professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.889
- Πόντοι
- 11.096
Δεν φοράω ζεσταίνονται τά δίδυμαΦίλος με το μπαρδον κι όλας...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ να κατεβάσεις το κοντοβρακι μετά απ αυτα?
Δεν φοράω ζεσταίνονται τά δίδυμαΦίλος με το μπαρδον κι όλας...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ να κατεβάσεις το κοντοβρακι μετά απ αυτα?
Αρχαιοπρεπες!!Πάνορμος, τι όνομα είναι αυτό
Το προσαρμόζεις,βλέπω...χμμμ...νόμιζα ότι ήταν στάνταρ 16 ωρη.Ναι 12ωρη
Προκρινουμε την ποιότητα πλέον,αναγκαστικά..Καλτ. Τέτοια ονόματα έχουν μαγαζιά που είναι τουλάχιστον από το 1980 ανοιχτά, με τον ίδιο ιδιοκτήτη και να είναι σε ηλικία πάνω από 80 και σίγουρα θα κάνουν κάποιο συγκεκριμένο μόνο προϊόν πολύ καλά ακόμη αλλά σε μικρή μερίδα γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές.
Που είναι αυτές οι περιοχές στην Αθήνα είναι?
στο φουρνακι το θρυλικο..το ειχε ο πατερας,περασε στα παιδια του..ανωτερο οταν το ειχε ο πατεραςΧανουμοφωλιά τύπε
Προσφυγομάνα
είχα παλιότερα κάτιδουλειέςαπό εκεί .
Έχω να θυμάμαι τα πεινιρλι και το
πες τα .. για το πουτσο ειναι τωρα , απορω πως το εκθιαζουν ολοιστο φουρνακι το θρυλικο..το ειχε ο πατερας,περασε στα παιδια του..ανωτερο οταν το ειχε ο πατερας
και αυτο καλο αλλα κατωτερο απο Ν.ΙωνιαςΠεϊνιρλί δροσια που φημίζεται!!
Πολύ δυνατό.
αν δεν εχει ανοιξει κανα καινουργιο νομιζω η κορυφη ανηκει σε αυτο στην Πανόρμουκαι αυτο καλο αλλα κατωτερο απο Ν.Ιωνιας
δεν εχω φαει απο εκει δεν το ξερω καθολουαν δεν εχει ανοιξει κανα καινουργιο νομιζω η κορυφη ανηκει σε αυτο στην Πανόρμου
οχι οτι ειναι σουπερ , απλα ειναι καλυτερο απο τα άλλα
Που να το ξέρεις βρε μλκ ΒΙΑΣΜΕΝΕ, πέρα από τα σύνορα της Α.Ο Γλυφάδας δεν έχεις βγειδεν εχω φαει απο εκει δεν το ξερω καθολου
θα με γαμησει ο Αγιαξ ρε μαλακαΠου να το ξέρεις βρε μλκ ΒΙΑΣΜΕΝΕ, πέρα από τα σύνορα της Α.Ο Γλυφάδας δεν έχεις βγει
Κάτσε μην σε γαμησει ο ΔΕΣΠΟΤΟΦ πρώταθα με γαμησει ο Αγιαξ ρε μαλακα
Καρνεισον θα καταντησω σαν τους γαυρους
στειλε μπουγατες ρε μουνη απο τη Μπουγατσομανα πολη να φαμε κατι εκλεκτον για πρωινοΚάτσε μην σε γαμησει ο ΔΕΣΠΟΤΟΦ πρώτα
τωρα τους κανεις και το τραπεζι?το νοικοκυριο θα πρεπει να το θες και εμενα μου αρεσει...
ποιο παλια που δεν ειχα χωρο και οι συνεδριες γινόντουσαν σε διαφορες περιοχες ,περναγα πολυ χρονο εξω οποτε αναγκαστικά επρεπε να μαθω που θα τρωω καπως ποιο σωστα ...
ασχετεδεν εχω φαει απο εκει δεν το ξερω καθολου
Μου έχουν λείψει τα καλαμάκια στην πλατεία Βικτωρίας κ η pizza fun στο σκυλόσπιτο της Γλυφάδας!στειλε μπουγατες ρε μουνη απο τη Μπουγατσομανα πολη να φαμε κατι εκλεκτον για πρωινο
Όχι! Αυτό που λέω είναι ακριβώς στον σταθμό του μετρό. Πώς το λένε ??Καλαμάκια από τη χέυδεν σε αυτά τα μικρά σουβλατζίδικα;
εφαγες γατες και σκυλους λεμονατους ρε μπουστη μουΌχι! Αυτό που λέω είναι ακριβώς στον σταθμό του μετρό. Πώς το λένε ??