Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.425
- Πόντοι
- 12.756
ο καλυτερος ο Ηλιας , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣΚαλαμάρι γεμιστό γαρίδες ψητές 0 νούμερο μυδοπιλαφο χταπόδι ξυδατο καβουροσαλατα στον ΗΛΙΑ κάτω χατζηκυριακειο ΛΑΙΛΑΠΑ
ο καλυτερος ο Ηλιας , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣΚαλαμάρι γεμιστό γαρίδες ψητές 0 νούμερο μυδοπιλαφο χταπόδι ξυδατο καβουροσαλατα στον ΗΛΙΑ κάτω χατζηκυριακειο ΛΑΙΛΑΠΑ
Μας δουλεύει τύπεο καλυτερος ο Ηλιας , Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Ξεκάθαρα μιλάω παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς
Ξεκάθαρα μιλάω παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς
Μια τέτοια εν ώρα εργασίας δλδπρεπει να ανοιξουμε νημα για φουρνάρισσες
Πως ηταν αυτο με τα βυζακια φωτο κτλ απο τις γκομενες γυναικες σας κτλ , να ανοιξει ενα και με τις φουρναρισσες που εχει βρει ο καθενας απο εδω και απο εκει,
ωστε να πηγαινουν τα μέλη να τσιμπανε και να παιρνουν και το μάτι τους
η σαν τα νηματα με τα μπουρδελα , που λενε σε ποιο ποια πουτανα ειναι
Τωρα αν ειναι κανεις γάτος και γαμησει κιόλας να το γραφει για να ανεβαζουμε εμεις φωτο με φιδια
Μια τέτοια εν ώρα εργασίας δλδ
Τι έγινε τον κατάπιε η Γη?
Τι έγινε τον κατάπιε η Γη?
Οχι τυπε απλώς αυτά και άλλες φορές που λέει ανοιχτά είναι κλεισταΜας δουλεύει τύπε
Λαίλαπα ήταν η χθεσινή
Οχι τυπε απλώς αυτά και άλλες φορές που λέει ανοιχτά είναι κλειστα
Και κάθε Δευτέρα ειναι κλειστά, σήμερα όχι,καλά ασε το το cost να πάει να παίξει με τη σωλήνα ΣκαραμαγκάΕλα φιλε μου , μπραβο για την απαντηση γιατι ειχε αρχίσει να πετάει λασπη ο κοστ ναπουμε
Αν στο background έπαιζε "βάζει ο Ντούτσε τη στολή του..." σε συγχωρούμε. Βγήκε σχετική ανακοίνωση το Σάββατο...Ξεσκίστηκα στον πατριωτισμό σήμερα... Μακαρόνια (με χυμό καρότου μέσα φτιαγμένα), με σάλτσα και τυρί...
Τι να μας πει ο κύριος αυγολεμονοςΕλα φιλε μου , μπραβο για την απαντηση γιατι ειχε αρχίσει να πετάει λασπη ο κοστ ναπουμε
Αυτό με το χυμό καρότου όμως είναι πολύ βαρύ, δεν ξέρω αν μπορούμε να το συγχωρέσουμε. Πρέπει να συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο του νήματος. Επειδή όμως τα μέλη έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαι, ένεκα και της αργίας, ίσως χρειαστεί να περιμένεις 2-3 μέρες....Ξεσκίστηκα στον πατριωτισμό σήμερα... Μακαρόνια (με χυμό καρότου μέσα φτιαγμένα), με σάλτσα και τυρί...