gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.425
- Πόντοι
- 4.027
Κάνε και μια περιγραφή να καταλάβουμε κι εμείς οι πληβείοι τι βλέπουμε...Καλησπέρα ναυάγια.
Κάνε και μια περιγραφή να καταλάβουμε κι εμείς οι πληβείοι τι βλέπουμε...Καλησπέρα ναυάγια.
Πόσες δλδ ρε μαν? Κοντραρεις Άντζελο και xxx;Σαλατες πρασινες
Καρμποναρες
Τύπε έχω την εντύπωση ότι η Ελλεηνίδα σου έχει χώσει την σαγιονάρα της κάτω από το φαι σουΚαλησπέρα ναυάγια.
Έλα ρε μαν ούτε για πουλάκι δε φτάνει αυτο ελεοςΤύπε έχω την εντύπωση ότι η Ελλεηνίδα σου έχει χώσει την σαγιονάρα της κάτω από το φαι σου
Φιλος, εννοούσα να βάλει το χεράκι του να μην τρώει τύπου LGBT S.A.G.A.P.O. κλπ σκουπίδια ο κοσμάκης (σούπα σολομό πχ...)Αν βάλει κι εδώ το χεράκι του μάλλον θα θελήσει να μας προσαρτήσει και μετονομάσει σε ανατολική Φλόριντα. Συμφωνώ για την παράνοια της woke αλλα σε ένα σωρό άλλα θέματα είναι παρανοϊκός! Μακρυά από μας....
Για κάποια από αυτά που λες δεν πάει χαχα, πάει κλάμα δακρυβρεχτο δυστυχώς...Φιλος, εννοούσα να βάλει το χεράκι του να μην τρώει τύπου LGBT S.A.G.A.P.O. κλπ σκουπίδια ο κοσμάκης (σούπα σολομό πχ...)
Από εκεί και πέρα, χαζός δεν είναι να μας προσαρτησει, ξέρεις τι είναι να μεταδοθεί η ασθένεια "ελληναράς" σε 400 εκατομμύρια αμερικανάκια?
Περιμένανε οι καρκινοπαθεις έξω από το φαρμακείο και οι άλλες οι πουτανες αρρωστησαν ξαφνικά και οι τρεις, η άλλη δε πουτανα η γενική γραμματέας τι στο διαλο είναι, δηλώνει ότι δεν την ενημέρωσαν, εμ μάνα μου, άμα σου πάρουν τον αέρα σιγά μην σε ρωτήσουν κιόλας.
Ο άλλος δε ο καριολης που γαμει την χαριτοβρυτο Ευγενία ( ) ευκαιρία για σόου με τους καφέδες.
Για αυτό σου λέω, στο γιουεσεϊ δεν παίρνανε αυτά, λίγες στραβωμαρες έχουν οι γιανκηδες να κολλήσουν και ελλεϊνιτηδα τους έλλειπε.
Τι ιεροσυλία είναι αυτή; Το κοντοσούβλι πάνω στο λάχανο;Μεριδα γιγας κοντοσούβλι χοιρινο κοτοπουλο μισο μισο με πατατες ,σαλατα λαχανο καροτο με σως πουστάρδας, 1πίτα ψημενη ,κοακολα 0,5ml
Ωραία η πατάτα και το κρεατάκι μανΜεριδα γιγας κοντοσούβλι χοιρινο κοτοπουλο μισο μισο με πατατες ,σαλατα λαχανο καροτο με σως πουστάρδας, 1πίτα ψημενη ,κοακολα 0,5ml
Αυγά σκραμπλ κτλ τα είχε στο μενούΚάνε και μια περιγραφή να καταλάβουμε κι εμείς οι πληβείοι τι βλέπουμε...
Και ένα κρουασάν σοκολα έφαγα τυπε, καλά ήταν. Τώρα έχω την ελλεηνιδα και φτιάχνει Τομ γιαμ Κουνγκ γαι να φάμε σπιτιΈλα ρε μαν ούτε για πουλάκι δε φτάνει αυτο ελεος
Αυγά σκραμπλ κτλ τα είχε στο μενού
Τι ιεροσυλία είναι αυτή; Το κοντοσούβλι πάνω στο λάχανο;
Κι ομως ταιριαξε πολυ ,λογω της σως μουσταρδαςΩραία η πατάτα και το κρεατάκι μαν
Το λάχανο όντως αχρείαστο
Το ίδιο κόλπο κάνουν στη μερίδα γύρο κάτω κάτω το πλακώνουν με πίτες και από πάνω βάζουν λίγο γύρω τα πουσταριαμιλάμε το μαγαζι ειναι για να καλεσεις ΣΔΟΕ μαζι με επιθεωρηση εργασίας μαζι με υγειονομικό να φαει λουκετο ..
Τα κανουν αυτα για γκουρμεδιες και καλα , αλλα ειναι για να βαζουν λιγοτερο γυρο και να κοροιδευουν τον κοσμακη .. γαμησι που θελουν
Τί αρακάς φρέσκος η κατεψυγμένος?Αρακάς με μοσχαράκι και κοκα κόλα.
Κατεψυγμένος. Δεν είναι η εποχή του τώρα.Τί αρακάς φρέσκος η κατεψυγμένος?