fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.748
- Πόντοι
- 736
Για μεσημέρι θα παραγγείλω , μπαλοτινα με φιλέτο κοτόπουλο τυλιγμένο με προσούτο γεμιστό με ricotta και baby σπανάκι και μπασμάτι …..
Μλκ μου άργησες να μπεις μερικές ημέρες αλλά το καταγάμησες και πάλι ...Μεσημεριανό..
Χταπόδι στα Κάρβουνα με Μέλι
Πατάτες τηγανιτές
Ντοματα Σαλάτα
Μύδια..
Μήπως να μετριάσεις λίγο το ελαιόλαδο μαν ?1 κονσερβα τονο σε νερο μαζι με πατατουλες βραστες. απο σαλατα μαρουλι και ροκα με 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο και φρεσκο στημενο λεμονι και 1 φετα ψωμι ολικης.
να μην βάλω τον Άδωνη και σε μπελάδες καλύτεραΚαι να σέ πάει υπάρχουν νοσοκομεία που θα σε κάνουν καλά, για όλα έχει προβλέψει ο Κυριάκος
Ωωω ρε τρελή δίαιτα ….1 κονσερβα τονο σε νερο μαζι με πατατουλες βραστες. απο σαλατα μαρουλι και ροκα με 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο και φρεσκο στημενο λεμονι και 1 φετα ψωμι ολικης.
Μήπως να μετριάσεις λίγο το ελαιόλαδο μαν ?
Έχεις μετρήσει θερμίδες ?
ο φιλος και συνοδοιπορος (οπαδικα) μην μου βγει και το ονομα ανοιξε τα φτερα του και τους οριζοντες τουεξτρα παρθενο λεει οτι ειναι μαν .. μην κοιτας εσυ που το μονο παρθενο που μπορεις να βρεις ειναι κανεναν στο ζωδιο ..
Γιατί ρε συ;Δεν θα υπάρχουν νεότερα με τη φουρναρισα αργυροτέτοιε μου δεν μου το επιτρέπει η ανώτερη κοινωνική μου τάξη, απλά επηρεαστηκα μέσα εδώ από τούς λαουτζικους και ταπεινούς τύπους που νταλαβεριζονται με τέτοιες ειδικότητες επαγγελμάτων
Και τσόντες γερμανικές έχουν ξεκινήσει έτσι αλλά εγώ δεν μετέχω με φουρναρισες που φοράνε σπορτεξ , Κρος, αθλητικά, και άλλες μαλακίεςΓιατί ρε συ;
Ξέρεις πόσες ελληνικές ταινίες και βραζιλιάνικες σαπουνόπε(τ)ρες ξεκινήσανε κάπως έτσι;
Είναι εφορευτική επιτροπή τύπε στην κορυφαία ανεξάρτητη συνοδό 2024
Ο Μπιγκ μπεν εχει αναλαβει τον ρολο αυτον.Είναι εφορευτική επιτροπή τύπε στην κορυφαία ανεξάρτητη συνοδό 2024
Και οι άλλοι είναι μέληΟ Μπιγκ μπεν εχει αναλαβει τον ρολο αυτον.