gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 4.027
Κρίμα, γιατί με το ξανθό κοντοπουτανο με εξιταρες...Ξανθό κοντοπουτανο, καλή για καλημέρα , οχι 100 με τίποτα
Κρίμα, γιατί με το ξανθό κοντοπουτανο με εξιταρες...Ξανθό κοντοπουτανο, καλή για καλημέρα , οχι 100 με τίποτα
Μαν , αν είναι καλή η τύπισσα ενδιαφέρομαι και εγώ να της γκαμήσω τη μπουφάνΜε την σαντουιτσα ή με τεροπιτα κορταρι αργότερα
Καλή είναι , σιγά σιγά , είναι καινουρια , τώρα έμαθε πως τον πίνω ;-)Μαν , αν είναι καλή η τύπισσα ενδιαφέρομαι και εγώ να της γκαμήσω τη μπουφάν
Δεν θα υπάρχουν νεότερα με τη φουρναρισα αργυροτέτοιε μου δεν μου το επιτρέπει η ανώτερη κοινωνική μου τάξη, απλά επηρεαστηκα μέσα εδώ από τούς λαουτζικους και ταπεινούς τύπους που νταλαβεριζονται με τέτοιες ειδικότητες επαγγελμάτωνΣτην δεύτερη φάση της μάχης ρίχνεις το βαρύ πυροβολικό...περιμένουμε νεότερα αύριο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τόσο μεγάλη προσφορά με 4,80€;;;;;;
Καλή είναι , σιγά σιγά , είναι καινουρια , τώρα έμαθε πως τον πίνω ;-)
Μη βρίζεις μανΠροκαλείς ρε νιμου προκαλείς και θα με κάνεις να έρθω φορ σιζον με δύο δυνατά μουνια και θα τρέχετε και θα βαρατε προσοχες
Δεν είναι φουρνος είναι καφετέρια σάντουιτς καφέ γλυκά χλιδή
Τραβα ρε να κάνεις με σωλήνα μπάνιο Σκαραμαγκά με πετραιλαιο να στανιαρεις
Σιγά τη χλιδή. Σερβίρισμα μπουρεκο στο πλαστικό μιας χρήσης?Δεν είναι φουρνος είναι καφετέρια σάντουιτς καφέ γλυκά χλιδή
Έτσι πέστα με τα μουνόπανα τρώνε μια τυρόπιτα και νομίζουν ότι τη φάγαν στο καφέ Φλοριάν στη ΒενετίαΣιγά τη χλιδή. Σερβίρισμα μπουρεκο στο πλαστικό μιας χρήσης?
Να ητανε πορσελάνη από τη δυναστεία των Χο Μινγκ, μάλιστα!
pesta re mouniΈτσι πέστα με τα μουνόπανα τρώνε μια τυρόπιτα και νομίζουν ότι τη φάγαν στο καφέ Φλοριάν στη Βενετία
Άμα δεν έχεις ούτε για τυρόπιτα φάε παντεσπάνιμερικοί δεν έχουμε λεφτά ούτε για τυρόπιτα
αυτό δε θα με πάει αίμα?Άμα δεν έχεις ούτε για τυρόπιτα φάε παντεσπάνι
Και να σέ πάει υπάρχουν νοσοκομεία που θα σε κάνουν καλά, για όλα έχει προβλέψει ο Κυριάκοςαυτό δε θα με πάει αίμα?
Τυπε εγώ το βαλα στο πλαστικό κοιμάσαι όρθιος,και πληρώνεις ξενοδοχείο τσαμπα μου φαίνεταιΣιγά τη χλιδή. Σερβίρισμα μπουρεκο στο πλαστικό μιας χρήσης?
Να ητανε πορσελάνη από τη δυναστεία των Χο Μινγκ, μάλιστα!
Τσακο σπιτική τυρόπιταΈτσι πέστα με τα μουνόπανα τρώνε μια τυρόπιτα και νομίζουν ότι τη φάγαν στο καφέ Φλοριάν στη Βενετία
Τύπε κυκλοφορείς καθημερινά με πλαστικά μιας χρήσεις πάνω σού?Τυπε εγώ το βαλα στο πλαστικό κοιμάσαι όρθιος,και πληρώνεις ξενοδοχείο τσαμπα μου φαίνεται
Ναι απο το δρόμο τα περνωΤύπε κυκλοφορείς καθημερινά με πλαστικά μιας χρήσεις πάνω σού?
Και μετά μου θέλετε και ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία μπαχαλακηδεςΝαι απο το δρόμο τα περνω
γαμιολες