Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.589
- Πόντοι
- 3.656
κάτι είπα για γατ άνγκους αλλά δεν το εκτίμησε κανέναςΑποκλείεται με 12 ευρώ να έφαγες Μπλάκ Άνγκους κάτι άλλο θα ήταν
κάτι είπα για γατ άνγκους αλλά δεν το εκτίμησε κανέναςΑποκλείεται με 12 ευρώ να έφαγες Μπλάκ Άνγκους κάτι άλλο θα ήταν
Παστίτσιο για πρωί;Δε θα γράφω κάθε φορά που τρώω, γιατί θα καταντήσει κουραστικό…
Έφαγα ένα παστίτσιο κατά τις 07:00 το πρωί, με καφέ…
Μετά βγήκα για δουλειές και έφαγα κατά τις 12:30, δύο μοσχαρίσιες μπριζόλες με πατάτες φούρνου, χωριάτικη σαλάτα, γραβιέρα, Coca Cola…
Ωραία ήταν.!
Είναι η χειμωνιάτικη εναλλακτική της ντομάτας ώστε να υπάρχουν λίγες βιταμίνες και ίνες που θα βοηθήσουν για ένα καλό χέσιμο...Ωραία η πατάτα και το κρεατάκι μαν
Το λάχανο όντως αχρείαστο
Εμ τρως στριφτη τυροπιτα εμ δεν βγάζεις τις ρυζογκοφρετες ...μπιφτέκια μπλακ άνγκους με πατάτες ψητές
χωριάτικη με κάπαρη φέτα χωρίς λάδι με ρυζογκοφρέτα για βούτα στο ζουμί των λαχανικών
στρυφτή τυρόπιτα με κάτι πικάντικα τυριά
μπύρα νόκτουα
για γλυκό εσπρέσσο τετραπλό
τη στρίβω την τυρόπιταΕμ τρως στριφτη τυροπιτα εμ δεν βγάζεις τις ρυζογκοφρετες ...
Μου θυμίζεις κάτι μπουστηδες που ειναι παντρεμένοι ...με γυναίκες!!!!
τη στρίβω την τυρόπιτα
Eισαι ολιγον bi...τη στρίβω την τυρόπιτα
έχω πέσει θύμα της γουοκ ατζένταςEισαι ολιγον bi...
Μπορούσε να είναι χειρότερα...
Θα μεσολάβησω ώστε να μην σε αρχίσει στους εξορκισμούς ο Τραμπ...έχω πέσει θύμα της γουοκ ατζέντας
Μήπως κανελωνεις και το ρυζόγαλο;τη στρίβω την τυρόπιτα
Κοχλιούς τρως ;Μήπως κανελωνεις και το ρυζόγαλο;
Εγώ όχι, μια φορά που είχα πάει στην ΚρήτηΚοχλιούς τρως ;
Αφού ήταν λαιτ......
Δίκροκα μαν ?Ομελέτα λαιτ 5 αυγα ντομάτα τυρί πιπερια μπέικον μανιτάρια χυμό τωρα καφε
Ένα είναι και τρικοκο,από μεγαραΔίκροκα μαν ?