cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Και οι άλλοι είναι μέληΟ Μπιγκ μπεν εχει αναλαβει τον ρολο αυτον.
Και οι άλλοι είναι μέληΟ Μπιγκ μπεν εχει αναλαβει τον ρολο αυτον.
Είναι εφορευτική επιτροπή τύπε στην κορυφαία ανεξάρτητη συνοδό 2024
Mην βγει καμμία κουφάλα και πει ότι είμαστε κλώνοι...Και τσόντες γερμανικές έχουν ξεκινήσει έτσι αλλά εγώ δεν μετέχω με φουρναρισες που φοράνε σπορτεξ , Κρος, αθλητικά, και άλλες μαλακίες
σε κηδείες τα τρώνε αυτά ρε τύπε το έσβησες και με κονιακ?Καφές ελληνικός με ένα τουλουμπακι πριν από δυόμιση ώρες.
Έχεις δίκιο...κήδεψα την μέρα που πέρασε!!!!σε κηδείες τα τρώνε αυτά ρε τύπε το έσβησες και με κονιακ?
σιγά μη κάνεις και βουτιά την τουλούμπα στον ελληνικό ρε τύπεΈχεις δίκιο...κήδεψα την μέρα που πέρασε!!!!
Ναι αλλά τον καφέ τον έκανα με τα χεράκια μου ...δεν είμαι καμμία μπουχεσα να παρακαλαω τον ταχυμεταφορεα της εκάστοτε καφετέριας.
φαντάσου όμως να υπήρχε γλυκό κουταλιού με γεύση ριζοκγοφρέταςΤώρα προσπαθώ να αντισταθώ σε κάτι ποπ κορν.
Σκέφτομαι βέβαια ότι υπάρχουν και ρυζογκοφρέτες καλαμποκιού και ξενερώνω. Ευχαριστώ τον γνωστό ανώμαλο συναγωνιστή.
Πόσοι τα φάγατε όλα αυτά ρε παικτη;;;;•Μία pizza deluxe
•5 μπούτια κοτόπουλο με μέλι, σόγια και σουσάμι
•Τηγανιτό ρύζι με αυγά και λαχανικά
•Δύο Lucozade
•Μία Coca Cola regular
•Ένα παγωτό
Καφέ τώρα...
Βλάσφημε...φαντάσου όμως να υπήρχε γλυκό κουταλιού με γεύση ριζοκγοφρέτας
είμαι 90% σίγουρος ότι από αυτά τα παραπάνω αν τα συνδυάσεις μπορείς να φτιάξεις νιτρογλικερίνηΔύο Lucozade
•Μία Coca Cola regular
•Ένα παγωτό
Καφέ τώρα...
Αν η Σαπφώ Νοταρά ήταν γλυκό του κουταλιού, αυτό θα ήταν.φαντάσου όμως να υπήρχε γλυκό κουταλιού με γεύση ριζοκγοφρέτας
ποια είναι αυτή η τύπησα?Αν η Σαπφώ Νοταρά ήταν γλυκό του κουταλιού, αυτό θα ήταν.
Θες τηλεφωνακιποια είναι αυτή η τύπησα?