gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.429
- Πόντοι
- 4.965
Νομίζω δεν είναι η εποχή του εκτός αν τον φέρνουν από την Κίνα...Τί αρακάς φρέσκος η κατεψυγμένος?
Νομίζω δεν είναι η εποχή του εκτός αν τον φέρνουν από την Κίνα...Τί αρακάς φρέσκος η κατεψυγμένος?
Αφού δεν είναι η εποχή τού ας το έτρωγες με πουρέ, λυπάμαι έχεις αναφοράΚατεψυγμένος. Δεν είναι η εποχή του τώρα.
Λάδι ήταν αλλά θα το τσεκάρω και αυριοεχω μια υποψια οτι κατω απο τα αυγα εχουν απλωσει αβοκάντο κάνω λάθος ;
εκτος αν ειναι το λαδι αυτη η μαλακια που εχουν απλωσει και μπερδευει την εικόνα
Το πλαστικο τραπεζομαντηλο τυπε...Λάδι ήταν αλλά θα το τσεκάρω και αυριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτοιμη και η Τομ γιαμ
Με γάλα καρύδας τύπε?Λάδι ήταν αλλά θα το τσεκάρω και αυριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτοιμη και η Τομ γιαμ
Ξεκίνησες καλά αλλά με τη ρυζογκοφρέτα στη δεύτερη γραμμή τσίμπησες την αναφορά.μπιφτέκια μπλακ άνγκους με πατάτες ψητές
χωριάτικη με κάπαρη φέτα χωρίς λάδι με ρυζογκοφρέτα για βούτα στο ζουμί των λαχανικών
στρυφτή τυρόπιτα με κάτι πικάντικα τυριά
μπύρα νόκτουα
για γλυκό εσπρέσσο τετραπλό
Όταν λές Μπλάκ Άνγκους από πια χώρα προέλευσης? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί παίζει αναφοράμπιφτέκια μπλακ άνγκους με πατάτες ψητές
χωριάτικη με κάπαρη φέτα χωρίς λάδι με ρυζογκοφρέτα για βούτα στο ζουμί των λαχανικών
στρυφτή τυρόπιτα με κάτι πικάντικα τυριά
μπύρα νόκτουα
για γλυκό εσπρέσσο τετραπλό
Όταν λές Μπλάκ Άνγκους από πια χώρα προσέλευσης? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί παίζει αναφορά
Μπαααα , δύο πιάτα βλέπω..... δεν έχει ανάγκη ο τύπος .Το πλαστικο τραπεζομαντηλο τυπε...
Θα σε φαει η μαρμαγκα και θα φταιει αυτο....
Τυπε, η Ελλεηνιδα ψωνίζει για την κουζίνα, στα παπαρια μου αν είναι και μουσαμαςΤο πλαστικο τραπεζομαντηλο τυπε...
Θα σε φαει η μαρμαγκα και θα φταιει αυτο....
Tυπε κι εμενα αλλα οι μπονβιβερηδες μισελενηδες τα προσεχουν αυτα....Τυπε, η Ελλεηνιδα ψωνίζει για την κουζίνα, στα παπαρια μου αν είναι και μουσαμας
Τύπε την έχεις μόνο για μαγείρεμα η τη μαρκαλευεις κιόλαςΤυπε, η Ελλεηνιδα ψωνίζει για την κουζίνα, στα παπαρια μου αν είναι και μουσαμας
τυπε με αυτη την πλαστικουρα με τα σχηματα ειναι σαν και αυτα που σου βαζουν για να σε υπνωτιζουν , 200 διαφορετικα μοτιβα εχειΤυπε, η Ελλεηνιδα ψωνίζει για την κουζίνα, στα παπαρια μου αν είναι και μουσαμας
Όχι τυπε, μόνο πλέξιμο και πλευστεσιον παίζουμε.Τύπε την έχεις μόνο για μαγείρεμα η τη μαρκαλευεις κιόλας
τι νουμερο βελονες χρησιμοποιας τυπε?Όχι τυπε, μόνο πλέξιμο και πλευστεσιον παίζουμε.
Τυπε, κάθε εξάμηνο σκίζεται και παίρνει καινούργια. Εν τω μεταξύ κάποτε είχαμε τζάμι αλλά δε θυμάμαι τι έγινετυπε με αυτη την πλαστικουρα με τα σχηματα ειναι σαν και αυτα που σου βαζουν για να σε υπνωτιζουν , 200 διαφορετικα μοτιβα εχει
Κατι τετοια μου εβγαζε και η τηλεοραση οταν την πρωτοαναψα για να ρυθμισω την φωτεινοτητα κοντραστ κτλ ..
Αλμυρά μεζεκλικια και μπύρα μαμος βλεποντας την ομαδαρα
απορω με την ευγενεια σου...δωσε αναλυση γιατι σαν να πας να αποφυγεις την αναφορα ειναι με αυτες τις γενικοτητες που μας λες
απορω με την ευγενεια σου...