Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.288
- Πόντοι
- 3.656
μακαρόνια και ρίξε τα αυγά με τις πατάτες από πάνω με τριμμένο τυρίμακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?
μακαρόνια και ρίξε τα αυγά με τις πατάτες από πάνω με τριμμένο τυρίμακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?
Τότε μακαρόνια σκέτα . Χωρίς σάλτσα . Καυτό βούτυρο μπόλικο και τυράκιολο το τριημερο κρεατα τρωω κ σπιτικα κ αποξω
κ θα τηγανησω δυο αυγα να τα ριξω απο πανωΤότε μακαρόνια σκέτα . Χωρίς σάλτσα . Καυτό βούτυρο μπόλικο και τυράκι
Ναι αυτό γαμαεικ θα τηγανησω δυο αυγα να τα ριξω απο πανω
Ναι αυτό γαμαει
Το έχω δοκιμάσει
Απο τα νηματα που περνάς αυτο εχουμε καταλαβει .. οτι σου αρεσει να δοκιμάζεις
Τι εννοας Βιρνα?Απο τα νηματα που περνάς αυτο εχουμε καταλαβει .. οτι σου αρεσει να δοκιμάζεις
φερε 2 κιλα τσαντηλα ρε και στειλε ιβαν να σου καταθεσω τα χρηματαΤι εννοας Βιρνα?
Πατατες με αυγα. Δεν το συζηταω.μακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?
Θα πηξεις τυρι τυπε?φερε 2 κιλα τσαντηλα ρε και στειλε ιβαν να σου καταθεσω τα χρηματα
βρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;Θα πηξεις τυρι τυπε?
με τσαντηλα( γαζα ειναι) εφτιαχνε η γιαγια μου,τωρα απο τυροκομειο παιρνουμεβρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;
λεγεται η τουλαχιστον η γλυκια μου μανουλα ελεγε και το τυρι ετσι που το τρωγαμε με ζαχαρη απο πανω στο τυριμε τσαντηλα( γαζα ειναι) εφτιαχνε η γιαγια μου,τωρα απο τυροκομειο παιρνουμε
Τυρί με ζάχαρη ?βρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;
Τι εννοας Βιρνα?
στους διαδρομους κυκλοφορουν φημες οτι βολταρει σε περίεργα νηματα ... οπως του χυσε μέσα , στο νημα με το χυσιμο απο τρανς κτλ
στους διαδρομους κυκλοφορουν φημες οτι βολταρει σε περίεργα νηματα ... οπως του χυσε μέσα , στο νημα με το χυσιμο απο τρανς κτλ