argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.295
- Πόντοι
- 9.297
Δουλεύει σε πριβέ κυκλο... μαλλον δεν πρόλαβες ....
Γιατί στενοχωριέσαι;Θέλω να κόψω τους πολλούς υδατάνθρακες. Δεν παει ψωμί με παξιμαδακια (kavli). Την άλλη φορά θα αποφύγω το ψωμί, μόνο kavli..
Σε παρακαλώ...θα διάλεγε έναν τόσο μπαναλ τροπο ένας rizogofretta lover;;;;Από ταράτσα τύπε, με δηλητήριο, η πνιγμό?
Resist my friend...Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ με ορίτζιναλ βούτυρο.
Γλυκό κουταλιού σταφύλι.
Τώρα προσπαθώ να αντισταθώ σε κάτι ποπ κορν.
Σκέφτομαι βέβαια ότι υπάρχουν και ρυζογκοφρέτες καλαμποκιού και ξενερώνω. Ευχαριστώ τον γνωστό ανώμαλο συναγωνιστή.
καφε και σπανακοπιτα νταξΣτιγμιαίους και σκέτους καφέδες τώρα, μια σπανακόπιτα μαζί με σταφύλια σε λίγο για πρωινό.
Δεν νομιζω οτι προλαβαινει.καφε και σπανακοπιτα νταξ
τα σταφυλια πετα τα πρωι πρωι τωρα
ε ναι τωραΔεν νομιζω οτι προλαβαινει.
Πριονοκορδελα θα τον παει.
Την εχει πατησει ήδη.ε ναι τωρα
τι σταφυλια μεσα στην ξινιλα το στομαχι
που ειναι ο νιπλης να πατησει καμια αναφορα?
ραντεβού στο νήμα με τα κηδειόχαρτα...
θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο
θέλω κηδεία αρχηγού κράτους όμωςΘα σε παίξει και ο Ευαγγελάτος τύπε, εσύ δεν θα το δεις αλλά εμείς θα το δούμε
τουλάχιστον πριν την τιμωρία μου δικαιούμαι ένα τελευταίο γεύμαΚαι στα μαλακά έπεσες, να ξες
Ωραίο το σπανακόρυζο ρε μαν . Με μπόλικο λεμονάκι , πιπέρια , ψωμί και τυρί φέτα μια χαρά .Κοτοπιτα σπιτική χυμό καφε τώρα,μεσημέρι σπανακορυζο
Ωραίο το σπανακόρυζο ρε μαν . Με μπόλικο λεμονάκι , πιπέρια , ψωμί και τυρί φέτα μια χαρά .
Θα χαντακωθείς από τα τριγλυκερίδια ρε μλκ
Ναι και με κοτόπιτα για σπρωξιμοΩραίο το σπανακόρυζο ρε μαν . Με μπόλικο λεμονάκι , πιπέρια , ψωμί και τυρί φέτα μια χαρά .
Θα χαντακωθείς από τα τριγλυκερίδια ρε μλκ
ειχαν ανεβασει φωτο απο τις μουνιτσες εδω μεσα να ξερειςΠεινιρλι σπέσιαλ και μπουγάτσα από την αφετηρία, σταμάτησα και παραδίπλα στο coffee academy και πείρα ένα καπουτσίνο διπλό, από της μουνιτσες που το έχουν πιάσει το νόημα και μάλλον το πηγαίνουν το γράμμα και είναι και ανώτερες από της φουρναρισες