athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
γεματα ειναι τα νεκροταφεια απο ανθρωπους με εξετασεις μικρου παιδιου
γεματα ειναι τα νεκροταφεια απο ανθρωπους με εξετασεις μικρου παιδιου
Εχω πετυχει Βασιλη Καρρά να τρωει ψαρι με μπουκαλι Chivas διπλαΛίγο τυρί πάει όντως τελικά με το ουίσκι ή και κάποια ποτά.
Αφού είχε αντικαταστησει το νερό με ουισκι ο Μέγας.Εχω πετυχει Βασιλη Καρρά να τρωει ψαρι με μπουκαλι Chivas διπλα
Ναι βαραγε αλυπητα. Ανεφερα το παραπανω γιατι γενικά υπαρχει κοσμος που τρωει ψαρια με δυνατά ξυδια, οχι απλα κρασακι.Αφού είχε αντικαταστησει το νερό με ουισκι ο Μέγας.
Φήμες λένε ότι αν δεν έπινε ένα μπουκάλι δεν έβγαινε πίστα.
ψαρι με δυνατό ξύδι οντως μου κάνει εντύπωση.Ναι βαραγε αλυπητα. Ανεφερα το παραπανω γιατι γενικά υπαρχει κοσμος που τρωει ψαρια με δυνατά ξυδια, οχι απλα κρασακι.
Και στη Ρωσσια φουλ παστά με βοτκεςψαρι με δυνατό ξύδι οντως μου κάνει εντύπωση.
Τι γέλιο….
Ρε τύπε εντάξει το παράκανες....Είμαι νευριασμένος από το μεσημέρι.
Τα 99/100 είναι για το πούτσο. Μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγα κάθε μέρα απ' έξω και δοκίμαζα κάθε 2 μέρες άλλο μαγαζί. Αν σου δείξω το efood με τις παραγγελίες θα πάθεις σοκ. Μιλάμε για δηλητήρια. Η Αθήνα είναι ένας γαμημένος βοθρότοπος. Σκέψου για να είναι ανοιχτά όοοολα αυτά και να απασχολούν προμηθευτές τι κουράδα τρώει ο κόσμος. Αρα καταλαβαίνουμε για τι σκατιάρηδες μιλάμε. Είνια πολύ χαμηλό το επίπεδο sorry. Επαρχία δεν είναι έτσι, ούτε ακόμη αν βγεις λίγο εκτός κέντρου Αθήνας. Στο κέντρο είναι για τη π-ο-ύ-τ-σ-α ΟΛΑ.
Τύπε εμείς αυτό (το πολύ ωραίο πιάτο κατα τα άλλα)το έχουμε στις κηδείες.....Στην δημοσκόπηση μου έκανε απορία πως κανείς δεν ανέφερε το μοσχαράκι κοκκινιστό να είναι γιουβέτσι.. Με λίγο πιπέρι μέσα μούρλια!
Καλά εντάξει....αλλιώς μπύρα
αν και δεν πίνεται με τίποτα.. αλλά τι να κάνεις
και τις βαρελίσιες τις νοθεύουν φουλ. δεν ξέρω τι βάζουν μέσα
Όταν λέμε κέντρο πιάνεται και η Κυψέλη.Όταν λέμε κέντρο ρε τύπε, λέμε για τέρμα τέρμα κέντρο. Δεν φέρνουν της Κυψέλης ούτε των Πατησίων εδώ. Ήξερα τον Μαρτίνη μια χαρά είναι στον Αγιο Λουκά αλλά δεν φέρνει κέντρο.
Ποιο μουσείο απολα?Είναι κέντρο η Κυψέλη; Μετά το μουσείο τελειώνει το κέντρο για μένα.
εσύ για ποιο μουσείο λες να μιλάει σύμφωνα με τη συζήτηση;Ποιο μουσείο απολα?
πολυ καλο φαγητο εχει η Μπουκα στα εξαρχεια και οικονομικο ..Όταν λέμε κέντρο ρε τύπε, λέμε για τέρμα τέρμα κέντρο. Δεν φέρνουν της Κυψέλης ούτε των Πατησίων εδώ. Ήξερα τον Μαρτίνη μια χαρά είναι στον Αγιο Λουκά αλλά δεν φέρνει κέντρο.
Δεν γαμιέσαι και συ πρωινιάτικα εξυπνάκια?εσύ για ποιο μουσείο λες να μιλάει σύμφωνα με τη συζήτηση;
Ενα ειναι το μουσείο όπως σωστά είπε
Από το τσι-μπούκα ; Έχεις πείρα σε αυτά εσυπολυ καλο φαγητο εχει η Μπουκα στα εξαρχεια και οικονομικο ..
sorry ψηλε αλλα εχει δικιο.Δεν γαμιέσαι και συ πρωινιάτικα εξυπνάκια?