athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ΡΕ τραβα γαμησουΝτροπη βρε μλκ
εχω ΑΛΛΑ καλα εγω
ΡΕ τραβα γαμησουΝτροπη βρε μλκ
Το κέρατο σου το δίφωρο έχεις μλκ τελμπεχαναΡΕ τραβα γαμησου
εχω ΑΛΛΑ καλα εγω
βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δουλευω 16ωρα να πουμε και εσυ κοιμασαι στην δουλειαΤο κέρατο σου το δίφωρο έχεις μλκ τελμπεχανα
Ρε γαμημενε κυφηνα αντε γαμησου λαμογιοβρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ δουλευω 16ωρα να πουμε και εσυ κοιμασαι στην δουλεια
Μην είμαστε χλεχλεδες...χωρίς λαδάκι να τσιτσιρισει καλύτερα πλακώσου στα φρούτα και στις ρυζογκοφρεττες.Μου αρέσει που κατά τ’ αλλά τρως ολικής άλεσης…
Εχω να σου προτεινω καφενείο που φτιάχνει ΕΝΑ μόνο φαι και τρώνε και η οικογένεια. Πραγματικά σπιτικό φαγητό και νορμαλ τιμη. Απλά δεν έχει ντελιβερι και πρεπει να κανονίσεις αν όχι από τη προηγουμενη, νωρίς πριν το μεσημέρι.Πήρα σήμερα ντελίβερυ μαγειρευτό μετά από 2 μήνες.
Με την πρώτη μπουκιά λέω εγώ το έτρωγα αυτό το πράγμα τόσο καιρό. Από τις ελάχιστες φορές που έφαγα κάτι με το ζόρι για να μην πετάξω τα 8 ευρώ στον κάδο. Είναι εξαιρετικά άθλια η ποιότητα στο κέντρο της Αθήνας σε όλα τα φαγάδικα. Τα μόνα που αξίζουν είναι αυτά που είναι μια κλάση πάνω από την κουραδίλα του mainstream ντελιβεράδικου, που η μερίδα έχει 12-14 ευρώ και πάνω. Τόσα λεφτά δεν δίνω όμως για κανένα λόγο.
Μήπως θέλουν κ προκαταβολή τυπε;Εχω να σου προτεινω καφενείο που φτιάχνει ΕΝΑ μόνο φαι και τρώνε και η οικογένεια. Πραγματικά σπιτικό φαγητό και νορμαλ τιμη. Απλά δεν έχει ντελιβερι και πρεπει να κανονίσεις αν όχι από τη προηγουμενη, νωρίς πριν το μεσημέρι.
Ε παρε από εστιατόριο που σου κανει χοιρινή τηγάνια τις χθεσινές μπριζόλεςΜήπως θέλουν κ προκαταβολή τυπε;
Μάθε να μαγειρεύεις.Πήρα σήμερα ντελίβερυ μαγειρευτό μετά από 2 μήνες.
Με την πρώτη μπουκιά λέω εγώ το έτρωγα αυτό το πράγμα τόσο καιρό. Από τις ελάχιστες φορές που έφαγα κάτι με το ζόρι για να μην πετάξω τα 8 ευρώ στον κάδο. Είναι εξαιρετικά άθλια η ποιότητα στο κέντρο της Αθήνας σε όλα τα φαγάδικα. Τα μόνα που αξίζουν είναι αυτά που είναι μια κλάση πάνω από την κουραδίλα του mainstream ντελιβεράδικου, που η μερίδα έχει 12-14 ευρώ και πάνω. Τόσα λεφτά δεν δίνω όμως για κανένα λόγο.
Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.Μην είμαστε χλεχλεδες...χωρίς λαδάκι να τσιτσιρισει καλύτερα πλακώσου στα φρούτα και στις ρυζογκοφρεττες.
Παχαινει τι σπέρμα;Όχι πρέπει να έχει θερμίδες για να μετράει ως φαγητό. Εκτός αν το τσιμπήσες από σπέρμα
Αναλόγως από που παραγγέλνεις και τι τρως.Αυτό κάνω κάθε μέρα. Μια φορά πήρα μετά από μήνες. Δεν παίρνω τίποτα απ' έξω. Είναι όλα για το πούτσο.
Όποιος έχει άλλη γνώμη είμαι εδώ να μου αποδείξει το αντίθετο.
Οταν φτάσω σε φάση να τρώω στο νοσοκομειο θα το απολαύσω έτσι το φαγητό μου...όμως ΟΧΙ ΤΩΡΑ.Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.
Ή ελάχιστο ελαιόλαδο από πάνω, ΟΧΙ καυτό όμως.
Τι πουστριλικια είναι αυτά;Κατευθείαν από την κατσαρόλα χωρίς λάδια και βούτυρα.
Ή ελάχιστο ελαιόλαδο από πάνω, ΟΧΙ καυτό όμως.
μπουκοβο καυτερο,ταμπασκο πρασινο για σαλατα,κοκκινο για φαγητο,τσιλι καυτερο,μαγιονεζες και μουσταρδες πικαντικες μουρλιαΤι πουστριλικια είναι αυτά;
Αν δεν καπνίζει το λάδι,δεν έκανες φαγητό....ΣΑΛΑΤΑ έκανες.
Κάπου κάπου ρίχνω και μπούκοβο στο καυτό λάδι...μαγεία!
για ποτο 3 μαγαζια εδω που ξερω στανταρ με καθαρα ποτα..πουθενα αλλουKι εγώ έτσι ακριβώς. Κι αν βγω για ποτό έχω φάει πριν και πάντα κάποια αρχιδιά θα έχει μείνει σπίτι. πχ λίγο φαγητό, με ψωμί και διάφορα τυριά που φροντίζω να έχω πάντα τρώω και καληνύχτα. Εγώ τα λεφτά μου στα δηλητήρια δεν τα δίνω. Τέλος.
Θα πάρουν το πούτσο μου όλοι τους. Και τα μπαράκια με τους δυναμίτες που δίνουν. Σε επιλεκτικά σημεία που ξέρω από ποιον παίρνουν τα ποτά κιόλας από πρώτο χέρι πάω και πίνω. Τώρα να δίνεις 7ευρα για σκουπίδια ε είσαι τενεκές. Όλοι οι κατοικούντες της Αθήνας βρωμιάρηδες είναι. Αλλιώς γιατί είναι ανοιχτοί όλοι αυτοί ακόμη; Να σας πάω ένα tour να καταλάβετε. Γιατί ονόματα για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να πούμε.
Πες στον άλλον που τα θέλει τα μακαρόνια νεροβραστα λες και είναι μοντέλο η έχουμε Μεγάλη Παρασκευή.μπουκοβο καυτερο,ταμπασκο πρασινο για σαλατα,κοκκινο για φαγητο,τσιλι καυτερο,μαγιονεζες και μουσταρδες πικαντικες μουρλια
γενικα θελουν προσοχη τα τσιγαριστα με μετροΠες στον άλλον που τα θέλει τα μακαρόνια νεροβραστα λες και είναι μοντέλο η έχουμε Μεγάλη Παρασκευή.