astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Τώρα μιλάς σωσταενταξει τυχαινει καποιες φορες να του γαμησω την μανα αλλα ειναι λιγες
Τώρα μιλάς σωσταενταξει τυχαινει καποιες φορες να του γαμησω την μανα αλλα ειναι λιγες
δυστυχως δεν μπορω να φαω ξηροκαρπι θα μου γαμησει το σπιτιΝορμάλ, αλλά καλύτερα τα ξηροκάρπια τα πατατάκια είναι επεξεργασμένα τρόφιμα και δε ξέρεις τι λάδι βάζουν.
Τα πατατάκια είναι τα χειρότερα και διατροφικά.Νορμάλ, αλλά καλύτερα τα ξηροκάρπια τα πατατάκια είναι επεξεργασμένα τρόφιμα και δε ξέρεις τι λάδι βάζουν.
εμ δε μπορω να πιω σκετα θελω το μπουμπλικι μουΤα πατατάκια είναι τα χειρότερα και διατροφικά.
Και εγώ αποφεύγω για τον ιδιο λόγο ξηροκαρπια.δυστυχως δεν μπορω να φαω ξηροκαρπι θα μου γαμησει το σπιτι
εχω συνδρομο ευερεθιστου εντερου και γενικα με γαμαει αλλα ετσι και φαω ξηροκαρπια ειμαι για νοσοκομειο
τα εχω προσπαθησει ρε γαμωτο αλλα βλεπω τα ραφλες με κετσαπ και μπαρμπεκιου και λυγιζωΚαι εγώ αποφεύγω για τον ιδιο λόγο ξηροκαρπια.
αγγουρακ-καροτακι το καλύτερο.
ναι αυτά είναι πρόστυχα τα ρημαδια!τα εχω προσπαθησει ρε γαμωτο αλλα βλεπω τα ραφλες με κετσαπ και μπαρμπεκιου και λυγιζω
Αλήθεια δε ξέρω, ίσως να δοκίμασες με φρούτα.εμ δε μπορω να πιω σκετα θελω το μπουμπλικι μου
και ειναι φοβερο οτι δεν με πειραζουν στο εντερο ο γιατρος εμεινε μαλακας δεν το πιστευε
ειναι ατιμο πραγμα το ευερεθιστο εντερο να ξερειςΑλήθεια δε ξέρω, ίσως να δοκίμασες με φρούτα.
Ισχύει, μετά το ουίσκι μου έρχεται να φάω γραβιέρα ΚρήτηςΛίγο τυρί πάει όντως τελικά με το ουίσκι ή και κάποια ποτά.
Χοχλιούς δεν είχε
ολα τα κανω που εγραψες ...Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω χρόνια τώρα. Η άσκηση, τα τακτικά γεύματα και η μείωση στρες βοηθάει μόνο.
το χειροτερο ειναι το πρηξιμο...ρε πουστη μου σηκωνομαι το πρωι πλακα κοιλια,ωραιος ,σενιοςΚι εγώ αυτό ακριβώς. Έτυχαν μια σειρά από πολύ άσχημα γεγονότα και βάλτωσα πολύ άσχημα. Η θλίψη είχε γίνει δύναμη που με πατούσε κάτω. Και έσκασε αυτό. Και πάλι όταν πέφτω πολύ μου τα σκάει άσχημα στο στομάχι. Δυσανεξία στα πάντα σχεδόν...
Και εγώ το πρωί φέτες και το μεσημέρι ένα…καρβέλιτο χειροτερο ειναι το πρηξιμο...ρε πουστη μου σηκωνομαι το πρωι πλακα κοιλια,ωραιος ,σενιος
λεω αρχοντας εισαι ρε μεσηλιξ
μετα το μεσημερι αρχιζει το πρηξιμο και μου χαλαει την συμμετρια ,με νευριαζει και πρηζομαι πιο πολυ
Γιατί προβλέπεται να πάρουμελετε να μην προλαβω να παρω συνταξη;
Το πιο σωστό!Παίδες σπιτικό φαγητό/ μεσογειακή κουζίνα με καλό ελαιόλαδο
και εύχομαι το καλύτερο.
αφου η πλειοψηφια αγοραζει,γουσταρει το σαπιο ετοιματζιδικο εχει μπει στο dna του ελληναρα διασκεδαση=βρωμικο φαι απο εξωΣοβαρά, έχετε αναρωτηθεί πώς παραμένουν ανοιχτοί όλοι αυτοί στην Αθήνα με τα φαγάδικα;
η μονη παρασπονδια που κανω ειναι ΠΣ που πινω τα ποτακια μου και επειδη δεν μπορω να συνοδευσω με ξηρους καρπους ξηγιεμαι πατατακια,γαριδακια κλπ
ολα οκ ομως ,ουτε παχος,εξετασεις μικρου παιδιου δεν παθαινω τιποτα...