατατες σαλάτες τυροψωμα μπυρες και τώρα λουκουμάδες με σοκολάταΉρεμα μαν
Σως μουστάρδαςΠαϊδάκια κοτόπουλο, τηγ. πατάτες, Πίτες.
Σαλατα σπανάκι ρόκα με σως μουστάρδας και σταφίδες.
Κόκκινο κρασι
Τωρα με πάει σερπαντίνα, δεν ξέρω αν φταίει κάτι από τα παραπανω
Ω ρε πστη μου, να προσέξω την επομενη φορα να πω της μαγείρισσας να μη βάλει...Σως μουστάρδας
Την σαλτσα μουσταρδας θα ελεγα και εγω.Σως μουστάρδας
Άλλαξε τον, πάρε Ιωάννα, νομίζω θα κάνει καλύτερα φαγητά, θα κάνεις ανακαίνιση στην πισίνα και θα γαμας κιόλας!...Σήμερα ο μάστορας είχε φτιάξει οσομπουκο με λαχανικά, πατάτες φούρνου, σαλάτα λάχανο καρότο, λεμονάδα φαντα, και πτιφουρ πραλινας
Την σαλτσα μουσταρδας θα ελεγα και εγω.
Αν δεν είχα κι εσάς τι θα έκανα!!.. Θενξ μαν!Την σαλτσα μουσταρδας θα ελεγα και εγω.
Ώπα, εδώ έχουμε άλλη αποψη... Να καλέσω την επιστημονική ομάδα να κάνει συμβούλιο?οι σταφίδες εκαναν την μαλακία σιγουρα
Ώπα, εδώ έχουμε άλλη αποψη... Να καλέσω την επιστημονική ομάδα να κάνει συμβούλιο?
Μήπως θέλετε δείγμα ή μπορώ να τραβήξω το καζανάκι?
Με το συμπάθειο κιόλας....
Ποια είναι η Ιωάννα που κάνει ανακαινίσεις στην πισίνα τύπεΆλλαξε τον, πάρε Ιωάννα, νομίζω θα κάνει καλύτερα φαγητά, θα κάνεις ανακαίνιση στην πισίνα και θα γαμας κιόλας!...
Ναι στο ΣκαραμαγκάΠοια είναι η Ιωάννα που κάνει ανακαινίσεις στην πισίνα τύπε
Πω ρε Πούστη
Πανσετες χοιρινές,λουκάνικα καπνιστά,φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριά και ψωμάκι ψητό και πατάτες τηγανητές.
Χαλαρά, δεν είμαστε πολλοί αλλά μαζί με κρασάκι κόκκινο είναι μια χαρά.
Μη βριζεις μαν ηρεμαΠω ρε Πούστη
Αυτά είναι
Που μαν στους κωλομπαραδες στο μπιγκ μπενΏρα για αλκοολούχα σε λίγο.
Μαζί με ντολμαδάκια, ελιές, ξηρούς καρπούς και ιστορίες,
ελπίζοντας να μην καταλήξουμε στο τέλος του Σαββατόβραδου να καταβροχθίζουμε έξω τίποτα ό,τι να ´ναι βρώμικα.
Μην βρίζεις κράτα ένα επίπεδοΠου μαν στους κωλομπαραδες στο μπιγκ μπεν