Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.960
- Πόντοι
- 3.656
μακαρόνια και ρίξε τα αυγά με τις πατάτες από πάνω με τριμμένο τυρίμακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?![]()
μακαρόνια και ρίξε τα αυγά με τις πατάτες από πάνω με τριμμένο τυρίμακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?![]()
Τότε μακαρόνια σκέτα . Χωρίς σάλτσα . Καυτό βούτυρο μπόλικο και τυράκιολο το τριημερο κρεατα τρωω κ σπιτικα κ αποξω![]()
κ θα τηγανησω δυο αυγα να τα ριξω απο πανωΤότε μακαρόνια σκέτα . Χωρίς σάλτσα . Καυτό βούτυρο μπόλικο και τυράκι![]()
Ναι αυτό γαμαεικ θα τηγανησω δυο αυγα να τα ριξω απο πανω![]()
Ναι αυτό γαμαει
Το έχω δοκιμάσει
Απο τα νηματα που περνάς αυτο εχουμε καταλαβει .. οτι σου αρεσει να δοκιμάζεις![]()
Τι εννοας Βιρνα?Απο τα νηματα που περνάς αυτο εχουμε καταλαβει .. οτι σου αρεσει να δοκιμάζεις![]()
φερε 2 κιλα τσαντηλα ρε και στειλε ιβαν να σου καταθεσω τα χρηματαΤι εννοας Βιρνα?
![]()
Πατατες με αυγα. Δεν το συζηταω.μακαροναδα κοκκινη ή πατατες με αυγα?![]()
Θα πηξεις τυρι τυπε?φερε 2 κιλα τσαντηλα ρε και στειλε ιβαν να σου καταθεσω τα χρηματα
βρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;Θα πηξεις τυρι τυπε?![]()
με τσαντηλα( γαζα ειναι) εφτιαχνε η γιαγια μου,τωρα απο τυροκομειο παιρνουμεβρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;
λεγεται η τουλαχιστον η γλυκια μου μανουλα ελεγε και το τυρι ετσι που το τρωγαμε με ζαχαρη απο πανω στο τυριμε τσαντηλα( γαζα ειναι) εφτιαχνε η γιαγια μου,τωρα απο τυροκομειο παιρνουμε![]()
Τυρί με ζάχαρη ?βρε γαμημενε ουτε εσυ δεν ξερεις το τυρι τσαντηλα που βαζουμε ζαχαρη;
Τι εννοας Βιρνα?
![]()
![]()
στους διαδρομους κυκλοφορουν φημες οτι βολταρει σε περίεργα νηματα ... οπως του χυσε μέσα , στο νημα με το χυσιμο απο τρανς κτλ![]()
![]()
στους διαδρομους κυκλοφορουν φημες οτι βολταρει σε περίεργα νηματα ... οπως του χυσε μέσα , στο νημα με το χυσιμο απο τρανς κτλ![]()