professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.380
- Πόντοι
- 11.096
Τί είμαστε ρε κατσίκες νά τρώμε χορτάριΩραίο το σπανακόρυζο ρε μαν . Με μπόλικο λεμονάκι , πιπέρια , ψωμί και τυρί φέτα μια χαρά .
Τί είμαστε ρε κατσίκες νά τρώμε χορτάριΩραίο το σπανακόρυζο ρε μαν . Με μπόλικο λεμονάκι , πιπέρια , ψωμί και τυρί φέτα μια χαρά .
Έχει σίδηρο το σπανάκι μανΤί είμαστε ρε κατσίκες νά τρώμε χορτάρι
Έχει σίδηρο το σπανάκι μαν
Θα σε φτιάξουμε μαν μην ανησυχείς καθόλου ο @BIG_BIG_BEN θα αναλάβει τον επικήδειο λόγοθέλω κηδεία αρχηγού κράτους όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τουλάχιστον πριν την τιμωρία μου δικαιούμαι ένα τελευταίο γεύμα
και ξέρω τι θέλω για γεύμα
Α καλά , κατάλαβα .τον αφρο τρωμε απο κρεατα ρε μουνι
πιο υγιή ειναι τα κρεατα που τρωω απο εσενα
Α καλά , κατάλαβα .
Είσαι του black Angus και εσύ
Αν μου πεις ότι ζητάς και first cuts με rare ψήσιμο σε έχω στείλει μλκ στον τύπο @Χύσε μέσα , να σε περάσει ένα χέρι βεντούζες με δεύτερο γύρο μασάζ προστάτη
Προβατίνα .Προβατινα , αρνακι , τομαχωκ κτλ ρε μουνι απο τα βοσκοτόπια και τα λιβάδια της Ποσειδωνίας , σε
φιλε ποπαυ τον χυσε μεσα τι τον ταιζεις σπανακοπιπαΈχει σίδηρο το σπανάκι μαν
Εσύ μωρή γαμιόλα είπαμε δώσε το τηλέφωνο της Άννας στα παιδιά και μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα περί φαγιώνΤί είμαστε ρε κατσίκες νά τρώμε χορτάρι
Eυ γέ!!Κοτοπιτα σπιτική χυμό καφε τώρα,μεσημέρι σπανακορυζο
Τα μικρά παιδιά καλό είναι να τρώνε πιο πολλά κρέατα για να αντέχουν να σηκώνουν τις τσάντες ,να πηγαίνουν φροντιστήριο,πιάνο,γαλλικά,ρομποτική...Τί είμαστε ρε κατσίκες νά τρώμε χορτάρι
Ξέραμε τα γκρηκλις...τώρα μαθαίνουμε shqip-ικα δηλαδή;Φρεντι εξπρεσο και τεροπιτα κορταρι από το κοντοπουτανο απέναντι, καλημέρα
Πες μου ότι δεν τα απολαυσες όλα αυτά ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ...Πεινιρλι σπέσιαλ και μπουγάτσα από την αφετηρία, σταμάτησα και παραδίπλα στο coffee academy και πείρα ένα καπουτσίνο διπλό, από της μουνιτσες που το έχουν πιάσει το νόημα και μάλλον το πηγαίνουν το γράμμα και είναι και ανώτερες από της φουρναρισες
εγώ θέλω να βγάλει λόγο η megan fox και να λέει πόσο μετανιώνει που έχασε την ευκαιρία να μου κάτσειΘα σε φτιάξουμε μαν μην ανησυχείς καθόλου ο @BIG_BIG_BEN θα αναλάβει τον επικήδειο λόγο
Eυτυχως δεν θα ξοδευτουμε και πολύ για το τελευταίο σου γεύμα..και αυτό θα το μνημονεύσουμε με αγάπη στον αποχαιρετιστήριο λογο που θα εκφωνήσουμε...με την υπογραφή μου.θέλω κηδεία αρχηγού κράτους όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τουλάχιστον πριν την τιμωρία μου δικαιούμαι ένα τελευταίο γεύμα
και ξέρω τι θέλω για γεύμα
Τώρα έχει αναλάβει την περιγραφή αγώνα στις ανεξάρτητεςΘα σε φτιάξουμε μαν μην ανησυχείς καθόλου ο @BIG_BIG_BEN θα αναλάβει τον επικήδειο λόγο
Κανόνισε για καμία καλή γορνοπουλα στην σούβλα με όλα τά παρελκόμενα καί βλέπουμεΕσύ μωρή γαμιόλα είπαμε δώσε το τηλέφωνο της Άννας στα παιδιά και μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα περί φαγιών
σας έχει βάλει το καθεστώς να με καταστρέψετε επειδή κάνω σοβαρή αντιπολίτευση από το μπου.κομEυτυχως δεν θα ξοδευτουμε και πολύ για το τελευταίο σου γεύμα..και αυτό θα το μνημονεύσουμε με αγάπη στον αποχαιρετιστήριο λογο που θα εκφωνήσουμε...με την υπογραφή μου.