cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.133
- Πόντοι
- 3.556
Τι σημαίνει αλμυρά μεζεκλικια για αναφορά πάει το θέμαδωσε αναλυση γιατι σαν να πας να αποφυγεις την αναφορα με αυτες τις γενικοτητες που μας λες
Τι σημαίνει αλμυρά μεζεκλικια για αναφορά πάει το θέμαδωσε αναλυση γιατι σαν να πας να αποφυγεις την αναφορα με αυτες τις γενικοτητες που μας λες
αν τα ξεχάσεις το πρωί πριν φύγεις για δουλειά έξω από το ψυγείο γίνονται μαύρα και άραχνα πιο μπλακ δεν έχεις ξανά δειΌταν λές Μπλάκ Άνγκους από πια χώρα προέλευσης? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί παίζει αναφορά
Δεν ρωτήσαμε αυτό, χώρα προέλευσης είπαμε και σφραγίδα σφαγήςαν τα ξεχάσεις το πρωί πριν φύγεις για δουλειά έξω από το ψυγείο γίνονται μαύρα και άραχνα πιο μπλακ δεν έχεις ξανά δει
Τι θα ελεγες να καινοτομησουμε και να βγουμε για καλαντα των 3 ιεραρχων?τι νουμερο βελονες χρησιμοποιας τυπε?
τα φαινόμενα απατούν μπορεί να λέει μπλακ άνγκους αμερικής και να είναι γατ άνγκους από τη γειτονιάΔεν ρωτήσαμε αυτό, χώρα προέλευσης είπαμε και σφραγίδα σφαγής
ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ!!!!!!και τα καλαντα του αγιου βαλεντινου δεν ειναι ασχημα....θα μαθεις στην μελοντικα Παριο.....θα πεσει ευρωΤι θα ελεγες να καινοτομησουμε και να βγουμε για καλαντα των 3 ιεραρχων?
Η ομαδάρα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣδωσε αναλυση γιατι σαν να πας να αποφυγεις την αναφορα με αυτες τις γενικοτητες που μας λες
Ε όχι και έτσιΕπίσης μπίρα και μετά τετραπλό εσπρέσο = αναφορα
Με συγκινεις!!!ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ!!!!!!και τα καλαντα του αγιου βαλεντινου δεν ειναι ασχημα....θα μαθεις στην μελοντικα Παριο.....θα πεσει ευρω
Ούτε προέλευση λέει και για σφραγίδα που είπαμε κάνει τον Κινέζοεδω ειμαι , με το mouse πανω στο κουμπι αναφορας
Που βοσκαγε το ζωντανο?που κοιμοταν?τι ωρα ξυπνουσε?την επόμενη φορά θα είμαι υποψιασμένος θα ζητήσω από το χασάπη πιστοποιητικό επικυρωμένο
Την αναφορά την έφαγες τώρα είναι αργάτην επόμενη φορά θα είμαι υποψιασμένος θα ζητήσω από το χασάπη πιστοποιητικό επικυρωμένο
Που βοσκαγε το ζωντανο?που κοιμοταν?τι ωρα ξυπνουσε?
πολλά ζητάτε με 12 ευρώ από το γουόλτ δε σου δίνουν τέτοιες πληροφορίεςΤην αναφορά την έφαγες τώρα είναι αργά
Αποκλείεται με 12 ευρώ να έφαγες Μπλάκ Άνγκους κάτι άλλο θα ήτανπολλά ζητάτε με 12 ευρώ από το γουόλτ δε σου δίνουν τέτοιες πληροφορίες