Φτάνει ως εκεί η ποιότητα για να παραμείνει βιώσιμη η επιχείρηση, να διατηρεί ανταγωνιτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων κουραδιάρηδων, κρατώντας σε normal επίπεδα τη τιμή. Να είστε σίγουροι ξέρουν όλοι πώς να κάνουν το καλύτερο καλαμάκι του κόσμου. Απλά θα πρέπει να πωλείται για 4-5 ευρώ το ένα καλαμάκι. Ποιος θα ανεβάζει από επαρχία φορτηγό-ψυγείο κάθε τρεις και πέντε από αρχιδάτη φάρμα με χοίρους και πουλερικά; Παίρνει τις μαλακίες που δίνουν οι 2-3 προμηθευτές και καθάρισαν. Εύκολα και γρήγορα με κεφάλι ήσυχο οσον αφορά την σταθερότητα της ποιότητας, χρόνους παράδοσης κλπ.