ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Μηνύματα
- 45.612
- Like
- 28.090
- Πόντοι
- 5.006
Ντροπη βρε μλκαναλογα
Ντροπη βρε μλκαναλογα
ΡΕ τραβα γαμησουΝτροπη βρε μλκ
Το κέρατο σου το δίφωρο έχεις μλκ τελμπεχαναΡΕ τραβα γαμησου
εχω ΑΛΛΑ καλα εγω
βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δουλευω 16ωρα να πουμε και εσυ κοιμασαι στην δουλειαΤο κέρατο σου το δίφωρο έχεις μλκ τελμπεχανα
Ρε γαμημενε κυφηνα αντε γαμησου λαμογιοβρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δουλευω 16ωρα να πουμε και εσυ κοιμασαι στην δουλεια
Μην είμαστε χλεχλεδες...χωρίς λαδάκι να τσιτσιρισει καλύτερα πλακώσου στα φρούτα και στις ρυζογκοφρεττες.Μου αρέσει που κατά τ’ αλλά τρως ολικής άλεσης…
Εχω να σου προτεινω καφενείο που φτιάχνει ΕΝΑ μόνο φαι και τρώνε και η οικογένεια. Πραγματικά σπιτικό φαγητό και νορμαλ τιμη. Απλά δεν έχει ντελιβερι και πρεπει να κανονίσεις αν όχι από τη προηγουμενη, νωρίς πριν το μεσημέρι.Πήρα σήμερα ντελίβερυ μαγειρευτό μετά από 2 μήνες.
Με την πρώτη μπουκιά λέω εγώ το έτρωγα αυτό το πράγμα τόσο καιρό. Από τις ελάχιστες φορές που έφαγα κάτι με το ζόρι για να μην πετάξω τα 8 ευρώ στον κάδο. Είναι εξαιρετικά άθλια η ποιότητα στο κέντρο της Αθήνας σε όλα τα φαγάδικα. Τα μόνα που αξίζουν είναι αυτά που είναι μια κλάση πάνω από την κουραδίλα του mainstream ντελιβεράδικου, που η μερίδα έχει 12-14 ευρώ και πάνω. Τόσα λεφτά δεν δίνω όμως για κανένα λόγο.
Μήπως θέλουν κ προκαταβολή τυπε;Εχω να σου προτεινω καφενείο που φτιάχνει ΕΝΑ μόνο φαι και τρώνε και η οικογένεια. Πραγματικά σπιτικό φαγητό και νορμαλ τιμη. Απλά δεν έχει ντελιβερι και πρεπει να κανονίσεις αν όχι από τη προηγουμενη, νωρίς πριν το μεσημέρι.
Ε παρε από εστιατόριο που σου κανει χοιρινή τηγάνια τις χθεσινές μπριζόλεςΜήπως θέλουν κ προκαταβολή τυπε;
Μάθε να μαγειρεύεις.Πήρα σήμερα ντελίβερυ μαγειρευτό μετά από 2 μήνες.
Με την πρώτη μπουκιά λέω εγώ το έτρωγα αυτό το πράγμα τόσο καιρό. Από τις ελάχιστες φορές που έφαγα κάτι με το ζόρι για να μην πετάξω τα 8 ευρώ στον κάδο. Είναι εξαιρετικά άθλια η ποιότητα στο κέντρο της Αθήνας σε όλα τα φαγάδικα. Τα μόνα που αξίζουν είναι αυτά που είναι μια κλάση πάνω από την κουραδίλα του mainstream ντελιβεράδικου, που η μερίδα έχει 12-14 ευρώ και πάνω. Τόσα λεφτά δεν δίνω όμως για κανένα λόγο.
Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.Μην είμαστε χλεχλεδες...χωρίς λαδάκι να τσιτσιρισει καλύτερα πλακώσου στα φρούτα και στις ρυζογκοφρεττες.
Αυτό κάνω κάθε μέρα. Μια φορά πήρα μετά από μήνες. Δεν παίρνω τίποτα απ' έξω. Είναι όλα για το πούτσο.Μάθε να μαγειρεύεις.
Παχαινει τι σπέρμα;Όχι πρέπει να έχει θερμίδες για να μετράει ως φαγητό. Εκτός αν το τσιμπήσες από σπέρμα
Αναλόγως από που παραγγέλνεις και τι τρως.Αυτό κάνω κάθε μέρα. Μια φορά πήρα μετά από μήνες. Δεν παίρνω τίποτα απ' έξω. Είναι όλα για το πούτσο.
Όποιος έχει άλλη γνώμη είμαι εδώ να μου αποδείξει το αντίθετο.
Είμαι νευριασμένος από το μεσημέρι.Αναλόγως από που παραγγέλνεις και τι τρως.
Οταν φτάσω σε φάση να τρώω στο νοσοκομειο θα το απολαύσω έτσι το φαγητό μου...όμως ΟΧΙ ΤΩΡΑ.Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.
Ή ελάχιστο ελαιόλαδο από πάνω, ΟΧΙ καυτό όμως.
Τι πουστριλικια είναι αυτά;Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.
Ή ελάχιστο ελαιόλαδο από πάνω, ΟΧΙ καυτό όμως.