BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.897
- Πόντοι
- 3.556
Μπούτι κοτόπουλο ψητό, μαζί με σπανακόρυζο και μελιτζάνες σε λίγο. Και μετά κανά μήλο.
Εγώ Αθηνεζικα δεν ξέρω...Κανείς λάθος τύπε έχω φούρνο που φτιάχνει κλασική γαλλική μπαγκέτα και χωριάτικη μπαγκέτα. Η χωριάτικη είναι πιο τραγανή και σκληρή σε σχέση με τη γαλλική που είναι αφρός
Ας περίμενες λίγο να εμπαινα. ολα μαζί παρέα στο πιατο...θα ήταν πιο θεαματικό...πάντως τσιμπα ένα λικε.Μπούτι κοτόπουλο ψητό, μαζί με σπανακόρυζο και μελιτζάνες σε λίγο. Και μετά κανά μήλο.
Στην πρωτεύουσα είναι αλλιώς τύπεΕγώ Αθηνεζικα δεν ξέρω...
Το χωριάτικο που ξέρω βγαίνει στο τυπικό σχήμα η το πολυ σε στρογγυλό.
Βάζουν φωτογραφία στο βιογραφικό;Το απόγευμα μετά της επτά θα δοκιμαστεί ατυχησασα σαραντάρα Ελληνίδα μαγείρισσα
Σε πολλά..Στην πρωτεύουσα είναι αλλιώς τύπε
Δε βρίσκεις φαντα μπλε μαν? Σας τα είπα εγώ, έμαθε ο κόσμος τα ωφέλη της φαντα μπλε κι έχουν γίνει μπλε, έπρεπε να είχες στοκαρει απόθεμα...Κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, πατάτες προκάτ, τζατζίκι , λεμονάδα φαντα
Είναι σε έλλειψηΔε βρίσκεις φαντα μπλε μαν? Σας τα είπα εγώ, έμαθε ο κόσμος τα ωφέλη της φαντα μπλε κι έχουν γίνει μπλε, έπρεπε να είχες στοκαρει απόθεμα...
Τι ατυχησασα? Τέτοια:Το απόγευμα μετά της επτά θα δοκιμαστεί ατυχησασα σαραντάρα Ελληνίδα μαγείρισσα
ΣαραντάραΤι ατυχησασα? Τέτοια:
Ή τέτοια?
Πάρε και γκαζόζαΚοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, πατάτες προκάτ, τζατζίκι , λεμονάδα φαντα
Θα βάλω το βραδινό πιάτο.Βαλε βαλε
Πάρε και σως που βάζουν στα σουβλάκια στη ΛειβαδιάΕτοιμάζεται κόκορας με χοντρο μακαρόνι σαλάτες ταλαγανια κτλ
Θα βάλω το βραδινό πιάτο.
Πάλι λάθος διάβασα ριζογκοφρετες πικάντικεςτορτελίνια γεμιστά με τυρί και κεφαλοτύρι με πιπέρι από πάνω
τυροκροτέτες πικάντικες
μπουράτα
μπύρα φίσερ
έχω βαφτίσει τις ριζογκοφρέτες αλλιώς για να γλιτώσω το λιντσάρισμαΠάλι λάθος διάβασα ριζογκοφρετες πικάντικες